Kararlıyım ovulasyon testine

Merhabar kizlar :) bende suan adet zmanindayim. Biter bitmez almak istiyorum da. Bu cift cizgiye kdr hic birsey yapmiyalimmi kacirirsam diye korkuyorum da. Yada dogru sonuc cikmaz diye. Gecen ay cok umutlandim ama bebek olmadi. Bu ay testle denemek istiyorum insallah.

Ob

Onemli degil benimde bilgim yoktu ama o rahim acilmasaydi bi yirmi yil daha beklermisim bebek olmazmis
Çok sukur derdinize de dermaninizi da bulmussunuz negüzel
Bende kaç kere doktora gittim. Bisey yok ama gebelik de yok. Rabbim size hayırlı doğum bize hayırlı gebelik nasip etsin. Dualarınizi eksik etmeyin

Biz düzenli ilişki diye biliyoduk ama arkadaşa doktor o şekilde önermiş ve tutmus :)
Tecrübeyle sabit olanı uygulamak daha mantıklı

Merhaba canim. Ben düzenli ilişki yaşıyorum. Aynen bende senin gibi korktuğum için kaçırmaktan. Oyüzden iki güne bir ilişki yaşıyorum. Bende neyapacagimi şaşırdım. ama tabi koyu çizgiyi gormeden önce 4 gün birlikte olmamak en iyisi. Koyu çizgiyi görünce 3 gün üst üste birlikte ol. Onu ayarlamak lazım canım. Test al tabiki. Yumurtlama gününü ezbere biliyorsun. Kendini dinlemene gerek kalmıyor.

Zaten anlamiyorum yumurtlama gunumu. Denk gelirse diye yapmistik gecen ay olmadi. Ogrenmis olucam bu testle ins kesin dogru cikiyodur. Hepimiz iyi haberleri aliriz diger aya insallah

Evet haklisin ama insan ya gecerse diye dusunuyo. Neyse allah bilir artik kismetse olur insallah hepimizin:)
İnşallah canım. Aslında koyu çizgiyi görmek önemli. O anki yasadigin ilişkiden sonra, asıl beklemek ozaman başlıcak işte.. Allah hepimize versin sağlıklı hayırlı bebisler. Beklemekte nekadar zor.

İnşallah canım. Aslında koyu çizgiyi görmek önemli. O anki yasadigin ilişkiden sonra, asıl beklemek ozaman başlıcak işte.. Allah hepimize versin sağlıklı hayırlı bebisler. Beklemekte nekadar zor.
İnşallah siz benim kadar beklemeden kavuşursunuz annelik makamına

İnşallah siz benim kadar beklemeden kavuşursunuz annelik makamına
Sende en kısa zamanda kavusacaksin inşallah. Buna inanıyorum canım. Bak gör kendimizi bianda hamile olarak bulacaz. Zaman ne çabuk gecmis diyecez. Okadar şey konustuk cabaladik. Yaramaz bebisler doğunca anlicaz herşeyi. :) ozamanlar gelince de böyle konuşuyor olacaz. Bu siteden ayrilacagimi hiç sanmıyorum. Çünkü öyle şeyler öğrendim ki buradan. Hayırlısıyla bebeklerimiz doguncada ihtiyacımız olacak buraya. Eminim buna

Aynen benim de silik hala yaa takvime göre bugün yumurtlama ve şeffaf akıntı da oldu ama birkaç gün daha var herhalde beklemek çok sıkıcı
Akıntıdan da yumurtlama zamanı ölçülüyormus. Şöyle bir yazı buldum

Banyoda iken vaginaya parmak sokularak rahim ağzından bir parça mukus alınarak, iki parmak arasında yoğunluğu ve uzama miktarı kontrol edilir. Siklusunun başında mukus kalın, mat esnekliği azdır. Yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak, kaygan ve elastik bir mukus oluşur. Kadın mukusu parmakları arasına aldığında kayganlığı hisseder. İşaret ve baş parmakları arasında mukus varken parmaklarını açtığında mukus (5-10 cm kadar) uzayacaktır. Sperm bu mukus içerisinde beslenip korunarak yumurtaya ulaşabilir. Bu mukus olmadan spermler vaginal kanal içinde uzun süre yaşayamazlar. Yumurtlamadan sonra servikal mukus kaba ve hamur gibi yapışkan hale gelir. Beklenen adetten hemen önce çok az mukus vardır ve rahim ağzı neredeyse kurudur. Servikal mukustaki değişiklikler BBT takip kartına not edilebilir ve bu şekilde takip edilebilinir.

Bu yolla hamile kalan bir arkadaşım var. Şimdi bebisi kucağında. Benim çok aklıma yatmadı ama denemek isteyenler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…