Kararlıyım ovulasyon testine

Sanırım yumurtam catlamiyo bilemedim
Neyse cok dusunmeyecem. Hayırlısı olsun...
Olurmu öyle şey canım ya. Çatlar o. Belki de catlamistir. Yada catlicak. Yani catlamamasi imkansız. Heleki böyle koyu olmuşken. Öyle bise olsaydı hiç koyu bile olmazdi

Bende baslasam iyi olur aslında ama eşim doktor vermeden aldırmaz aile hekimine gidip alsammı ki
Bence icmelisin canım ya doktor niye yazmadı. İçmek gerekir diye heryer bangır bangır bağırıyor. Hamilelikten 3 ay önce ve hamilelikte ilk 3 ay icilmeli. Bu çok önemli bebisin gelişimi için. Ve hamilelige hazirlik

Bilmiyorum neyse olumsuz dusunceler gitsin gelsin bebisler. :)
Olumsuz olacak hicbise yok inanki. Kız bizde uzulmek için bahane arıyoruz ha :) ah şu bi turlu gerceklesemeyen ovulasyon varyaa. Hep onun yüzünden. Bunun hesabını kime sorsak. Hamis kalınca doğacak olan bebislerimizin popolarinimi isirsak

Ahh canım benim ya güldürdn beni.
Aynen bence de soralim popolarini ısırarak

Saolun kızlar 2 gün var bat a daha ama bel ve kasık ağrısından duramadm oyüzden yptrym yine negatifse ona göre bi ilaç alym ddm bklm hyrlsı bklemedeyim

Belirtiler yanıltıcı olabiliyo canım ben dün gece adet oldum benimde ağrım vardı hele geçen ay ilk kullandığım zaman kasık ağrısından ölüyorum sandım

Bende buay kullandım ilişki günlerine fln uyduk şimdi adetimi bekliyorum 10gun var ama belim acayip agriyor ve sağ kasigim bana batıyo sanki ilac gebelik olsa bukdr erken belli olurmu sen de yasadinmi böle birsey
Çatlatma iğnesi oldunmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…