Olurmu öyle şey canım ya. Çatlar o. Belki de catlamistir. Yada catlicak. Yani catlamamasi imkansız. Heleki böyle koyu olmuşken. Öyle bise olsaydı hiç koyu bile olmazdiSanırım yumurtam catlamiyo bilemedim
Neyse cok dusunmeyecem. Hayırlısı olsun...
Bence icmelisin canım ya doktor niye yazmadı. İçmek gerekir diye heryer bangır bangır bağırıyor. Hamilelikten 3 ay önce ve hamilelikte ilk 3 ay icilmeli. Bu çok önemli bebisin gelişimi için. Ve hamilelige hazirlikBende baslasam iyi olur aslında ama eşim doktor vermeden aldırmaz aile hekimine gidip alsammı ki
Bilmiyorum neyse olumsuz dusunceler gitsin gelsin bebisler. :)Olurmu öyle şey canım ya. Çatlar o. Belki de catlamistir. Yada catlicak. Yani catlamamasi imkansız. Heleki böyle koyu olmuşken. Öyle bise olsaydı hiç koyu bile olmazdi
Olumsuz olacak hicbise yok inanki. Kız bizde uzulmek için bahane arıyoruz ha :) ah şu bi turlu gerceklesemeyen ovulasyon varyaa. Hep onun yüzünden. Bunun hesabını kime sorsak. Hamis kalınca doğacak olan bebislerimizin popolarinimi isirsakBilmiyorum neyse olumsuz dusunceler gitsin gelsin bebisler. :)
Ahh canım benim ya güldürdn beni.Olumsuz olacak hicbise yok inanki. Kız bizde uzulmek için bahane arıyoruz ha :) ah şu bi turlu gerceklesemeyen ovulasyon varyaa. Hep onun yüzünden. Bunun hesabını kime sorsak. Hamis kalınca doğacak olan bebislerimizin popolarinimi isirsak
Öpücük bombardımanı yapalım onlaraBi gelsin ben o bebise sorcam hepsini zaten
İnşallah güzel sonuçlar gelir. Rabbim sen yardım etKızlar kan tahlili verdim 1 saat sonra ckcak inşallah güzel sonuç alrm bu ay ovu testi kullandım bklm nolck du edin nolur
Bugünkini yeni yaptığım için renkli daha parlak :)
Oncekiler daha köyüydü aslında. Bekleyince değişiyor rengi
İnşallah güzel sonuçlar gelir. Rabbim sen yardım et
Hayirli Haber bekliyoruz canım.
Yiyelim pamuk yanaklarini, süt kokan tenlerini, minik elleriniÖpücük bombardımanı yapalım onlara
Hadi bakalım inşallah topigin ilk pozotifini duyarız senden canım.Kızlar kan tahlili verdim 1 saat sonra ckcak inşallah güzel sonuç alrm bu ay ovu testi kullandım bklm nolck du edin nolur
Belirtilerin varmiydi canım. Kaç gün geciktinKızlar kan tahlili verdim 1 saat sonra ckcak inşallah güzel sonuç alrm bu ay ovu testi kullandım bklm nolck du edin nolur
Ben kullandım canımKızlar iyi akşamlar aranizda klomen kullanan varmi
Bende buay kullandım ilişki günlerine fln uyduk şimdi adetimi bekliyorum 10gun var ama belim acayip agriyor ve sağ kasigim bana batıyo sanki ilac gebelik olsa bukdr erken belli olurmu sen de yasadinmi böle birseyBen kullandım canım
Çatlatma iğnesi oldunmu canımBende buay kullandım ilişki günlerine fln uyduk şimdi adetimi bekliyorum 10gun var ama belim acayip agriyor ve sağ kasigim bana batıyo sanki ilac gebelik olsa bukdr erken belli olurmu sen de yasadinmi böle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?