Hayır canm bana iğne vermedi vermesi gerekiyor muydu birde adet gecikmesi yaparmiÇatlatma iğnesi oldunmu canım
Aaaaaa inanmıyorum.. Ayyy çok sevindim yaaa harika bi haber canimmm hayırlı olsun yaa. Nekadar güzel valla tuylerim diken diken oldu. Kız nediyecegimi bilemiyorum. Ayyy topigim uğurlu geldi. Herkese uğur getirsin canlarim.Kzlarrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Hayırlı olsun canım gözünaydınKzlarrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKzlarrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Amin cnm saol darısı başınızaGozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun .Amin cnm saol darısı başınıza
Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışimHayırlı olsun .
İnşallah darısı hepimizin başına.
Ayy ne güzel bi haber.
Canım bu ay neler uyguladın ovulasyon testi klomen vs.Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışimbu gece uyuyamam heralde
Tabiki de uyku tutmaz herhalde yüzünde bi tebessüm :)Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışimbu gece uyuyamam heralde
Ovu testi kullandım sadece başka bişey yapmadmCanım bu ay neler uyguladın ovulasyon testi klomen vs.
Amin inşallah :)Tabiki de uyku tutmaz herhalde yüzünde bi tebessüm :)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?