Kararlıyım ovulasyon testine

Bana iki ay verdi canım bu ay gitmedim zaten adetim geçen ay 1 gün önce bu ay 2 gün önce geldi canım

İlk ay 2 taneydi 2. Ay 4 taneydi Canım 20 mm di sonra iğne vuruldun

Hayırlı olsun .
İnşallah darısı hepimizin başına.
Ayy ne güzel bi haber.
Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışim bu gece uyuyamam heralde

Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışim bu gece uyuyamam heralde
Canım bu ay neler uyguladın ovulasyon testi klomen vs.

Tabiki de uyku tutmaz herhalde yüzünde bi tebessüm :)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım.

Hayırlı olsunn, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
Arkadaşlar bütün forumu okudum sayılır biraz kafam karıştı:) 1 yıldır evliyim ve yaklaşık 9 aydır çocuk sahibi olmak için epey uğraşıyorum.. Arada laparoskopi ile çikolataları aldırdım , üç aydır da uğraşıyorz fakat henüz bir gelişme yok. Çörekotu bal tarçın karışımına başladom bu ay, bir de ovulasyon testi aldım daha organize olsun diye herşey:) yumurtlama olduğu gün başlayıp üç günü değerlendirmek en doğrusu mu yani, genelde doktorlar yumurtlamadan iki gün önce başlayıp o hafta günaşırı öneriyor.. En doğrusnu nasıl buluruz?

Ovulasyon testini nasıl yaptın anlatırmısın canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…