Amin cnm Rabbim sana da en yakın zzamanda nasip etsin Ovu testi sayesinde hamile kaldım çok şükür çift çizgiyi gördüğün gün ertesi gün sonra bi ertesi günü değerlendirdik biz ćok şükür oldu ama öyle olmasını öneriyolarHayırlı olsunn, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
Arkadaşlar bütün forumu okudum sayılır biraz kafam karıştı:) 1 yıldır evliyim ve yaklaşık 9 aydır çocuk sahibi olmak için epey uğraşıyorum.. Arada laparoskopi ile çikolataları aldırdım , üç aydır da uğraşıyorz fakat henüz bir gelişme yok. Çörekotu bal tarçın karışımına başladom bu ay, bir de ovulasyon testi aldım daha organize olsun diye herşey:) yumurtlama olduğu gün başlayıp üç günü değerlendirmek en doğrusu mu yani, genelde doktorlar yumurtlamadan iki gün önce başlayıp o hafta günaşırı öneriyor.. En doğrusnu nasıl buluruz?
Adetim bitti Hemen başladım testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı almıcaksn saat prospektüsünde ypcağın saat aralıkları yazıyo ben 13.günümde pozitif gördüm o gün dahil 3 günü değerlendirdk şuan çok şükür sonuç pozitifOvulasyon testini nasıl yaptın anlatırmısın canım ??
Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışimbu gece uyuyamam heralde
Amin cnm bnm Rabbim size de en kısa zaman da nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun çok sevindim darisi bizlerin basina ins allahim kucagina saglicakla almayi nasip eder.. :)
Canım adet bitiminin 9.günü baslasam olur dimi testeAdetim bitti Hemen başladım testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı almıcaksn saat prospektüsünde ypcağın saat aralıkları yazıyo ben 13.günümde pozitif gördüm o gün dahil 3 günü değerlendirdk şuan çok şükür sonuç pozitif
Olur tabi cnm bn ilk denediğim için öyle başladm. Saat 1 buçuk 2 gibi yptm hep pozitif gördüğüm zamanlar günde iki kere yptm emin olmak için onu da saat sabah 11 ve aksam 5 gibi yptmGünde bir defamı yaptın saat kaçta yaptın canım
Ever tatlm aynen öyle inşallah bu ay da sana uğrlu gelir. İnşallah aminPozitif gördüğümde 2 kere yapıcam sonra 3 günü değerlendircem dimi canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın miniği
Tatlım peki ovulasyonda pozitifi gormeden önce ilişkiye girmiyomuydunuz. Yani oncesinde 4 gün birlikte olmayıp pozitifi gorunce üst üste 3 gün birlikte olmak lazimmis. Bu şekilde mi uyguladin canimEver tatlm aynen öyle inşallah bu ay da sana uğrlu gelir. İnşallah amin
Ben bat dan bi gün önce yapiyom genelde.Kızlar biliyorum daha çok erken ama gebelik testlerini ne zaman yapıyorsunuz? Benim ortalama daha 10 gün var ama yine her ayki acabalar başladı
tutmuyor genelde takvimle canım o yüzden kaçırıyoruz zaten hep kaçıncı günün bugünGunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
Ztn gün aşırı ypyoduk biz en son perşembe günü oldu cumartesi pozitif ti ondan sonra 3gun ard arda yptk bizTatlım peki ovulasyonda pozitifi gormeden önce ilişkiye girmiyomuydunuz. Yani oncesinde 4 gün birlikte olmayıp pozitifi gorunce üst üste 3 gün birlikte olmak lazimmis. Bu şekilde mi uyguladin canim
Benim de takvimden bir sonraki gun cift cizgiyi gordum canim takvime guvenmemek lazim benceGunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
Evet canım çatlamış yumurtan mutlaka bu geceyi de değerlendirinKoyu cizgiden sonra siliklesmesi yumurtanin catlamasi anlamina mi geliyo kizlar dun koyuydu bugun biraz acilmis
Kaçıncı günde yapmaya başladınız testleri canımBenim de takvimden bir sonraki gun cift cizgiyi gordum canim takvime guvenmemek lazim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?