Kararlıyım ovulasyon testine

Amin cnm Rabbim sana da en yakın zzamanda nasip etsin Ovu testi sayesinde hamile kaldım çok şükür çift çizgiyi gördüğün gün ertesi gün sonra bi ertesi günü değerlendirdik biz ćok şükür oldu ama öyle olmasını öneriyolar

Ovulasyon testini nasıl yaptın anlatırmısın canım ??
Adetim bitti Hemen başladım testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı almıcaksn saat prospektüsünde ypcağın saat aralıkları yazıyo ben 13.günümde pozitif gördüm o gün dahil 3 günü değerlendirdk şuan çok şükür sonuç pozitif

Valla sorma hala şoktayım Dr gebelik görülüyo deyince bnde dünya durmuş arkadaşım dürtünce kendime geldim Dr bide idrar enfeksiyonun var demiş onu bile hiç duymamışim bu gece uyuyamam heralde

Hayirli olsun çok sevindim darisi bizlerin basina ins allahim kucagina saglicakla almayi nasip eder.. :)

Canım adet bitiminin 9.günü baslasam olur dimi teste

Günde bir defamı yaptın saat kaçta yaptın canım

Günde bir defamı yaptın saat kaçta yaptın canım
Olur tabi cnm bn ilk denediğim için öyle başladm. Saat 1 buçuk 2 gibi yptm hep pozitif gördüğüm zamanlar günde iki kere yptm emin olmak için onu da saat sabah 11 ve aksam 5 gibi yptm

Pozitif gördüğümde 2 kere yapıcam sonra 3 günü değerlendircem dimi canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın miniği

Ever tatlm aynen öyle inşallah bu ay da sana uğrlu gelir. İnşallah amin
Tatlım peki ovulasyonda pozitifi gormeden önce ilişkiye girmiyomuydunuz. Yani oncesinde 4 gün birlikte olmayıp pozitifi gorunce üst üste 3 gün birlikte olmak lazimmis. Bu şekilde mi uyguladin canim

Kızlar biliyorum daha çok erken ama gebelik testlerini ne zaman yapıyorsunuz? Benim ortalama daha 10 gün var ama yine her ayki acabalar başladı

Kızlar biliyorum daha çok erken ama gebelik testlerini ne zaman yapıyorsunuz? Benim ortalama daha 10 gün var ama yine her ayki acabalar başladı
Ben bat dan bi gün önce yapiyom genelde.
Cok önceden de yapmak iyi değil ya. Hamileysen ve sırf erken yaptığından cikmazsa o da kotu.
Ama işte içimizdeki o ümitler dayanmak çok zor.

Gunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom

Gunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
tutmuyor genelde takvimle canım o yüzden kaçırıyoruz zaten hep kaçıncı günün bugün

27 mayista basladi adetim 3 mayista bitti . Ama gecen ay kimyasal bi gebelik yasadim beta 49a kadar cikti sonra artmadi . . Ovulasyon testini yaptim demin daha onceden ikinci cizgiyi hafiff goruyodum simdi oda yok

Eklentiler

• 1463123140727-429499513.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 26
Tatlım peki ovulasyonda pozitifi gormeden önce ilişkiye girmiyomuydunuz. Yani oncesinde 4 gün birlikte olmayıp pozitifi gorunce üst üste 3 gün birlikte olmak lazimmis. Bu şekilde mi uyguladin canim
Ztn gün aşırı ypyoduk biz en son perşembe günü oldu cumartesi pozitif ti ondan sonra 3gun ard arda yptk biz

Benim de takvimden bir sonraki gun cift cizgiyi gordum canim takvime guvenmemek lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…