Kararlıyım ovulasyon testine

27 mayista basladi adetim 3 mayista bitti . Ama gecen ay kimyasal bi gebelik yasadim beta 49a kadar cikti sonra artmadi . . Ovulasyon testini yaptim demin daha onceden ikinci cizgiyi hafiff goruyodum simdi oda yok
Silik de olsa çıkar genelde. Gebelik testi değil demi bu canım

Kızlar ya bana da bi fikir verin 5 gün oldu hala koyu. 3 gün falan koyü devam etmesi normal diye biliyorum ama. Böyle bisey de beklemiyodum... :/
Canım netten baktinmi bi neymiş bunun nedeni. Yumurtan gimekmi istemiyor acaba :) bende merak etmeye başladım simdi

Kızlar azonce lavaboda peceteyle silerken yoğun bi sekilde yumurta akı gibi bisey geldi. Ama çok geldi. Bu nedemek acaba. Yumurtlicammi. Ama hiç bukadar yoğun gelmezdi.

Ben bat dan bi gün önce yapiyom genelde.
Cok önceden de yapmak iyi değil ya. Hamileysen ve sırf erken yaptığından cikmazsa o da kotu.
Ama işte içimizdeki o ümitler dayanmak çok zor.
Haklısın canım. Biraz daha sıkıcam dişimi

Kızlar azonce lavaboda peceteyle silerken yoğun bi sekilde yumurta akı gibi bisey geldi. Ama çok geldi. Bu nedemek acaba. Yumurtlicammi. Ama hiç bukadar yoğun gelmezdi.
İlk koyu çizgiyi gordugum gün aynısı bana da oldu. 3 4 gün devam etti. Zaten yumurtlama belirtisi olarak yazan şeyler.
Yani emin adımlarla koyu çizgiye yaklasiyosun

Canım netten baktinmi bi neymiş bunun nedeni. Yumurtan gimekmi istemiyor acaba :) bende merak etmeye başladım simdi
Ahh ahh bilemedim canım. Koyu gorecem diy test yapmaya korkuyom bende
Takmayacam diyom ama yine de dusunuyom. Senden başka da kimse yorum yapmıyo. Kimsenin fikri yok galiba :)
Saol canim

Gunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
Anladığım kadarıyla her takvim uygulaması farklı tarihler veriyor. Şahsen bende P Tracker var. Fakat internet sitelerindeki uygulamalarıyla (Hürriyet Aile) tarihler tutmuyor. En iyisi testler yine çizgin de bi kaç güne koyulasir. Stres yok

Takmayacam diyom ama yine de dusunuyom. Senden başka da kimse yorum yapmıyo. Kimsenin fikri yok galiba :)
Saol canim
Duygu galiba senin adetin düzensizdi, di mi? Acaba onunla ilgisi olabilir mi? Ayrıca bence akıntı da iyiye işaret. Bu günleri kaçırma derim canını da hiçbir şeye sıkma. Biz her zaman seninleyiz

Saol canim
Rica ederm canım benim. Bende silik çıkacak diye yapmaya korkuyorum

Duygu galiba senin adetin düzensizdi, di mi? Acaba onunla ilgisi olabilir mi? Ayrıca bence akıntı da iyiye işaret. Bu günleri kaçırma derim canını da hiçbir şeye sıkma. Biz her zaman seninleyiz
Evet canım çok sağol. Neyle alakalı olduğunu anlamadım Bende hep sizin yanınızdayim canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…