Allahimmmmm bu tatlı bi yorum böyleİlk koyu çizgiyi gordugum gün aynısı bana da oldu. 3 4 gün devam etti. Zaten yumurtlama belirtisi olarak yazan şeyler.
Yani emin adımlarla koyu çizgiye yaklasiyosun
Silik de çıkabilir canım ama çıkarsa da daha vakti var demektirAllahimmmmm bu tatlı bi yorum böylebugun bana yolculuk var ozaman :) testimi merak etmeye başladım. Buna rağmen silik çıkarsa yine..
1 saat kaldiSilik de çıkabilir canım ama çıkarsa da daha vakti var demektir
Hadi bakalım bugünde heyacanla sonucu bekliyoruz...
Çok iyi canım mutlaka değerlendir 3 geceyi üstüste hadi gözün aydın :))Kızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
Sabah ya daha çok koyulaşmış olur ya da çatlamış olur hayırlısı inşaAllahKızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
Hadi gozun aydin canim bak soyledigimiz gibi oldu bu gece ve ertesi 2 geceyi degerlendir darisi gebelik testine :)Kızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
İnanamiyorum koyulastigina hala :) daha fazla koyulaşır mi acaba. Ben en iyisi bugün degerlendirim dimi canimHadi gozun aydin canim bak soyledigimiz gibi oldu bu gece ve ertesi 2 geceyi degerlendir darisi gebelik testine :)
3 gece üstüste :)İnanamiyorum koyulastigina hala :) daha fazla koyulaşır mi acaba. Ben en iyisi bugün degerlendirim dimi canim
Sağol canımSabah ya daha çok koyulaşmış olur ya da çatlamış olur hayırlısı inşaAllah
Abovvv3 gece üstüste :)
Kesinlikleee :)))Çok iyi canım mutlaka değerlendir 3 geceyi üstüste hadi gözün aydın :))
Tebrik ederim canım bakk oldu gordun muKızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
Benim yumurtam çatladığı geceler eşim hep uyuyakalıyor bi türlü denk gelmedi 2 aydır bu ayda uyuyakalırsa taciz etmeyi düşünüyorum artık
Güzel güzel beslenin devamı gelirAbovvv
Hyrlı olsun cnm bugünde dahil 3 gün çalışacaksınız artk hadi hyrlısı :)Kızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
Amin canım benimm tskr edrm hep yanımda oldunuzTebrik ederim canım bakk oldu gordun mudarisi gebelik testine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?