Kararlıyım ovulasyon testine

Kizlar yumurtlama gununden sonra mi iliski olcak yoksa once de olcak mi ay bide ust uste mi gun asiri mi kafam da deli sorular

Gunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
Canım benimde normal yumurtlama takviminden 7 8 gün sonra çıktı yumurtlama sabıırr gelecek göreceksin çizgi

Kızlar biliyorum daha çok erken ama gebelik testlerini ne zaman yapıyorsunuz? Benim ortalama daha 10 gün var ama yine her ayki acabalar başladı
Bende sabırsızlanıyorum canım erken dijital gebelik testi aldım onunla bakicam adetten 4gün önce ama yine olmazsa çok üzülürüm cesaretim yok biraz korkuyorum da yapmaya beklicem bakalım

Ayy beni çok güldürdün canım rabbim de seni güldürsün hepinizi çok seviyorum kızlar
Bizde de benzer bir durum vardı. Uyudu ama benim içime sinmedi. Sonra adamı uyandırıp böyle nasıl olacak bu iş dedim geceyi tartışmaya sonlandırsak da sonunda benim bakış açımı anladı hem de aylar sonra. Yaniii amaca ulaşıncaya kadar taciz edin, uyandırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…