Al gitsin zaten o b vitamini günlük vücuttan atılan bi vitaminBende anlamadım canım wallahi eşimde aldırmıyo
Hadi hayirli olsunKızlar testlerim geldi bugün bitsin adetim bakalım neler olucak bu ay
Yumurtlama gunu ce ondan sonraki 2 gun dahaKizlar yumurtlama gununden sonra mi iliski olcak yoksa once de olcak mi ay bide ust uste mi gun asiri mi kafam da deli sorular
En çok sorulan en çok merak edilen hala emin olunamayan bi sonuca baglanamayan herkesin kafasını karıştıran soru "ilişki zamanı ne zaman "Yumurtlama gunu ce ondan sonraki 2 gun daha
Bekliyoruz bizimle paylaş sonuçları ama bence hemen başlama kullanmaya4 gün sonra başlaKızlar testlerim geldi bugün bitsin adetim bakalım neler olucak bu ay
Vvvaaaoouuuww valla bende çooookk sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin ve darsı bize olsun dua et bizlere olur muKzlarrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Canım benimde normal yumurtlama takviminden 7 8 gün sonra çıktı yumurtlama sabıırr gelecek göreceksin çizgiGunaydin kizlar . Ben bu ay ovulasyon testine basladim hala cift cizgiyi goremedim . Netten telefonuma takvim yuklemistim o takvime gore dogurgan donem diyo . Ama ovulasyon testlerinde hala ikinci cizgiyi cok silik goruyom
Bende sabırsızlanıyorum canım erken dijital gebelik testi aldım onunla bakicam adetten 4gün önce ama yine olmazsa çok üzülürüm cesaretim yok biraz korkuyorum da yapmaya beklicem bakalımKızlar biliyorum daha çok erken ama gebelik testlerini ne zaman yapıyorsunuz? Benim ortalama daha 10 gün var ama yine her ayki acabalar başladı
Saol cnm darısı başınıza inş hep dualrımdasınız :)Vvvaaaoouuuww valla bende çooookk sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin ve darsı bize olsun dua et bizlere olur mu
Canım daha koyu olmalı bence beklemeli yinede sen bilirsinİnanamiyorum koyulastigina hala :) daha fazla koyulaşır mi acaba. Ben en iyisi bugün degerlendirim dimi canim
Ayy beni çok güldürdün canım rabbim de seni güldürsün hepinizi çok seviyorum kızlarBenim yumurtam çatladığı geceler eşim hep uyuyakalıyor bi türlü denk gelmedi 2 aydır bu ayda uyuyakalırsa taciz etmeyi düşünüyorum artık
Bizde de benzer bir durum vardı. Uyudu ama benim içime sinmedi. Sonra adamı uyandırıp böyle nasıl olacak bu iş dedimAyy beni çok güldürdün canım rabbim de seni güldürsün hepinizi çok seviyorum kızlar
3 gece üst üste taktiğini yeni öğrendik. Sakın kaçırma. Başka güzel haberler de olsun inşallahKızlar testim koyulasmisssss :) ne yapayım şimdi. Koyuluğu iyi mi. Degerlendirimmi bugünü. Ayy bise söyleyin nolurEki Görüntüle 1832089
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?