Su 3 gece ust uste taktigini bide ben ogrenseeem3 gece üst üste taktiğini yeni öğrendik. Sakın kaçırma. Başka güzel haberler de olsun inşallah
Valla harikasınBi keresinde en kritik gün kayinvalidemler geldi. O günü bile değerlendirdik ama yine sonuç yook
İstemezse de zorla olur artık napalim
Testte köyü çizgi çıktığında o günü ve sonraki iki günü değerlendiriyorsun. Ama öncesinde birkaç gün öncesinden ilişkiye girilmemiş olması lazım. Di mi kızlar?Su 3 gece ust uste taktigini bide ben ogrenseeem
Öylemi yapmalıyımCanım daha koyu olmalı bence beklemeli yinede sen bilirsin
Evet canım aynen dediğin gibi olması lazım.Testte köyü çizgi çıktığında o günü ve sonraki iki günü değerlendiriyorsun. Ama öncesinde birkaç gün öncesinden ilişkiye girilmemiş olması lazım. Di mi kızlar?
Evet tatlım 3 gece üst uste ama aklım karıştı şimdi. Bu gecemi degerlendirsem acaba. Erken değil dimi3 gece üst üste taktiğini yeni öğrendik. Sakın kaçırma. Başka güzel haberler de olsun inşallah
Çalışmalar başlıcak ama erkenmi başlamak için. Koyuluğu iyi mi canım sence. Sende böyle miydi basladigindaHyrlı olsun cnm bugünde dahil 3 gün çalışacaksınız artk hadi hyrlısı :)
Durmak yok :) devam tabiki. Hepimiz arka arkaya verecez guzel haberleri inşallah. Şöyle bi iki hafta sonraWalla canım testi yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama ben iki çizgiyi görüp silikleşene kadar devam etmek istiyorum
Bence koyu aslında canım. İstersen şimdi bi daha yap test emun ol.Durmak yok :) devam tabiki. Hepimiz arka arkaya verecez guzel haberleri inşallah. Şöyle bi iki hafta sonra
Seninde bu koyuluktamiydi tatlım değerlendirdiğindeBence koyu aslında canım. İstersen şimdi bi daha yap test emun ol.
Bende de senin gibi oldu. Daha fazla koyulasir sandım ama olmadı. Sonrasında hep siliklesti.Kızlar yarını mi bekliyim yoksa bugünü değerlendirimmi. Sizce napayim. Ama koyulasti enazindan dimi. Belki geceye kadar dahada koyulaşır. Sonuçta 3 gün üst üste olacaksa elbet yumurta çatlamış olacaktır diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil miaksi halde kaciririm diye korkuyorum çünkü ama bi yanlislikta yapmayım
Haklisin canım. En iyisi değerlendirmek. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bebişleri Allah ım esirgemez bizlerdenBende de senin gibi oldu. Daha fazla koyulasir sandım ama olmadı. Sonrasında hep siliklesti.
Yumurta çatlamadan önce spermlerin hazır olması da iyi oluyomus.Haklisin canım. En iyisi değerlendirmek. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bebişleri Allah ım esirgemez bizlerden
Evet cnm bnmde böyleydi 24 saat içinde catlıcak yumurtn bgunu sakın boş gcme sonra 2 günde dahilÇalışmalar başlıcak ama erkenmi başlamak için. Koyuluğu iyi mi canım sence. Sende böyle miydi basladiginda
Haklisin canım aslında olacağı varsa olur tabi. Ama Allah gorsun cabalarimizi :)Yumurta çatlamadan önce spermlerin hazır olması da iyi oluyomus.
Rabbim nasip edecekse her türlü olur canım. Sen elinden geleni yapıyor boş durma
Tamam tatlım. Gozume tam koyu gibi gelmedi ama sabaha kadar koyulaşır ve catlamaya başlar inşallah dimiEvet cnm bnmde böyleydi 24 saat içinde catlıcak yumurtn bgunu sakın boş gcme sonra 2 günde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?