benim hep bu şekilde hafif silikti canım iyice koyulaştığında başladım yani bu yumurta günün yaklaşıyo demek fikrimce ve prospektüstede geçersiz yazıyo buna o yüzden daha koyu olana kadar bekle ondan sonra değerlendirmeye başla derimÇalışmalar başlıcak ama erkenmi başlamak için. Koyuluğu iyi mi canım sence. Sende böyle miydi basladiginda
Bende bilemedim canım. Benimkiyle karşılaşıtirdim da şimdi daha koyuymus benimki.Koyu olmasa bi dert, olsa bi dert
Ama benim bianda böyle oldu canım. Yani 1 günde birden yükseldi koyuluğu. Kaçırmak istemiyorumbenim hep bu şekilde hafif silikti canım iyice koyulaştığında başladım yani bu yumurta günün yaklaşıyo demek fikrimce ve prospektüstede geçersiz yazıyo buna o yüzden daha koyu olana kadar bekle ondan sonra değerlendirmeye başla derim
O karışmaz ki :)Bende bilemedim canım. Benimkiyle karşılaşıtirdim da şimdi daha koyuymus benimki.
Eşine bırak o Zaman o ne derse
Ama bizim adetimiz düzensizcanlar resmi görebiliyomusunuz tabloyu???
Evet canımcanlar resmi görebiliyomusunuz tabloyu???
Ama bizim adetimiz düzensiz3 ayın ortalamasını alıyorum yine tutmuyor yaaa
Guldurdunuz beni sabahın korunde :) benimde duzenlimi duzensizmi anlamadım. 30u geçiyor ve bazen 35i geçiyor adet olma günüm. İleri geri atabiliyor. Ama son adetimi tam 30 gun sonra oldum. Bazen düzene giriyor. Kimi zaman coşuyor. Kafasına göreBenim düzenli de noluyo kuzum takılcak bişey yok sıkma canını
Çlşmalara devam cnm bn 2 gün kopkoyu gördüm 3. Günde koyuyaya çok ykndı sonra silikleşti ztn :)Sabahın 6sinda yaptım kızlar kopkoyu 2 çizgi :) buarada dün geceyi degerlendirdim. İyi mi yaptım sizce. Buda şimdiki testim canlarim Eki Görüntüle 1832307
Tamam canimmÇlşmalara devam cnm bn 2 gün kopkoyu gördüm 3. Günde koyuyaya çok ykndı sonra silikleşti ztn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?