Kararlıyım ovulasyon testine

Çalışmalar başlıcak ama erkenmi başlamak için. Koyuluğu iyi mi canım sence. Sende böyle miydi basladiginda
benim hep bu şekilde hafif silikti canım iyice koyulaştığında başladım yani bu yumurta günün yaklaşıyo demek fikrimce ve prospektüstede geçersiz yazıyo buna o yüzden daha koyu olana kadar bekle ondan sonra değerlendirmeye başla derim

Koyu olmasa bi dert, olsa bi dert
Ama benim bianda böyle oldu canım. Yani 1 günde birden yükseldi koyuluğu. Kaçırmak istemiyorum

canlar resmi görebiliyomusunuz tabloyu???

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-11-23-37-37.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 42
Benim düzenli de noluyo kuzum takılcak bişey yok sıkma canını

Programlarda yanlış mi gösteriyo noluyo anlamadım ki ya ben adet olunca ilaç içiyorum ondan gecikirdi 2 gün falan çatlatma iğnesi oldum 2 ay gününden önce geldi

Benim düzenli de noluyo kuzum takılcak bişey yok sıkma canını
Guldurdunuz beni sabahın korunde :) benimde duzenlimi duzensizmi anlamadım. 30u geçiyor ve bazen 35i geçiyor adet olma günüm. İleri geri atabiliyor. Ama son adetimi tam 30 gun sonra oldum. Bazen düzene giriyor. Kimi zaman coşuyor. Kafasına göre

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bir iki aydır takip ediyordum sizi biz de 9aylık evliyiz son 2aydır düşünüyoruz bebişi Batı'm 23-24mayıs beklemek zor ama bu ay gelmezse Mutlu haber ben de alacağım ovü testi hatta şimdiden alasım var gittigidiyordan baktım ama hangi satıcı güvenli bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…