Kararlıyım ovulasyon testine

Tamam canimm çalışıyoruz habire zaten. Bu sabah kopkoyu olmus. Dünü degerlendirmem iyi olmuş mu acaba canim
Tabi ki spermlerin hzrda beklemesi daha iyi yumurta çtladığında direk çalışmaya baslıcaklr yani büyük ihtimal bu gece veya yarın sabah çatlar yumurtan inşallah

Tabi ki spermlerin hzrda beklemesi daha iyi yumurta çtladığında direk çalışmaya baslıcaklr yani büyük ihtimal bu gece veya yarın sabah çatlar yumurtan inşallah
Catlasinnn artık. Yoksa ben catlicam bu gecede ilişki olursa garanti olurmu acaba. Yani üçüncü güne gerek var mı

İnşallah canım. Test yapiyomusun sende
Aslında biz biraz daha bekleyecektik ama hemen olmuyor söylentileri çıkıca gecen ay denedik onda sanırım yumurtlama günüm geçmişti26-27günde bir oluyorum gecen ay buna rağmen adetimde. Bi gün önce test yaptım tabiki negatifti bi anda düşünmemize rağmen ertesi gün Regl olduğumda ağlamak geldi içimden sandiğimdan cok istemişim

Hoşgeldin canım. Sitede satış yapan kişilerin çalışmaları değerlendiriliyor. Ben oradaki planlamalara göre alışveriş yapıyorum

Duygu sabahın 6 sında uyumadınmı hiç canım

Hoşgelmissin canım. Umarım gerek kalmaz ovi testlerine ama pozitif görmezsen eğer dogru yerdesin

Ya canlar aslını isterseniz kafam karışık benim nasıl yapıcam ne zmaan yapıcam ilk defa yapıcam ondan tedirginim

Ya canlar aslını isterseniz kafam karışık benim nasıl yapıcam ne zmaan yapıcam ilk defa yapıcam ondan tedirginim
Bence 9 gün basla. Çok silik olduğu zamanlar iki kere yapmana da gerek yok. İstersen eğer kaçırmamak için koyulasmaya basladiginda günde iki kez yaparsın.

Anladım Canım bugün adetim bitiyo sonra 9 gün sayıp baslıcam yapmaya testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…