Tabi ki spermlerin hzrda beklemesi daha iyi yumurta çtladığında direk çalışmaya baslıcaklr yani büyük ihtimal bu gece veya yarın sabah çatlar yumurtan inşallahTamam canimmçalışıyoruz habire zaten. Bu sabah kopkoyu olmus. Dünü degerlendirmem iyi olmuş mu acaba canim
İnşallah canım. Test yapiyomusun sendeİnşallah Allah hepimize nasip eder bu mucizevi olayı
Catlasinnn artık. Yoksa ben catlicamTabi ki spermlerin hzrda beklemesi daha iyi yumurta çtladığında direk çalışmaya baslıcaklr yani büyük ihtimal bu gece veya yarın sabah çatlar yumurtan inşallah
3 gün kesin olması lazım cnm yarında çatlarsa yumurta 24 saat yaşıyo yaa oyuzden olması şartCatlasinnn artık. Yoksa ben catlicambu gecede ilişki olursa garanti olurmu acaba. Yani üçüncü güne gerek var mı
Aslında biz biraz daha bekleyecektik ama hemen olmuyor söylentileri çıkıca gecen ay denedik onda sanırım yumurtlama günüm geçmiştiİnşallah canım. Test yapiyomusun sende
Bu ay temizlenince gün aşırı denedik bakalım bu sabah senin çizgileri görünce çok sevindim gerçekten burası manevi bir destek benceİnşallah canım. Test yapiyomusun sende
Kacinci gündesin cnmBenımkı daha bu ayarda yaa koyulaşmadı halaEki Görüntüle 1832340
Bence çok iyi yapmışsınSabahın 6sinda yaptım kızlar kopkoyu 2 çizgi :) buarada dün geceyi degerlendirdim. İyi mi yaptım sizce. Buda şimdiki testim canlarim Eki Görüntüle 1832307
Hoşgeldin canım. Sitede satış yapan kişilerin çalışmaları değerlendiriliyor. Ben oradaki planlamalara göre alışveriş yapıyorumMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bir iki aydır takip ediyordum sizi biz de 9aylık evliyiz son 2aydır düşünüyoruz bebişi Batı'm 23-24mayıs beklemek zor ama bu ay gelmezse Mutlu haber ben de alacağım ovü testi hatta şimdiden alasım var gittigidiyordan baktım ama hangi satıcı güvenli bilemedim
Süpersin beklenen koyuluk sonunda bizlerle çok sukurSabahın 6sinda yaptım kızlar kopkoyu 2 çizgi :) buarada dün geceyi degerlendirdim. İyi mi yaptım sizce. Buda şimdiki testim canlarim Eki Görüntüle 1832307
Hoşgelmissin canım. Umarım gerek kalmaz ovi testlerine ama pozitif görmezsen eğer dogru yerdesinMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bir iki aydır takip ediyordum sizi biz de 9aylık evliyiz son 2aydır düşünüyoruz bebişi Batı'm 23-24mayıs beklemek zor ama bu ay gelmezse Mutlu haber ben de alacağım ovü testi hatta şimdiden alasım var gittigidiyordan baktım ama hangi satıcı güvenli bilemedim
Kaçıncı gundesun canım demekki daha vakti var. Birden koyulasacak bak merak etme sen.Benımkı daha bu ayarda yaa koyulaşmadı halaEki Görüntüle 1832340
Bence 9 gün basla. Çok silik olduğu zamanlar iki kere yapmana da gerek yok. İstersen eğer kaçırmamak için koyulasmaya basladiginda günde iki kez yaparsın.Ya canlar aslını isterseniz kafam karışık benim nasıl yapıcam ne zmaan yapıcam ilk defa yapıcam ondan tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?