Bi kaç gün yapınca adapte oluyosun canım. Benim devamlı yapasim geliyordu :)Ya canlar aslını isterseniz kafam karışık benim nasıl yapıcam ne zmaan yapıcam ilk defa yapıcam ondan tedirginim
Yok yok canım öyle değilAnladım Canım bugün adetim bitiyo sonra 9 gün sayıp baslıcam yapmaya testi
Teşekkurederim caanım sipariş veriyorum hadi hayırlısı bakalımHoşgeldin canım. Sitede satış yapan kişilerin çalışmaları değerlendiriliyor. Ben oradaki planlamalara göre alışveriş yapıyorum
Hoşbulduk caanım inşallah dua edelim birbirimize kavuşalım bebeklerimizeHoşgelmissin canım. Umarım gerek kalmaz ovi testlerine ama pozitif görmezsen eğer dogru yerdesin
Aaaa ben yine adet bitiminden 9.gün hesapladımYok yok canım öyle değil
Adetin ilk günü birinci gün sayacaksun.
9.gün başlamak iyimidir canımBi kaç gün yapınca adapte oluyosun canım. Benim devamlı yapasim geliyordu :)
İlk defa yapacaksın sonuçta erken olsun geç olmasın baslaman canım. Kullanımında yazdığı gibi 12. 13 günü bekleme bence.
Çünkü ben 30 günde bir ooluyorum ve 13 gün koyulaştı..
Evet gerçektende öyle canim.Bu ay temizlenince gün aşırı denedik bakalım bu sabah senin çizgileri görünce çok sevindim gerçekten burası manevi bir destek bence
Evet tatlım inşallah iyidir :) beklicez bundan sonra :)
Aynı anda oldu ozaman canım gözümüz aydınSüpersin beklenen koyuluk sonunda bizlerle çok sukur
Bende bu sabah yaptım gayet silik.
Resmen benimki siliklesti seninki koyulaştı
Coğu kişi adet bitimine basladı canım. bence iyidir :)9.gün başlamak iyimidir canım
asıl bekleyiş simdi başlıyoAynı anda oldu ozaman canım gözümüz aydın
O zaman oy birliğiyle karar verildi 9. Gün başlıyorumCoğu kişi adet bitimine basladı canım. bence iyidir :)
İnşallah kullanmamıza gerek kalmaz canım. Gebelik testini hazırla önce sen :)asıl bekleyiş simdi başlıyo
ayy canım nasıl sabredecez inşallah guzel haberler alırız hepimiz
ben şimdiden bi daha ki ay kullanacam ovi testlerını duşünüyom :)
8 tane kalmış da...
O da hazir dort tane tamİnşallah kullanmamıza gerek kalmaz canım. Gebelik testini hazırla önce sen :)
Oh neguzelO da hazir dort tane tam
Bende yokOvulasyonu atlatan kızlar kasiklarinizda ağrı falan varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?