O zaman tamam canım benim hep silik olduğu için o yüzden dedim hiç tek çizgi çıkmadı bendeKoyu olmasa bi dert, olsa bi dert
Ama benim bianda böyle oldu canım. Yani 1 günde birden yükseldi koyuluğu. Kaçırmak istemiyorum
Ayy bilmiyorum evhammı yapıyorum ama var ara ara sanki 7gün kaldı adeteOvulasyonu atlatan kızlar kasiklarinizda ağrı falan varmı :)
Wouww işte bu kopkoyu harika çalışmalara devam bence iyi yaptïnnSabahın 6sinda yaptım kızlar kopkoyu 2 çizgi :) buarada dün geceyi degerlendirdim. İyi mi yaptım sizce. Buda şimdiki testim canlarim Eki Görüntüle 1832307
Canım zaten güvenli satıcı diye yazıyor bende hiç sıkıntı olmadıMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bir iki aydır takip ediyordum sizi biz de 9aylık evliyiz son 2aydır düşünüyoruz bebişi Batı'm 23-24mayıs beklemek zor ama bu ay gelmezse Mutlu haber ben de alacağım ovü testi hatta şimdiden alasım var gittigidiyordan baktım ama hangi satıcı güvenli bilemedim
Benımkı daha bu ayarda yaa koyulaşmadı halaEki Görüntüle 1832340 [/Qkoyulaşır canïm daha canını xsıkma
Teşekkür ederim caanımCanım zaten güvenli satıcı diye yazıyor bende hiç sıkıntı olmadı
Hoşgeldin aramıza tatlım. Hayırlısıyla degerlendir inşallah.Arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim 3 yillik evliyim ve bir suredir bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testi yaptim bende hala devam ediyorum yapmaya 11.gunu degerlendirdim 12 ve 13 u de degerlendiricem insallah allah hepimize bu ay ki batlarda bebek nasip eder insallah.
Aramıza hoşgeldin canımArkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim 3 yillik evliyim ve bir suredir bebek istiyoruz. Bu ay ovulasyon testi yaptim bende hala devam ediyorum yapmaya 11.gunu degerlendirdim 12 ve 13 u de degerlendiricem insallah allah hepimize bu ay ki batlarda bebek nasip eder insallah.
Koyulaşma derdi bitti şimdi de belirti stresi aman Allah imOvulasyonu atlatan kızlar kasiklarinizda ağrı falan varmı :)
Aynen canım bekliyoruz bakalımKoyulaşma derdi bitti şimdi de belirti stresi aman Allah im
Koyulaşma derdi bitti şimdi de belirti stresi aman Allah im
Yumurtladi yumurtlayacak yumurtlamis yumurtluyor gibi olmuş :))Benim belirtim yumurtlama belirtisibelim ağrıyor. Yumurtlicam mi bugün acaba. Yada yumurtluyormuyum :) Sabah cizgim kopkoyuydu.
Bende öyle tahmin ediyorum canımYumurtladi yumurtlayacak yumurtlamis yumurtluyor gibi olmuş :))
Bence yumurtladin
Tatlım bu belirtilerden tam olarak anlayamayiz. Ama tabikide olumlu yonde bunlar.. Başka belirtin varmı.Kızlar 9-10gün var daha batıma ama karnım belim agriyor ayaklarım üşüyornormal mi bu şimdi yoksa bekleme boşuna mı diyor
Çok zor bi soru bulamadımBende öyle tahmin ediyorum canımyumurtlamak üzereyken mi bel ağrısı artar. Yoksa yumurtlamiskenmi :) belim agriyo kasigim batıyor
Anladım ben tamamÇok zor bi soru bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?