- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Canim bence bu kadar dusunme biz elimizden geleni yapiyoruz beklemekten baska care yok rahat tut icini :)Bi gelişme yokmu kimsede ya benim aklından çıkmıyor testler ve bebek
Düşünmemek elde değil tatlımCanim bence bu kadar dusunme biz elimizden geleni yapiyoruz beklemekten baska care yok rahat tut icini :)
Amin inşallah canım.Bu süreçte kendimize dikkat edip dua etcez olmazsa bidahaki ay devam insallah gerek kalmaz ama
Neden denk getiremeyesin canım. Adetin bitmedi bide senin dimiBende testi yapabilcemmi diye düşünüyorum denk getirebilir miyim günleri kafam allak bullak
Bugün 4. Günü bitti canım duş aldım 9. Günü bekliyorum bakalımNeden denk getiremeyesin canım. Adetin bitmedi bide senin dimi
İlk defa yapıcam ya bilemedim canım evham yğatım sankiNeden hala allak bullak canim tabiki yaparsin
Rabbim yardımcımız olsun. Her ay bi ümit sonu hüsran çok zor gerçekten. Dusunmemek elde değil tabiki sadece dusunmemeye calisiyosun.Haklisin sadece beklemeliyiz bu saatten sonra canim. Elimizden geleni gerçekten yaptık
Canım gerçekten bak sende diyeceksin boşuna eyfam yapmışim diye. Bende hic koyulasmayacak sanuyodum.İlk defa yapıcam ya bilemedim canım evham yğatım sanki
Yandı mı peki. Bende bu ay çektirerem adet olursamAhh canım benim rahim filmi çektiriceğim zaman 2 gece uykusuz kaldım çok canım yancakmı diye düşünmekten
Canım bilirsin hamile kalabileceğimiz bi kac gün var bi ay içinde.bu günler olgunlaşmış yumurtanın catladigi günler. Sadece bu günlerde sperm yumurtayı dolleyebiliyo ve hamile kalabiliyosun. Ovulasyon testi de işte bu günleri belirlemeye yarıyor.. :)Hosbuldukk canimm :) daha neler duyacagimm bende dusuk yaptim gecen hafta .. Boyle bi test falan yapmadan hamile kalmistim .. Bu isi kolaylastiriyor galiba
Bu arada çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha yasatmasinHosbuldukk canimm :) daha neler duyacagimm bende dusuk yaptim gecen hafta .. Boyle bi test falan yapmadan hamile kalmistim .. Bu isi kolaylastiriyor galiba
Aaa bende alayim o zaman :) Rabbim hayirlisini versin hepimize .. Ne zormus beklemekCanım bilirsin hamile kalabileceğimiz binkac gün var bi ay içinde.bu günler olgunlaşmış yumurtanın catladigi günler. Sadece bu günlerde sperm yumurtayı dolleyebiliyo ve hamile kalabiliyosun. Ovulasyon testi de işte bu günleri belirlemeye yarıyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?