Kararlıyım ovulasyon testine

Yandı mı peki. Bende bu ay çektirerem adet olursam
Adetin ağrılı geçiyomu canım benim baya ağrıyo çok canım yancak sandım ama 1 2 dakikalık bişey geçiyo sonra ben gitmeden yarım saat önce majezik içmiştim ağrı kesici

İnşallah canım allah sesimizi duysun en kısa zamanda hayırlısıyla sevindirsin

Adetin ağrılı geçiyomu canım benim baya ağrıyo çok canım yancak sandım ama 1 2 dakikalık bişey geçiyo sonra ben gitmeden yarım saat önce majezik içmiştim ağrı kesici
Fazlasıyla ağrılı geçiyor canım. O yüzden aliskinim olduğum bi ağrı olacak galiba .

Saniyelik oluyo canım ağrı bende baya ağrın olur diye düşünüyodum ama 1 2 dakikalık bişey o ilacı verirken canın yanıyo oda çok sıkısırsın ya baskı olur karınında öyle anlık geçiyo sonra

İnşallah canım gerek kalmasın benim en azından içim rahat çok şükür bişey çıkmadı

Rabbim yardımcımız olsun. Her ay bi ümit sonu hüsran çok zor gerçekten. Dusunmemek elde değil tabiki sadece dusunmemeye calisiyosun.
Hele ki on aydır aynı şeyi sil baştan yasadiysan
Sende haklısın elbette çok zor bir süreç olmalï üzülüyoruz da resmin tamamını göremediğimiz için hayırlı bir vakti bekliyordur canım kendini çok yıpratma

Hosbuldukk canimm :) daha neler duyacagimm bende dusuk yaptim gecen hafta .. Boyle bi test falan yapmadan hamile kalmistim .. Bu isi kolaylastiriyor galiba
Hoşgeldin canım aramıza çok geçmiş olsun

Benim belirtim yumurtlama belirtisi belim ağrıyor. Yumurtlicam mi bugün acaba. Yada yumurtluyormuyum :) Sabah cizgim kopkoyuydu.
Benim ayakların üşür bi tek hiç dinlememişim vücudunu bugüne dek şimdi sen bœyle diyince ben bi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…