Aynen canım ben test için bekliyorumHadi bakalım hayırlısıyla senide bekleme pistine alalımama sen testi yapmayı bekleyenlerdensin.
Üzülüyoruz tabiki ama şükredecek daha çok şeylerimuz var aslında. Bunları düşünerek de sakin kalmaya çalışıyoz. İşte öyle karmaşık duygularSende haklısın elbette çok zor bir süreç olmalï üzülüyoruz da resmin tamamını göremediğimiz için hayırlı bir vakti bekliyordur canım kendini çok yıpratma
Oldu da bitti maşallahCizgim geri siliklesti. Yumurtladim bitti sanırım Eki Görüntüle 1832769
Aynen canım ben test için bekliyorumsonrasında yine bekleme
İnşallah canimmmm benim. Bekliyoruz bakalım :) bu son gecemOldu da bitti maşallah
İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır canım.
Geri sayım kaç şimdi
Rica edrm canım benimTesekkur ederm canim sagol:)
Geri sayım 14 tatlım yazmayı unuttum :) senin kaç suanOldu da bitti maşallah
İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır canım.
Geri sayım kaç şimdi
Ozaman sana odaklanıyoruz şimdi :) sadece goguslerinmi sisti.Ben yine bu ay oldu mu düşüncelerine saplandim. Daha ortalama bir hafta, on gün falan var. Ne olsa hemen hamilelige yoruyorum. Ama sanki göguslerim erkenden şişti. Al sana uydurma bir belirti
Bat nezaman tatlimBi yönlendirin yarın kan testi yaptırsam mı
Tamam şimdi okudum bat ini canım. Yerleşme olabilir evet ama yinede her şekilde beklemek gerekecek. İnşallah öyledir
Yaptır istersen canım ama sanki biraz daha bekle derim ben. Sabirsizliklarimiz başladı :) heyecan sardı beni simdi. Belirtiler geliyor yavaş yavaş :) ama benim daha çok cok çok erkenBi yönlendirin yarın kan testi yaptırsam mı
Kasiklarda da ağrı ara ara oluyor ama bu adet öncesinde de oluyor. Her seferinde bu kez başka diyorum. Her defasında adet oluyorumOzaman sana odaklanıyoruz şimdi :) sadece goguslerinmi sisti.
Bence bi doktora git. Senden kan testi isteyecektir. Hem muayene olup bir bilenin fikrini almış olursun hem aklında kalmaz. Ama her seferinde başka doktora git. Bi kaç defa hamilelik şüphesiyle gittikten sonra deli muamelesi yapmaya başlıyorlarMerhaba kızlar dün akşam yazıştım en son adet sancısı gibi Ağrı'm var diye Batı'ma son 9ve ya 8 bugün cok hafif kahverenk bi akıntım oldu sizce yerleşme olabilir mitemizlikçi çağırdım bugun ağır iş yapmayayım die ama yardım etmeden duramıyorum ve fena yoruldum
Ortalama kaç gün kaldı canım?Yaptır istersen canım ama sanki biraz daha bekle derim ben. Sabirsizliklarimiz başladı :) heyecan sardı beni simdi. Belirtiler geliyor yavaş yavaş :) ama benim daha çok cok çok erken
Çok erken bence kan tahlili yapmanın bi faydası olmaz gibi. Kendini çok yormadan bekleyeceksin başka yapacak bisey yok ne yazıkki. İnşallah güzel haberler gelir canımBi yönlendirin yarın kan testi yaptırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?