Kararlıyım ovulasyon testine

Sende haklısın elbette çok zor bir süreç olmalï üzülüyoruz da resmin tamamını göremediğimiz için hayırlı bir vakti bekliyordur canım kendini çok yıpratma
Üzülüyoruz tabiki ama şükredecek daha çok şeylerimuz var aslında. Bunları düşünerek de sakin kalmaya çalışıyoz. İşte öyle karmaşık duygular

Ben yine bu ay oldu mu düşüncelerine saplandim. Daha ortalama bir hafta, on gün falan var. Ne olsa hemen hamilelige yoruyorum. Ama sanki göguslerim erkenden şişti. Al sana uydurma bir belirti

Merhaba kızlar dün akşam yazıştım en son adet sancısı gibi Ağrı'm var diye Batı'ma son 9ve ya 8 bugün cok hafif kahverenk bi akıntım oldu sizce yerleşme olabilir mi temizlikçi çağırdım bugun ağır iş yapmayayım die ama yardım etmeden duramıyorum ve fena yoruldum

Ben
Bence bi doktora git. Senden kan testi isteyecektir. Hem muayene olup bir bilenin fikrini almış olursun hem aklında kalmaz. Ama her seferinde başka doktora git. Bi kaç defa hamilelik şüphesiyle gittikten sonra deli muamelesi yapmaya başlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…