Bende sayabilirim aynen canım ağrılar bulantilar şişkinlik uyku hali yorgunluk duygusallık................Ben yine bu ay oldu mu düşüncelerine saplandim. Daha ortalama bir hafta, on gün falan var. Ne olsa hemen hamilelige yoruyorum. Ama sanki göguslerim erkenden şişti. Al sana uydurma bir belirti
Geri sayim 9 gibi canim. :)Geri sayım 14 tatlım yazmayı unuttum :) senin kaç suan
Bu kasuk ağrısı bende de var şuan ya unutmuşum önceki aylar böyle miydi ağrı. İnşallah yerleşiyodur da ondandir canım yaKasiklarda da ağrı ara ara oluyor ama bu adet öncesinde de oluyor. Her seferinde bu kez başka diyorum. Her defasında adet oluyorum
Senin koyu rengi goreli kaç gün olmuştu canım.Ayy şimdi bir telaş sardı beni 6 gün var benimde
Amin buradaki tüm tatlışlara inşallahHosbulduk canimm .. Sagol Rabbim hepimize tez vakitte hayirli bebekler nasip etsin:)
Gebelik belirtisidir inşallah. Bu şekilde yazanlar vardı çünkuAyy şimdi bir telaş sardı beni 6 gün var benimde
Benim hiç tek çizgi çıkmıyordu zaten hep bi çizgi silik çıkıyordu canım şimdi burada gebelik belli olabiliyor koyulaşıyo tekrar diye bir şey duymuştum buran ne kadar doğru bilemiyorum tabi yaptïm bende tutamadım kendimi sanki daha koyu gibi normalden bilemedim kiSenin koyu rengi goreli kaç gün olmuştu canım.
Siliklesmisti sonra bi daha mi bu kadar koyu oldu
Amin inşallah kuzuGebelik belirtisidir inşallah. Bu şekilde yazanlar vardı çünku
Lütfen bu soruya cvp arıyoruzKaç gün içinde koyulaşan test silik çıkmaya başlar canlar
Ben anlamadım soruyu?Lütfen bu soruya cvp arıyoruz
Peki bunları her ay mı hissediyorsun yoksa bu ay mı böyle oldu? Ben bazen vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorumBende sayabilirim aynen canım ağrılar bulantilar şişkinlik uyku hali yorgunluk duygusallık................
Test yaptın koyu çıktı sonra kaç gün içinde silik çıkıyo bir gün sonra iki gün sonra mı silik çıkıyo canımBen anlamadım soruyu?
Önceden hiç bir belirti olmazdı adet başlar bi gün agrim olur gecer biterdi. Gebelik düşünmeye başladıktan sonra her ay değişik belirtiler yaşıyorum. Bu aya özgü bi durumum yok ne yazıkki canım.Peki bunları her ay mı hissediyorsun yoksa bu ay mı böyle oldu? Ben bazen vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum
Anladım canim. Şahsen benim 5 gün koyuluk devam etti.Test yaptın koyu çıktı sonra kaç gün içinde silik çıkıyo bir gün sonra iki gün sonra mı silik çıkıyo canım
Can'ım 8-9gün kaldı ortalama ama yok bekliceem inşallah güzel haber gelirOrtalama kaç gün kaldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?