Kararlıyım ovulasyon testine

Ben yine bu ay oldu mu düşüncelerine saplandim. Daha ortalama bir hafta, on gün falan var. Ne olsa hemen hamilelige yoruyorum. Ama sanki göguslerim erkenden şişti. Al sana uydurma bir belirti
Bende sayabilirim aynen canım ağrılar bulantilar şişkinlik uyku hali yorgunluk duygusallık................

Kasiklarda da ağrı ara ara oluyor ama bu adet öncesinde de oluyor. Her seferinde bu kez başka diyorum. Her defasında adet oluyorum
Bu kasuk ağrısı bende de var şuan ya unutmuşum önceki aylar böyle miydi ağrı. İnşallah yerleşiyodur da ondandir canım ya

Senin koyu rengi goreli kaç gün olmuştu canım.
Siliklesmisti sonra bi daha mi bu kadar koyu oldu
Benim hiç tek çizgi çıkmıyordu zaten hep bi çizgi silik çıkıyordu canım şimdi burada gebelik belli olabiliyor koyulaşıyo tekrar diye bir şey duymuştum buran ne kadar doğru bilemiyorum tabi yaptïm bende tutamadım kendimi sanki daha koyu gibi normalden bilemedim ki

Kaç gün içinde koyulaşan test silik çıkmaya başlar canlar

Bende sayabilirim aynen canım ağrılar bulantilar şişkinlik uyku hali yorgunluk duygusallık................
Peki bunları her ay mı hissediyorsun yoksa bu ay mı böyle oldu? Ben bazen vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum

Kizlar 2 haftadir tansoyonum dusup duruyo ve 2~3 gundurde daraliyorum ates basmalarim var reglime 5 gun var hamile olabilirmiyim

Peki bunları her ay mı hissediyorsun yoksa bu ay mı böyle oldu? Ben bazen vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum
Önceden hiç bir belirti olmazdı adet başlar bi gün agrim olur gecer biterdi. Gebelik düşünmeye başladıktan sonra her ay değişik belirtiler yaşıyorum. Bu aya özgü bi durumum yok ne yazıkki canım.
Beklemeye devam

Test yaptın koyu çıktı sonra kaç gün içinde silik çıkıyo bir gün sonra iki gün sonra mı silik çıkıyo canım
Anladım canim. Şahsen benim 5 gün koyuluk devam etti. 01duygu01 nün sanırım 1 gün sürdü.
Ama gordugum kadarıyla çoğunluk iki güne siliklesiyo.
3 gün falan koyu olması normalmis. Hormon değeri yavaş yavaş düştüğü için.

Ortalama kaç gün kaldı canım?
Can'ım 8-9gün kaldı ortalama ama yok bekliceem inşallah güzel haber gelir gelmezse nasipte ne varsa artık şimdi olmazsa bizim yorgunluktan olmaz eşim de ben de öğretmeniz ders saatimiz cok fazla stresli biraz o yüzden tatil gelsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…