Aynen öyle yaapıcam tatlım haklısın malum sonucu görüp üzülmektense kırmızıları görüp üzülmeyi yeğlerimÇok erken bence kan tahlili yapmanın bi faydası olmaz gibi. Kendini çok yormadan bekleyeceksin başka yapacak bisey yok ne yazıkki. İnşallah güzel haberler gelir canım
Ay inşallahBu kasuk ağrısı bende de var şuan ya unutmuşum önceki aylar böyle miydi ağrı. İnşallah yerleşiyodur da ondandir canım ya
Yaz tatiline de bi şey kalmadı zaten. Ama beklemek çok zorrrrCan'ım 8-9gün kaldı ortalama ama yok bekliceem inşallah güzel haber gelirgelmezse nasipte ne varsa artık şimdi olmazsa bizim yorgunluktan olmaz eşim de ben de öğretmeniz ders saatimiz cok fazla stresli biraz o yüzden tatil gelsin bir an önce
Yaz tatiline de bi şey kalmadı zaten. Ama beklemek çok zorrrr
Bat imiz aynı sayılır. İnşallah beraber öğreniriz güzel haberiAynen öyle yaapıcam tatlım haklısın malum sonucu görüp üzülmektense kırmızıları görüp üzülmeyi yeğlerimbekliceeZ belki ozansan kadar sizden güzel haberler alırız
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsede gözüm yok ama bende etkileniyorum şahsenEvet etrafımız bebekli ailelerle dolu benim okulda 6 öğretmenden 2si yeni doğum yaptı 4ü hamile onları gördükçe daha bi istiyorum olsuni
Etkilenmemek elde değil ki caanım benim taabisi Rabbim herkesinkini kendine bağışlasınRabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsede gözüm yok ama bende etkileniyorum şahsen
Tabisii aynı gün olan herkes de sevinsin inşallahEtkilenmemek elde değil ki caanım benim taabisi Rabbim herkesinkini kendine bağışlasınve bize de nasip etsin inşallah aynı gün seviniriz biraber bekliceeZ durumumuzda değişiklik olursa bildirelim
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hep birlikte Rabbim sen buyuksun sen nasip etEtkilenmemek elde değil ki caanım benim taabisi Rabbim herkesinkini kendine bağışlasınve bize de nasip etsin inşallah aynı gün seviniriz biraber bekliceeZ durumumuzda değişiklik olursa bildirelim
Evet canım doğru bende saat 3gibi yapıyorum çok aç sıvı alıyorum o zamanda çok net çıkıyor kendimi sıvı almicam diye sıkmadım hiç bi sıkıntıda yaşamadık elhamdülillahBırsey daha sorucam kızlat sımdı bu ovulasyon testını caşısıyorum ben o yuzdem sabah 7 de uyanıyom sabah bı tuvalet ısını goruyom sonra saat 10.30 .. 11 e kadar sivi almiyom hic o zaman yapiyorum . Dogru degilmi
Aynen öyle canım ya şimdiden heyecan ve korku karışık senin ne kadar var canım bat aEn zor kısım bu ovulasyondan sonra adete kadar beklemek heralde
Evet canım ya benim 1 gün sürdü sadece. Neden acaba.Anladım canim. Şahsen benim 5 gün koyuluk devam etti.01duygu01 nün sanırım 1 gün sürdü.
Ama gordugum kadarıyla çoğunluk iki güne siliklesiyo.
3 gün falan koyu olması normalmis. Hormon değeri yavaş yavaş düştüğü için.
Bi belirti olursa hemen yaz bak. Bekliyoruz birbirimizi meraklaGeri sayim 9 gibi canim. :)
14 gün kadar kaldı canım. Daha cook var banaOrtalama kaç gün kaldı canım?
Daha 11 gun falan var takvime gore canim sende durum ne :)Aynen öyle canım ya şimdiden heyecan ve korku karışık senin ne kadar var canım bat a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?