Kararlıyım ovulasyon testine

Çok erken bence kan tahlili yapmanın bi faydası olmaz gibi. Kendini çok yormadan bekleyeceksin başka yapacak bisey yok ne yazıkki. İnşallah güzel haberler gelir canım
Aynen öyle yaapıcam tatlım haklısın malum sonucu görüp üzülmektense kırmızıları görüp üzülmeyi yeğlerim bekliceeZ belki ozansan kadar sizden güzel haberler alırız

Yaz tatiline de bi şey kalmadı zaten. Ama beklemek çok zorrrr

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsede gözüm yok ama bende etkileniyorum şahsen
Etkilenmemek elde değil ki caanım benim taabisi Rabbim herkesinkini kendine bağışlasın ve bize de nasip etsin inşallah aynı gün seviniriz biraber bekliceeZ durumumuzda değişiklik olursa bildirelim

Etkilenmemek elde değil ki caanım benim taabisi Rabbim herkesinkini kendine bağışlasın ve bize de nasip etsin inşallah aynı gün seviniriz biraber bekliceeZ durumumuzda değişiklik olursa bildirelim
Tabisii aynı gün olan herkes de sevinsin inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hep birlikte Rabbim sen buyuksun sen nasip et
Herkesin günü birbirine yakın zaten. İnşallah sırayla güzel haberler gelir.
Haberlesiriz

3 mayısta bıttı adetım cnm. Yalnız evelı sabah boyle jelımsı bı akıntım vardı
. Yımurtlama oncesı olur dıye bılıyorum onu dogru degılmı ??

Bırsey daha sorucam kızlat sımdı bu ovulasyon testını caşısıyorum ben o yuzdem sabah 7 de uyanıyom sabah bı tuvalet ısını goruyom sonra saat 10.30 .. 11 e kadar sivi almiyom hic o zaman yapiyorum . Dogru degilmi

Evet canım doğru bende saat 3gibi yapıyorum çok aç sıvı alıyorum o zamanda çok net çıkıyor kendimi sıvı almicam diye sıkmadım hiç bi sıkıntıda yaşamadık elhamdülillah

Evet canım ya benim 1 gün sürdü sadece. Neden acaba.

Kızlarr bu demınkı yaptıgım ovulasyon testım . Olmusmu sızce zamanı

Eklentiler

• 14633448709731700478291.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…