- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Bence olmus cnm gayet koyuKızlarr bu demınkı yaptıgım ovulasyon testım . Olmusmu sızce zamanı
Son adet ne zamandiYa ben ovulasyonda henuz cift cizgiyi yakalayamadim.. yada olmadi daha bilemiyorum oynatcam kafayi
Canlar bu şekilde koyu olması gerekiyo dimi yumurtanın çatlıcağı anlamına geliyo silik çıktıkça yumurtlama dönemi bitmiş oluyo doğru dimiBence olmus cnm gayet koyu
Son adet ne zamandi
Evet canim aynen oyleCanlar bu şekilde koyu olması gerekiyo dimi yumurtanın çatlıcağı anlamına geliyo silik çıktıkça yumurtlama dönemi bitmiş oluyo doğru dimi
Birkac gune koyulasir bence canim ben de 16. Gunde gordum koyu cizgiyi2 mayis canim
Benimde 5 günün kaldı canım :))Daha 11 gun falan var takvime gore canim sende durum ne :)
olmuş hem de tam darısı gebelik testine inşallahKızlarr bu demınkı yaptıgım ovulasyon testım . Olmusmu sızce zamanı
Süper bi sonuç canım. Boş durmak yokKızlarr bu demınkı yaptıgım ovulasyon testım . Olmusmu sızce zamanı
Daha zamanı vardır canım stres yapma 22. Günde yunurtalayip hamile kalan var unutmaYa ben ovulasyonda henuz cift cizgiyi yakalayamadim.. yada olmadi daha bilemiyorum oynatcam kafayi
Canım baya az kalmış sanırım ilk sırada sen varsin. İnşallah guzel haberler gelir.Benimde 5 günün kaldı canım :))
Sonunda hamileyim yazacaksın gibi bi his uyandırdı mesajlarını okurkenNeler oluyor bana
Amin canım inşallah olur yaaCanım baya az kalmış sanırım ilk sırada sen varsin. İnşallah guzel haberler gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?