Kararlıyım ovulasyon testine

Sonunda hamileyim yazacaksın gibi bi his uyandırdı mesajlarını okurken
Ayy canım ben bile hayecanlandim güzel haberlerin habercisidir inşallah bu belirtiler.
Ay inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin bu hafta geçsin de öğrenelim inşallah pazartesi sonucu

Benim 10.günüm , bu şekilde benim sonucum da arkadaşlar. 6dan itibaren yapmaya başladım , olmuş mu emin olamadım. Önceki yaptıklarımdan koyı tabiki. Adet döngüm 25 gün gibi. Eğer bu olmuşsa zaten 1 senedir hep ovulasyonu yanlış hesaplamşö demektir:)

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 35
Çift çizgi varsa çalışmalara başlayın. Sen nasıl yapmıştın ki?

Kızlar giremedim nete. Pek bise yazamadim sizlere. Kaynanam bendeydi. Buarada bende bise oluyor. Göğüs ucum hafif ağrıyor. Kasıkta ara sıra batma var. Kesin psikolojiktir :) ama yinede aklım gidiyor hamilelige

Resim kalitesi biraz bulanık gibi ama koyuluk var canım. Değerlendirmelere başla inşallah guzel sonuçlar alırsın

Ben evde olmadığım için ovulasyon yapamadım. Ama yine 2 güne bir ilişkiye giriyoruz. Bende de bazı belirtiler var gibi. Dayanamadım bu sabah gebelik testi yaptım. Tabii ki negatif. Daha en az 1 haftası var. Şimdi kızacaksıniz ama benim kendimce bir testim var. İlk hamile kaldığımda eşimle yemeğe çıkmıştık bende 1.5 duble rakı içmiştim. Sonrasında sabaha kadar midem bulandı ama yok böyle bir bulantı. Bir kaç gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Dün de eşimin birasından bi kaç yudum aldım sadece midem yandı ki önceden böyle şeyler olmazdı. O yüzden bayağı aklım karıştı

Canım olmuş tabi. Bu gece degerlendir. Geceye kadar ysa sabaha kadar koyulaşır zaten. Bugünden itibaren 3 gün degerlendir. Sakın kaçırma

Sizlerde durum nedir. Ovulasyonu biten hanımlar :) küçücük bi belirtide mi yok
Benimde gogus uclarim hafif kasiniyo gibi ama acı yok. ara ara olan çok belirgin kaşık ağrısı batması var. Bide yorgunluk dünden bugüne 10 saat uyumusum söylemesi ayıp
Ama bunlara takılmak istemiyorum çünkü önceki aylarda da olmuştu

Süper bi yontemmis :) benimde dun arabada acayip midem bulandı. 1 saate yakın arabadaydik, indiğimde basım döndü kusacaktim. Sonra kendime geldim.

Evet benimde hep böyle şeyler olduğu için pek umitlenemiyorum açıkçası.

Çift çizgi varsa çalışmalara başlayın. Sen nasıl yapmıştın ki?
Ben hep 14. Gün yumurtlama ıluyor diye bildiğimden o dönemi değerlendirmiştim. Bu yumurta dediğimiz minnoşlar sadece 24 saat dayanabiliyorsa bnm büyün çalışmalar çöp:))
Hayırlısı inşallah bu ay hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız arkadaşlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Evet genelde iki adetin ortasında yumurtlama olur ama senin adetin kaç gün sürüyor o da önemli. 30 günse evet 14, 15 ama daha kısa süren bir döngün varsa yumurtlaman da ona göre daha erken olur.

Ben
Evet genelde iki adetin ortasında yumurtlama olur ama senin adetin kaç gün sürüyor o da önemli. 30 günse evet 14, 15 ama daha kısa süren bir döngün varsa yumurtlaman da ona göre daha erken olur.
Benim ortalama 25 gün. Bir de bu sefer çörek otu tarçın bal karışımına başlamıştım, onun etkisi olduğunu da düşünüyorum. Çünkü sabah ciddi bi akıntıyla uyandım . Pko olduğumdan akıntım aslında hep olur ama bı seferki daha farklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…