Kararlıyım ovulasyon testine

Sen böyle diyince heyecan sardı beni simdi :) inşallah iki hafta sonra hamile olarak gezeriz bu sitede
Ayy inşallah inşallah rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin hepimize
Düşüncesi bile ne güzel değil mi
Ben genelde hamilelik haberini verdigim anın hayalini kurarken buluyorum kendimi

O karisimi bende yaptım ama çok tatlı geldi. İkinci günden sonra yiyemedim. Ama iyi geldiğini söyleyenler var.

Ayy inşallah inşallah rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin hepimize
Düşüncesi bile ne güzel değil mi
Ben genelde hamilelik haberini verdigim anın hayalini kurarken buluyorum kendimi
İşte bende onu düşünüyordum şimdi yemin ederim yaa. Nasıl söylerim diye düşünüyorum. Nasıl bi sürpriz yaparım şimdi bile heyecandan kalbim hızlandı :)

Ben kendimi belirtilere kaptırdım tatlışlaar sol kasığım sağ kasıma göre biraz daha şiş sankiay olsun hepimizin kutlama grubu kuralım

kızlarrr bişi sorcam size ben test kullanmıyorum ama akıntı ve ağrıdan anlıyorum ovulasyonu. yumurtlma zamanı her gün ilişki hmilelik riskini azaltır diyorlar doğru mu? burada yazışmalarınızı okudum bira 3 gün üst üste yazanlar var. ben de bu sekilde deniyorum ama bir yandan da tedirginim

Bu karışım için doğal balı nereden buluyorsunuz?
Malum ortalık sahte balla dolu.
Haliyle sahte balla da etkili olmadı ben denediğimde.

Eğer spermiyogram testinde sorun yoksa üst üste denenebilir.
Bana dr 5 6 gün üst üste ilişki yazdı.

Eğer spermiyogram testinde sorun yoksa üst üste denenebilir.
Bana dr 5 6 gün üst üste ilişki yazdı.
canım test falan yaptırmadık bu benim ikinci olacak kısmet olursa yani bir kızım var o ilk ayda tutmuştu. üzerinden 3yıl geçti gerçi de. yani geçen ay gün aşırı denedik. bu ay her gün deneyelim diye karar aldık. ama görev gibi yapmıyoruz yani. kafam rahat o konuda da kötü mü yapıyorum diye de düşünmüyor diilim. ama sana dr dediyse demek yapılabilir bişi. peki hangi gnleri önerdi sana? kaç günde bir oluyorsun? mayıs topiğinden tanıyorum seni bu arada canım hayırlısı olsun:)

Bu karışım için doğal balı nereden buluyorsunuz?
Malum ortalık sahte balla dolu.
Haliyle sahte balla da etkili olmadı ben denediğimde.
ben muğlada yaşadım uzun yıllar ve oranın balı meşhur. bir köyünde balcı abimiz var kendi arıları var ve şeker katmıyor. istediğin ile de kargoluyor. şu yeni bir dizi çıktı ya hanımköylü işte o köyde evi. istersen numarasını vereyim polen falan da yollar. çocuk isteyen kadınlara propolisli polenli bi karışım yapıyordu.

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
28 günde bir oluyorum Duphastonla.
Dr bana 13, 14, 15, 16, 17 ve 19. günleri yazdı mart ayında uyguladım tutmadı.
Geçen ay klomenle ovü testi kullandım 16. gün pozitifti yine tutmadı.
Bu ay klomen kullanmadım 12 ve 13. gün test pozitif verdi ama ateş takibinme göre yumurtam çatlamadı. Yarın kesinleşecek çatlayıp çatlamadığı.

Aaa ciddi misin?
Ne kadar balın fiyatı?
Nasıl arayıp konuşurum bilemedim ki :)

Aaa ciddi misin?
Ne kadar balın fiyatı?
Nasıl arayıp konuşurum bilemedim ki :)
canım adı hasan ali o köyde meşhur arayıp sipariş vermek istiyorum de. bide orada oturan tanıdıktan duydum kadınlar için karışım yapıyormşsunuz de anlar o. ama çok konuşur:) emin olabilirsin hiçbir katkısı yok. yıllardır keçiboynuzu pekmezini ondan alırım kendi yapar kızıma da güvenle veririm yani. fiyatı net hatırlamıyorum ama saf bal ya az biş piyasanın üstü sanki.

Tamam canım eşime bir söyleyeyim güvenebilirse senden isterim numarayı :)

Açıkçası ben de aldığım ballara pek güvenemiyorum ama bir umut ne yapalım:) bir de çok ölçülğ yapmıyorum da , minik kavanoza göz kararı bal çörek otu tarçın karıştırıp sabah akşam alıyorum. Buarada testi bir de şimdi yaptım tam koyulaştı. Testlerin bir bildiği varmış demekki, şaşırdım açıkçası 10.günde yumurtladığıma:)

istersen hepsini ayrı al evde kendin karıştır. ben bu arada satıcı fln diilim yanlış anlama canım görünce tavsiyede bulundum:)

Biliyorum canım teşekkür ederim :)
Telefonla sipariş biraz tuhaf olacak yani. Eşim nasıl güvenip havale yapacaksın der kesin.

Ben de 12. gün yumurtladım ve bu ay tesadüfen o gün test yaptım canım.
Ama çatlamadı yumurta o ayrı mesele.

Ben geçen sene bir ay denedim o karışımı. Ama bal büyük ihtimalle sahteydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…