Kararlıyım ovulasyon testine

Canım benim babada ovulasyon yakın gibi geldi bugün değilse bile yarın gibi olabilir bence bu durumu bi degerlendir

Benimde bu ara bi ateş basması ayıptır söylemesi gaz hiçbirşey canım istemiyor birden dün canım nektarin çekti bi elimde dondurma birinde nektarin bi garibin

Biliyorum canım teşekkür ederim :)
Telefonla sipariş biraz tuhaf olacak yani. Eşim nasıl güvenip havale yapacaksın der kesin.
bal eline ulaşınca parayı ödüyorsun:) kurumsal diil ya adam köyde arıcılık yapıyor işte oraya tatil için gidip alışveriş yapanlar. Evlerine dönünce tekrar istiyor o da yolluyor:)

bal eline ulaşınca parayı ödüyorsun:) kurumsal diil ya adam köyde arıcılık yapıyor işte oraya tatil için gidip alışveriş yapanlar. Evlerine dönünce tekrar istiyor o da yolluyor:)

Ha bak öyleyse eşimin kabul etme imkanı var
Ben bir sorayım tamam derse numarayı alırım senden canım.

Yok yok belirti yok cok mu aceleciyiz ya daha kac gun oldu ki belirti olsun benim de goguslerde agri var ama adet belirtisi de olabilir kafam karışık off 10 gun nasil bekliycez

Sağ kasik ağrısı olan var mı? Eğilirken zorlanıyor. Tabii adet belirtisi de olabilir ya da üşümüş de olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…