- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Biliyorum canım teşekkür ederim :)
Telefonla sipariş biraz tuhaf olacak yani. Eşim nasıl güvenip havale yapacaksın der kesin.
Merhaba,
yumurtlama günü reglnin 1. günden başlayıp 10 ve 12. gününden bahsediyorsunuz dimi?
Merhaba.
Evet reglin 1. gününden saymaya başlayınca bu ay 12. ve 13. günde ovü testim pozitif çıktı.
Canım benim babada ovulasyon yakın gibi geldi bugün değilse bile yarın gibi olabilir bence bu durumu bi degerlendirBenim 10.günüm , bu şekilde benim sonucum da arkadaşlar. 6dan itibaren yapmaya başladım , olmuş mu emin olamadım. Önceki yaptıklarımdan koyı tabiki. Adet döngüm 25 gün gibi. Eğer bu olmuşsa zaten 1 senedir hep ovulasyonu yanlış hesaplamşö demektir:)
Amin aynen inşallah buradaki herkes hamiş olsunAyy bu belirtilerin hepsi o güzel sonuca çıksa. Ama hep beraber olsun
HADİ İNŞALLAH...15 güne yine pozitifleri görürsün :)
bal eline ulaşınca parayı ödüyorsun:) kurumsal diil ya adam köyde arıcılık yapıyor işte oraya tatil için gidip alışveriş yapanlar. Evlerine dönünce tekrar istiyor o da yolluyor:)Biliyorum canım teşekkür ederim :)
Telefonla sipariş biraz tuhaf olacak yani. Eşim nasıl güvenip havale yapacaksın der kesin.
bal eline ulaşınca parayı ödüyorsun:) kurumsal diil ya adam köyde arıcılık yapıyor işte oraya tatil için gidip alışveriş yapanlar. Evlerine dönünce tekrar istiyor o da yolluyor:)
Benim adet 5 6 gün suruyor canım.Senin kaç gün sürüyor caanım adet ?belki ovü günümüz de aynıdır sen de belirti var mı hiç
İnşallah hamilelik belirtisi olur canımBenimde bu ara bi ateş basması ayıptır söylemesi gaz hiçbirşey canım istemiyor birden dün canım nektarin çekti bi elimde dondurma birinde nektarin bi garibin
Belirtince bulgulara daha erken canım biraz daha bekleyelimHadi belirtiler gelsin yaa offffbenim sadece hafif göğüs ucum ağrıyor. Bide kasiklarimda ara ara ağrıyor.
Bi umut ışığı bekliyoz işte canım benim . ahh bu belirtiler amacina ulaşır inşallahHadi belirtiler gelsin yaa offffbenim sadece hafif göğüs ucum ağrıyor. Bide kasiklarimda ara ara ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?