AynenO kadar karmaşık bi durum ki bi yandan düşünmiyiim diyorum bi yandan da ya varsa diye temkinli davranmaktan alamıyorum kendimi
Evet Yumurtlama ağrısı diye bisey var canumKızlar bırsey sorucam ..Benım ovulasyon dun oglen yaptım cızgı belırgındı (o gazla degetlendırmesını yaptım zaten ) . Aksama iyice belirgenlesti. Su an cok kasik sancim var .. yumurtlamada oluyomu bu .. normalmi sizce
Bence hemen ilişki olsun canımKızlar bırsey sorucam ..Benım ovulasyon dun oglen yaptım cızgı belırgındı (o gazla degetlendırmesını yaptım zaten ) . Aksama iyice belirgenlesti. Su an cok kasik sancim var .. yumurtlamada oluyomu bu .. normalmi sizce
Kızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
Dun bi on calisma yaptikta bu gece bos gecti. Bi yandan kasik sancisi bi yandan migde bulantisi istek birakmadi.. yarin sabah ise gitmeden once mi sarksam ne
slm arkadaşlar ben bişey sorucaktım yumurtanın çatladığı test falan yapmadan anlaşılabiliyomu yada yumurtlama olduktan ne kadar süre sonra çatlıyo bi bilginiz varmıbebisler olursa son kovalanma günleri olacak
İnşallah hamilelik belirtisi olur canım
Ama böyle devam ederse eşinin işi zor[/QUOTvallahi zor ama napalım gülü seven dikenine katlanır
Valla test yapmadan akintidan anlayan da varmış. Bi araştır istersen canimslm arkadaşlar ben bişey sorucaktım yumurtanın çatladığı test falan yapmadan anlaşılabiliyomu yada yumurtlama olduktan ne kadar süre sonra çatlıyo bi bilginiz varmı
Bendede sağ kaşık ağrısı var canım eğilince batıyor aynenSağ kasik ağrısı olan var mı? Eğilirken zorlanıyor. Tabii adet belirtisi de olabilir ya da üşümüş de olabilirim
Aynı psikolojideyim kuzuO kadar karmaşık bi durum ki bi yandan düşünmiyiim diyorum bi yandan da ya varsa diye temkinli davranmaktan alamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?