Kararlıyım ovulasyon testine

Evet haklsıın zor bir süreç zorlu bir bekleyiş beklemekten başka birşey gelmiyo elimizden

Merhaba kızlar gerçekten öyle ya. Diyorum ki aman var ya da yok olsun yine beklerim sonra diyorum ki koltukları çekmiyim şimdi belli mi olur :) 1 senedir bekliyorum adetime son 2 gün hayırlısı artık. Bide adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi derken hepsi birbirine karışıyor akıl hep orda

Kızlar bırsey sorucam ..Benım ovulasyon dun oglen yaptım cızgı belırgındı (o gazla degetlendırmesını yaptım zaten ) . Aksama iyice belirgenlesti. Su an cok kasik sancim var .. yumurtlamada oluyomu bu .. normalmi sizce

Kasıklarında ağrı da oluyorsa bence oluyordır canımm doktorum yumurtlamanın çatlaması 8 saat demişti bana :) devam devam çalışın

Evet Yumurtlama ağrısı diye bisey var canum
Hayırlı olsun yumurtan

Dun bi on calisma yaptikta bu gece bos gecti. Bi yandan kasik sancisi bi yandan migde bulantisi istek birakmadi.. yarin sabah ise gitmeden once mi sarksam ne

Merhabalar
Ben de denemeye başladım ovulasyon testini, bir arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı. Sonrasinda düşük yapsa da yine bu yöntemle hamile kaldı ☺ umarım hayirli haberinizi alırız.

slm arkadaşlar ben bişey sorucaktım yumurtanın çatladığı test falan yapmadan anlaşılabiliyomu yada yumurtlama olduktan ne kadar süre sonra çatlıyo bi bilginiz varmı
Valla test yapmadan akintidan anlayan da varmış. Bi araştır istersen canim

Akıntıyla anlayan var kasık ağrısıyla anlayan var ben hiç kendimi dinlemiyorum sanırım. Şu ovülasyon testinden bende alsam mı ya işe yarıyor mu gerçekten kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…