Bakalım ne çıkacakBendede sağ kaşık ağrısı var canım eğilince batıyor aynen
Benim bu ay sol kasığımın Ağrı'sı hiç bitmedi desem yeridir. Hatta dün gece sol bacağıma bile vuruyordu. Parmağım Ağrı'sa hamile miyim dicem nerdeyseBendede sağ kaşık ağrısı var canım eğilince batıyor aynen
İstersen bir iki hafta bekle. Biz de hep beraber sonuçları gorucezAkıntıyla anlayan var kasık ağrısıyla anlayan var ben hiç kendimi dinlemiyorum sanırım. Şu ovülasyon testinden bende alsam mı ya işe yarıyor mu gerçekten kızlar
Bekliyim o zman 1 yıldır bekliyorum 2 hafta daha beklerim İnşallah sizde hamileyim hemen git aş dersinizİstersen bir iki hafta bekle. Biz de hep beraber sonuçları gorucez
Benim bu ay sol kasığımın Ağrı'sı hiç bitmedi desem yeridir. Hatta dün gece sol bacağıma bile vuruyordu. Parmağım Ağrı'sa hamile miyim dicem nerdeyse
Ayy inşallah
Bekliyim o zman 1 yıldır bekliyorum 2 hafta daha beklerim İnşallah sizde hamileyim hemen git aş dersiniz
cnm benim batda 23 mayıs bu seferde olmazsa bende ovu testi alıcam ALLAHIM hayırlısı İNŞALLAHBakalım ne çıkacak
Maksimum 24 saat sonra çatlıyor diye biliyorum.aslında bende anlaya biliyorm yumurtladığımı tlfnumda uygulama var tam o gün kasıklarımda ağrı ouyo genelde tek taraflı oluyo akıntı yogun oluyo benim merak ettiğim yumurtlama gercekleştiği gün aynı gün içerisinde catlıyomu
İnşallah canım. Hepimiz hayırlısıyla hamile kalma cabasindayiz :) ise yarayacak bu yöntem inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun canimMerhabalar
Ben de denemeye başladım ovulasyon testini, bir arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı. Sonrasinda düşük yapsa da yine bu yöntemle hamile kaldı ☺ umarım hayirli haberinizi alırız.
Kalımero 15 reglı olucktın noldu oldunmu olmadınmıHADİ İNŞALLAH...15 güne yine pozitifleri görürsün :)
Kalımero 15 reglı olucktın noldu oldunmu olmadınmı
Evet canım kullandım. 14 mayista tam koyu oldu. Bekliyorum belirtimi.benim hala yok bakalım hayırlısı inş.. sen ovü testi kullanmıştın dimi ordan hatırladım @01duygu01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?