Kararlıyım ovulasyon testine

aslında bende anlaya biliyorm yumurtladığımı tlfnumda uygulama var tam o gün kasıklarımda ağrı ouyo genelde tek taraflı oluyo akıntı yogun oluyo benim merak ettiğim yumurtlama gercekleştiği gün aynı gün içerisinde catlıyomu

Maksimum 24 saat sonra çatlıyor diye biliyorum.

Merhabalar
Ben de denemeye başladım ovulasyon testini, bir arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı. Sonrasinda düşük yapsa da yine bu yöntemle hamile kaldı ☺ umarım hayirli haberinizi alırız.
İnşallah canım. Hepimiz hayırlısıyla hamile kalma cabasindayiz :) ise yarayacak bu yöntem inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun canim

Bence al derım kafan rahat olur en azından . .netten bakmıstım ben akıntı jel gıbı olur yazıyordu ve testlerdende yumurtlama gunumu takıp ettıgımden evet 1 gun once ole olmustu. Ama testler daha garanti gibi geliyo bana :)

Günaydın kızzlar nasılsınız bugün bakalım ben dün akşam 8bucuk olmadan uyuyakalmışım sabaha kadar üstelik yanımdaki öğrencinin nerede olacağını soracak kadar dalgındım dün

Merhaba,bayağı okudum yazışmalarınızı :)
Diğer yazılar gibi değil gayet verimli bir grup olmuşsunuz.
Eşim aylardır çocuk istemiyordu.Ağladım sızladım ne yaptıysam olmadı fikrinden çeviremedim.Ne vakit ki bıraktım konuşmayı bana artık korunmayalım dedı ve dedıgı gun yumurtlama gunumun ertesi gunuydu yani geçtiğimiz cuma günü artından tekrar dun aksam birlikte olduk ve ben ayaklarımı duvara yasladım vs vs işte bildiğiniz gibi durum :)

Test ile ilgili yazışmalarınıza istinaden bende bu testten yapsam ne zaman yapmam lazım.nasıl olcak vs hiç bilmiyorum.o kadar heyecanlıyım ki kendimi kadın gibi hissediyorum resmen hepsi bu.Bana yardımcı olur musunuz tecrübeleriniz dahilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…