Daha önceden göğüslerimde şişlik var demiştim ama sanki o şişlik indi ama sağ kasığımda hala ağrı var. Sizlerde ne var ne yokKızlar nasılsınız. Belirtileriniz hala yokmu
Aramıza hoşgeldin canım. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor, belki de sorumluluk almak istemiyor. Eşinin ikna olmasına çok sevindim. O bebeği kucağına aldığında kaybettiği zamanlar için yeterince pişman olacaktırMerhaba,bayağı okudum yazışmalarınızı :)
Diğer yazılar gibi değil gayet verimli bir grup olmuşsunuz.
Eşim aylardır çocuk istemiyordu.Ağladım sızladım ne yaptıysam olmadı fikrinden çeviremedim.Ne vakit ki bıraktım konuşmayı bana artık korunmayalım dedı ve dedıgı gun yumurtlama gunumun ertesi gunuydu yani geçtiğimiz cuma günü artından tekrar dun aksam birlikte olduk ve ben ayaklarımı duvara yasladım vs vs işte bildiğiniz gibi durum :)
Test ile ilgili yazışmalarınıza istinaden bende bu testten yapsam ne zaman yapmam lazım.nasıl olcak vs hiç bilmiyorum.o kadar heyecanlıyım ki kendimi kadın gibi hissediyorum resmen hepsi bu.Bana yardımcı olur musunuz tecrübeleriniz dahilinde
Bugün bişey yukDaha önceden göğüslerimde şişlik var demiştim ama sanki o şişlik indi ama sağ kasığımda hala ağrı var. Sizlerde ne var ne yok
Benim sadece gogus ucum hafif agriyor. Kasiklarimda ve belimde hafif ağrı var. Başkada bise yok canım.Daha önceden göğüslerimde şişlik var demiştim ama sanki o şişlik indi ama sağ kasığımda hala ağrı var. Sizlerde ne var ne yok
Akıntı iyiye işarettir tatlım. Süper gidiyorsunCanlarım nasılsınızkuzucuklarım perşembe günü test yapıcaktım ama bugünde akıntı geliyo sebebi nedir sizce ben bilemedim
Aynen benimde geçmiyorKasık ağrıları yumurtlamanın da işareti olarak görülüyor ama günlerce geçmemesi de umut verici oluyor.
Bugün yapmıyım dimi test su içtim çünkü az önce perşembe günü yapıyım nolcakAkıntı iyiye işarettir tatlım. Süper gidiyorsuntest sonucun inşallah pozitifffff olur canim. Hadi bakalım gelsin perşembe
Bencede perşembe günü yap canım Azcik daha beklemiş olursun hemBugün yapmıyım dimi test su içtim çünkü az önce perşembe günü yapıyım nolcak
Ya Nasıl bekliyorsun kızBugün yapmıyım dimi test su içtim çünkü az önce perşembe günü yapıyım nolcak
Guldurdun beni valla :) haklisin yaaa. Geldi gelecek stresiyle bide gecikiyor. Gecikincede hamileyim sanıyorum. Halbuki değilim. Oyuzdende karman çorman oluyorum.Benim de yarın adet olmam gerekiyor ve sanırım olacağım öyle hissediyorumböyle düzenli adet görmedim arkadaş saat mübarek tıkır tıkır 1 ayda gelme ya Ne olur sanki
Aynen öyle tatlım 1 senedir bekle dur inatçı evlat :)Guldurdun beni valla :) haklisin yaaa. Geldi gelecek stresiyle bide gecikiyor. Gecikincede hamileyim sanıyorum. Halbuki değilim. Oyuzdende karman çorman oluyorum.
Dün geceyi değerlendirdim bu gece de mi olsun diyosun canım
Valla ayşem bekliyorum ne hissettiğimi de bilmiyorumYa Nasıl bekliyorsun kızne hissediyorsun :)
Dün gece tamamsa bu geceye gerek yok. Bugün tatil olsunDün geceyi değerlendirdim bu gece de mi olsun diyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?