Kararlıyım ovulasyon testine

Aramıza hoşgeldin canım. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor, belki de sorumluluk almak istemiyor. Eşinin ikna olmasına çok sevindim. O bebeği kucağına aldığında kaybettiği zamanlar için yeterince pişman olacaktır
Test için herkesin adet döngüsünün uzunluğuna göre başlama günü de değişiyor. Nette aratırsan bir tablo var. Ona göre düzenlemesini yapabilirsin canım.

Daha önceden göğüslerimde şişlik var demiştim ama sanki o şişlik indi ama sağ kasığımda hala ağrı var. Sizlerde ne var ne yok
Bugün bişey yukbazen diyorum ki belirti bekleme 4hafta gecmiş olana kadar çünkü düşünüyorum ayın 9veya 10unda bişeyler olmaya başlamışsa 30unda falan ancak belirti olacak 3.haftada rahme yerleşiyor galiba öyle hatırlıyorum yoksa yedi günde bişey olmaz herhalde

Canlarım nasılsınız kuzucuklarım perşembe günü test yapıcaktım ama bugünde akıntı geliyo sebebi nedir sizce ben bilemedim

Daha önceden göğüslerimde şişlik var demiştim ama sanki o şişlik indi ama sağ kasığımda hala ağrı var. Sizlerde ne var ne yok
Benim sadece gogus ucum hafif agriyor. Kasiklarimda ve belimde hafif ağrı var. Başkada bise yok canım. Ama bu kasık ve bel ağrısı yumurtlamadan kalma. Onu onemsemiyorum ama göğüs ucum hafif ağrıyor bikac gundur. Belirti olarak gormuyorum bunuda tabiki. Yada umitlenmek istemiyorum

Benim de yarın adet olmam gerekiyor ve sanırım olacağım öyle hissediyorum böyle düzenli adet görmedim arkadaş saat mübarek tıkır tıkır 1 ayda gelme ya Ne olur sanki
Guldurdun beni valla :) haklisin yaaa. Geldi gelecek stresiyle bide gecikiyor. Gecikincede hamileyim sanıyorum. Halbuki değilim. Oyuzdende karman çorman oluyorum.

Öyle demeyin kızlar. Geliyorsa her ay zamanında gelsin. Benim hep düzenliydi. Bugün gelmesin, yarın gelmesin dedim. Gerçekten de gelmedi. Bende hamileyim diye havaya girdim. Bir hafta sonra adet oldum. Çektiğim ağrı da cabası. Sonra bir daha adetim düzelmedi. Şimdi hangi tarihe göre gebelikten şüpheleneceğimi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…