Kararlıyım ovulasyon testine

Mrb kızlaar. Bnde aranıza katılmak istiyorum. Daha almadım ama bu ovu. Testinde en iyi marka hangsi bilen var mı acaba ??

Mrb kızlaar. Bnde aranıza katılmak istiyorum. Daha almadım ama bu ovu. Testinde en iyi marka hangsi bilen var mı acaba ??
Hosgeldin canım ben marka olarak laboquick aldim. İyi olduğunu söylüyorlar bu markanın. Sipariş verdim netten. Gelecek inşallah hafta içi. İstediğin marka al canım. İnşallah hayırlı olur ve hamis olursun :)

Kızlar o testler gerçekten çokta güvenli değil ayrıca pahalı.bence yumurtlama tarihlerinde ( adet takvimi indirince ortalama belli oluyor) doktora gidin yumurta yeterince büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapın ihtimal daha yüksek oluyo.en azından acaba bugün mü çatladı acaba kaçırdım mi kaygısi bitiyo ben öyle hamile kaldım.birde keci boynuzu kürünu mutlaka arastirin

Haklisin doktor konusunda canım ama birçok kişi bu şekilde hamile kaldı. Tabiki buda olmazsa doktora gidilmeli diye dusunuyorum.

Slm arkadslar bısey sorucam 23 unden buyana ovu testı yapıodum 30 cıfcızı belırdı 1 ınde tam belrgın oldu dun sabah bızde yaptuk sabah nolur nolmaz due aksama kadar sol ksım agrıdı alsam yapmdık sonra haladevam edıo bılgı olan

Canım hemen belli olurmu bilmiyorum. Bende tecrübeli değilim. Ovulasyon testini ilk defa kullanacam. Benim her ay kasigim agrirdi ve kendimi hamile sanıp umutlanirdim. Oyüzden bu kasık ağrısına güvenmiyorum ben :) adet tarihin en zaman canım. İnşallah tutmuştur. Belki de tutuyordur şuan oyüzden ağrıyordur. Çünkü öyle oluyormuş.

kızlar ovulasyon testlerim gelmiş kargodaymis. Akşama doğru gidip alacam. İnşallah birşeyler olur bu ay

Canım keçiboynuzu kürünü ben mi yemeliyim

Kızlar ben ovulasyon aldım 5 6 gündür yapıyorum hep t de siliklik var ve ben bu durumu anlamıyorum negatif diyor prospektüs te ama hep böyle çıkıyor gitti gidiyor dan almıştım bende. Bilgisi olan varsa lütfen

Bat ın ne zmn cnm

Takvime göre yumurtlama tarihin ne zaman?
Canım benim kafam karışıyor inan, ne zaman yumurtladigim belli değil, sıkıldım artık takip edip acaba bugün mü yarinmi demekten. Çünkü adetim bazen 1 hafta gecikir bazen 10 gün bazende hiç gecikmez tam 30 gün sonra olurum. Şuan 4. günüm. Ovulasyon uygulayacam haftaya yada bu hafta baslarim

Canım demekki daha yaklasmamis yumurtlama günün. Sabret. Hergun yap bakalim

Kızlar yapmaya basladiniz mi testi ben bu akşam yada yarın başlamayı dusunuyorum. Nezaman başlasam acaba. Adetim bitti. 6. Gunum bugün hatta. Sizler nezaman baslicaksiniz. Başladıysanız nasil gidiyor

ben ilk geçen ay yaptım günde iki kez sabah akşam 20 tane test harcadım bu ay öğrendim artık sadece 4 tane yetti.Geçen ay adetten hemen sonra başlamıştım bu ay 12. gün başladım 14. gün yumurtladım 1 gün daha yapıp bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…