Hepimiz kullanalım bu ay. Hepimizin de tutsun inşallah :)Aynen bende 26 bende bu ay sizlerin sayesinde kullanacağım :)
Evet canım. Tutar inşallah hadi bakalimKızlar bende bugün çift çizgiyi gördüm ovu testinde şimdi bugün yarın bide ertesi gün mu deģerlendircem
Hosgeldin canım ben marka olarak laboquick aldim. İyi olduğunu söylüyorlar bu markanın. Sipariş verdim netten. Gelecek inşallah hafta içi. İstediğin marka al canım. İnşallah hayırlı olur ve hamis olursun :)Mrb kızlaar. Bnde aranıza katılmak istiyorum. Daha almadım ama bu ovu. Testinde en iyi marka hangsi bilen var mı acaba ??
İnşallah yaa bklmEvet canım. Tutar inşallah hadi bakalim
Kızlar o testler gerçekten çokta güvenli değil ayrıca pahalı.bence yumurtlama tarihlerinde ( adet takvimi indirince ortalama belli oluyor) doktora gidin yumurta yeterince büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapın ihtimal daha yüksek oluyo.en azından acaba bugün mü çatladı acaba kaçırdım mi kaygısi bitiyo ben öyle hamile kaldım.birde keci boynuzu kürünu mutlaka arastirin[/QUh
Haklisin doktor konusunda canım ama birçok kişi bu şekilde hamile kaldı. Tabiki buda olmazsa doktora gidilmeli diye dusunuyorum.
Canım hemen belli olurmu bilmiyorum. Bende tecrübeli değilim. Ovulasyon testini ilk defa kullanacam. Benim her ay kasigim agrirdi ve kendimi hamile sanıp umutlanirdim. Oyüzden bu kasık ağrısına güvenmiyorum ben :) adet tarihin en zaman canım. İnşallah tutmuştur. Belki de tutuyordur şuan oyüzden ağrıyordur. Çünkü öyle oluyormuş.Slm arkadslar bısey sorucam 23 unden buyana ovu testı yapıodum 30 cıfcızı belırdı 1 ınde tam belrgın oldu dun sabah bızde yaptuk sabah nolur nolmaz due aksama kadar sol ksım agrıdı alsam yapmdık sonra haladevam edıo bılgı olan
Canım keçiboynuzu kürünü ben mi yemeliyimKızlar o testler gerçekten çokta güvenli değil ayrıca pahalı.bence yumurtlama tarihlerinde ( adet takvimi indirince ortalama belli oluyor) doktora gidin yumurta yeterince büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapın ihtimal daha yüksek oluyo.en azından acaba bugün mü çatladı acaba kaçırdım mi kaygısi bitiyo ben öyle hamile kaldım.birde keci boynuzu kürünu mutlaka arastirin
Takvime göre yumurtlama tarihin ne zaman?kızlar ovulasyon testlerim gelmiş kargodaymis.Akşama doğru gidip alacam. İnşallah birşeyler olur bu ay
Bat ın ne zmn cnmKızlar ben ovulasyon aldım 5 6 gündür yapıyorum hep t de siliklik var ve ben bu durumu anlamıyorum negatif diyor prospektüs te ama hep böyle çıkıyor gitti gidiyor dan almıştım bende. Bilgisi olan varsa lütfen
Canım benim kafam karışıyor inan, ne zaman yumurtladigim belli değil, sıkıldım artık takip edip acaba bugün mü yarinmi demekten. Çünkü adetim bazen 1 hafta gecikir bazen 10 gün bazende hiç gecikmez tam 30 gün sonra olurum. Şuan 4. günüm. Ovulasyon uygulayacam haftaya yada bu hafta baslarimTakvime göre yumurtlama tarihin ne zaman?
Canım demekki daha yaklasmamis yumurtlama günün. Sabret. Hergun yap bakalimKızlar ben ovulasyon aldım 5 6 gündür yapıyorum hep t de siliklik var ve ben bu durumu anlamıyorum negatif diyor prospektüs te ama hep böyle çıkıyor gitti gidiyor dan almıştım bende. Bilgisi olan varsa lütfen
Günde iki kez yapıyorum artık inşallah hadi bakalım. Sağol canımCanım demekki daha yaklasmamis yumurtlama günün. Sabret. Hergun yap bakalim
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Yaklastikca 2 kez yapmaya baslicamGünde iki kez yapıyorum artık inşallah hadi bakalım. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?