Kararlıyım ovulasyon testine

Doğru canım haklısın o işin şakası Allah'a çok şükür hastalık sorun olmasın da hayırlısıysa elbet Allah bize de nasip eder anne olmayı :)

Kızlarr siz test kullanıyorsunuz ovulasyonla ilgili benden daha bilgilisiniz, benim yumurta akı kıvamında akıntının üçüncü günü ve bugün sağ yumurtamın acıdığını hissediyorum bütün gün böyleydim sizce yumurta çatlamış mıdır yoksa daha var mıdır? 14. Günüm bugün döngüm de 30gunde bir.

Canim bende de alintinin ikinci gununde koyu cizgi oldu yani yumurtlama oldu birkac gun daha akinti devam etti

Bu arada kizlar ben de bi soru sorcam biz test yapiyoruz tamam koyu cizgi sonra siliklesti falan ama bu hersey yolunda oldugu anlamina gelir mi ben daha hic doktora falan gitmedim

Bu arada kizlar ben de bi soru sorcam biz test yapiyoruz tamam koyu cizgi sonra siliklesti falan ama bu hersey yolunda oldugu anlamina gelir mi ben daha hic doktora falan gitmedim
Muhtemelen yolundadır canım çünkü ben gittim doktora bütün tahliller yapıldı 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi vuruldum olmadı ama kısmet diyorum artık

Büyük ihtimal catlamıstr cnm sen bugünü değerlendir Heme n

Akıntıyla anlayan var kasık ağrısıyla anlayan var ben hiç kendimi dinlemiyorum sanırım. Şu ovülasyon testinden bende alsam mı ya işe yarıyor mu gerçekten kızlar
Yarıyor mu daha görmedim ama yumurtlama gününü belirliyor ve bu da rabbim Nasib ederse olma olasılığını çok artırıyor bu yöntemle hamile kalan çok kişi var Canım

Benim bu ay sol kasığımın Ağrı'sı hiç bitmedi desem yeridir. Hatta dün gece sol bacağıma bile vuruyordu. Parmağım Ağrı'sa hamile miyim dicem nerdeyse
Aynen bende herşeyi ona yoruyorum hayırlısı hakkımızda

Slm kizlar sabahtan beri giremedim merak ettim sizleri. Bi ümit güzel haberler alırım diye okudum mesajları. biliyorum herkes için daha erken ama olsun. Heyecan işte. :))

Benim bugün çok yogun bi gündü hiç bir belirti hissetmedim ama dün akşama kadar evdeydim ve sanki 3 aylık hamileydim :))
Yani kendimizi dinliyoruz ne yazıkki. Ama sabretmek çok zor

Sakin adetim de düzenli hemen geliyo diye laf etmeyin adet.gecikmesi duzensizlesmesi cok kötü bi duygu.
Benim 2 sefer 20 gün kadar gecikti kafayı diyecektim. Hem hamile değilsin hem çalışmada yaoamiyosun ne kadar zor bi durum.
Yani eksik dua etmeyin benden söylemesi

Yarın erken gebelik testi yapiciğim heyecan doruktaaa

Kasigim ağrıyor ya offfffff. Geçen ay da böyle olmuştum doktor iltihap var demişti ilaç vermişti. Ve sol kasigimda hafif şişlik vardı ve ağrıyordu. Şimdi yine öyle. Ne bu ya yine mi iltihap. Ama göğüs uclarimda ağrıyor bu sefer. Belim de azcik agriyor. Bıktım artık ya

Göğüs ucum ağrıyor bi belirti desem hemen belirtimi olurmus ya. Ne dusunecegimi şaşırdım.. ne yapacağımı şaşırdım..

Ahh canım benim.
Belirtiler için azıcık erken daha.
kaptirmamaya calis kendini.
Kiyamam bi gün gelecek ve bizde hamile olmuş olacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…