- 17 Nisan 2016
- 43
- 34
- 3
- 34
Doğru canım haklısın o işin şakası Allah'a çok şükür hastalık sorun olmasın da hayırlısıysa elbet Allah bize de nasip eder anne olmayı :)Öyle demeyin kızlar. Geliyorsa her ay zamanında gelsin. Benim hep düzenliydi. Bugün gelmesin, yarın gelmesin dedim. Gerçekten de gelmedi. Bende hamileyim diye havaya girdim. Bir hafta sonra adet oldum. Çektiğim ağrı da cabası. Sonra bir daha adetim düzelmedi. Şimdi hangi tarihe göre gebelikten şüpheleneceğimi bilemiyorum.
Kısmet canım allah hepimizin en kısa zmaanda yüzümüzü güldürsünBen var gibi hissettim ama inşallah öyledir :))
Dün gece tamam o iş kuzumDün gece tamamsa bu geceye gerek yok. Bugün tatil olsun
Canim bende de alintinin ikinci gununde koyu cizgi oldu yani yumurtlama oldu birkac gun daha akinti devam ettiKızlarr siz test kullanıyorsunuz ovulasyonla ilgili benden daha bilgilisiniz, benim yumurta akı kıvamında akıntının üçüncü günü ve bugün sağ yumurtamın acıdığını hissediyorum bütün gün böyleydim sizce yumurta çatlamış mıdır yoksa daha var mıdır? 14. Günüm bugün döngüm de 30gunde bir.
Muhtemelen yolundadır canım çünkü ben gittim doktora bütün tahliller yapıldı 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi vuruldum olmadı ama kısmet diyorum artıkBu arada kizlar ben de bi soru sorcam biz test yapiyoruz tamam koyu cizgi sonra siliklesti falan ama bu hersey yolunda oldugu anlamina gelir mi ben daha hic doktora falan gitmedim
Büyük ihtimal catlamıstr cnm sen bugünü değerlendir Heme nKızlarr siz test kullanıyorsunuz ovulasyonla ilgili benden daha bilgilisiniz, benim yumurta akı kıvamında akıntının üçüncü günü ve bugün sağ yumurtamın acıdığını hissediyorum bütün gün böyleydim sizce yumurta çatlamış mıdır yoksa daha var mıdır? 14. Günüm bugün döngüm de 30gunde bir.
Yarıyor mu daha görmedim ama yumurtlama gününü belirliyor ve bu da rabbim Nasib ederse olma olasılığını çok artırıyor bu yöntemle hamile kalan çok kişi var CanımAkıntıyla anlayan var kasık ağrısıyla anlayan var ben hiç kendimi dinlemiyorum sanırım. Şu ovülasyon testinden bende alsam mı ya işe yarıyor mu gerçekten kızlar
Aynen bende herşeyi ona yoruyorum hayırlısı hakkımızdaBenim bu ay sol kasığımın Ağrı'sı hiç bitmedi desem yeridir. Hatta dün gece sol bacağıma bile vuruyordu. Parmağım Ağrı'sa hamile miyim dicem nerdeyse
Yarın erken gebelik testi yapiciğim heyecan doruktaaaSlm kizlar sabahtan beri giremedim merak ettim sizleri. Bi ümit güzel haberler alırım diye okudum mesajları. biliyorum herkes için daha erken ama olsun. Heyecan işte. :))
Benim bugün çok yogun bi gündü hiç bir belirti hissetmedim ama dün akşama kadar evdeydim ve sanki 3 aylık hamileydim :))
Yani kendimizi dinliyoruz ne yazıkki. Ama sabretmek çok zor
Aaa ne güzelYarın erken gebelik testi yapiciğim heyecan doruktaaa
Benim de 7 gün kaldı. Rabbim inşallah nasip eder hepimize. Artık dua ederken aglayasim geliyo benimYarın erken gebelik testi yapiciğim heyecan doruktaaa
Ahh canım benim.Kasigim ağrıyor ya offfffff. Geçen ay da böyle olmuştum doktor iltihap var demişti ilaç vermişti. Ve sol kasigimda hafif şişlik vardı ve ağrıyordu. Şimdi yine öyle. Ne bu ya yine mi iltihap. Ama göğüs uclarimda ağrıyor bu sefer. Belim de azcik agriyor. Bıktım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?