Kararlıyım ovulasyon testine

Arkadaşlar zor bir süreçteyiz galiba hepimiz.... Burasa birbirimizden moral buluyoruz, hepimiz adet dönemlerimizi resmen kabus gibi görüyoruz malesef nolur bozmayalım moralleri, biz gene elimizden geleni yapalım , bekleyelim, bu ay olmadı mı; bidahaki ay tekrar, gene mi olmado; sonraki ay tekrar; olana kadar sabırla beklersek hepimiz istediğimize ylaşacağız. Çoğumuzun günlük hayatı acaba oldu mu, bu sefer hamile kalabildim mi diye düşünmekle geçiyor, kendimize beynimize rahat vermiyoruz.. Sabır arkadaşlar sadece sabır, isyan etmede, en doğru zaman olacağına inanarak sabır... Kaldı ki artık uzay çağındayız olmaz deneni olduran bir teknolojiye , ilerlemiş bir tıbba sahibiz... Allahım hepimize sağlık ve huzur versin gerisi elbet gelir

Çalışıyor olmak en büyük avantaj bence. Ben 1 yıldır çalışmıyorum. 1 yıldır nerdeyse çocuk istiyoruz. En azından çalışırken gündüz Bi şekilde kafası dağılır insanın. Evde gerçekten daha zor

Kesinlikle katılıyorum, evde sürekli bi uğraş bulmak gerekiyor ki o da kısır döngü

Canim yaaa valla ben bankada o kadar yogun geciriyorum ki ama aklimdan cikmiyor mih gibi aklimda vallahi kereta oyyyy annesi kurban verene :))))

Canim yaaa valla ben bankada o kadar yogun geciriyorum ki ama aklimdan cikmiyor mih gibi aklimda vallahi kereta oyyyy annesi kurban verene :))))
Ben de bankada çalışıyordum 5 yıldır, tahmin edebiliyorum, evliliğimin 6 ayı da gene o yığunlukta geçti ama dayanamadm stresine , ayrıldıktan sonra hem zihnen hem bedenen rahatladığımı hissettim... Allah yardımcınız olsunn

Ovulasyon testim 3 gündür pozitif üstelik daha 12. Günüm kasık ağrım oldu şüphelendim rastgele yaptım 10. Günde pozitif çıktı hala pozitif çok ağrım var 16. Günden önce hiç yunurtladığımı bilmem niye böyle oldu ki çatlamıyor da pozitif hep

Bebegin okusmaya basliyo olabilir 3 4 gun daha oyle cikarsa okusuyor anlamina geliyormus.. bekle bakalim hayirlisi olsun

3günlük pozitiflik bence normal, benim de durumum aynı. Üstelik ben de hep 14de yumurtladğımı zannederken 10.günde yumurtladım. Olumsuz düşünmeyin, yarına silikleşir diye düşünüyorum..

3günlük pozitiflik bence normal, benim de durumum aynı. Üstelik ben de hep 14de yumurtladğımı zannederken 10.günde yumurtladım. Olumsuz düşünmeyin, yarına silikleşir diye düşünüyorum..
Canım ben aylardır ovulasyon testi kullanıyorum hep 16. Gündü yumurtlama hatta bu ay yapmamaya karar vermiştim test ama sancım olunca pazartesi deniyeyim dedim pozitif hamile olmamın da imkanı yok adet oldum daha biteli 1 hafta falan olcak ilginç hakikaten kapalı kutu anlayamıyorsun neler olup bitiyor içerde

Her bünye farklı demekki. Benim adet bitti 3. Gün oldu, testlerim de yeni gelmişti tamamen tesadüfi öğrendim. İçerlerimiz derya deniz demekkii:)

Her bünye farklı demekki. Benim adet bitti 3. Gün oldu, testlerim de yeni gelmişti tamamen tesadüfi öğrendim. İçerlerimiz derya deniz demekkii:)
Adet döngüsüne göre değişiyor canım 28 gün se 14. Gün 30 ya da 32 ise 15 16. Gün 24 günse 10 ile 12. Gün gibi :)

Bat'lariniza kaç gün kaldı kızlar. Geri sayım kaççççç :) ben adet olursam iltihap var demektir. Olmazsamda Allah Kerim artık. Neyapim valla elimden geleni yaptım yapıyorum da... Gerisini Allah bilir...

Bence de çalışmak büyük avantaj şimdilik ama. Hamile kalirsak da dezavantaj
valla benim için avantaj değil çalışmak hiç aklımdan çıkmıyor yumurtlama gününe kadar böyle bi rahatlık oluyor yumurtlama bittimi geliyor yine gelenler eser kalmıyor rahatlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…