- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
Kesinlikle katılıyorum, evde sürekli bi uğraş bulmak gerekiyor ki o da kısır döngüÇalışıyor olmak en büyük avantaj bence. Ben 1 yıldır çalışmıyorum. 1 yıldır nerdeyse çocuk istiyoruz. En azından çalışırken gündüz Bi şekilde kafası dağılır insanın. Evde gerçekten daha zor
Canim yaaa valla ben bankada o kadar yogun geciriyorum ki ama aklimdan cikmiyor mih gibi aklimda vallahi kereta oyyyy annesi kurban verene :))))Çalışıyor olmak en büyük avantaj bence. Ben 1 yıldır çalışmıyorum. 1 yıldır nerdeyse çocuk istiyoruz. En azından çalışırken gündüz Bi şekilde kafası dağılır insanın. Evde gerçekten daha zor
Ben de bankada çalışıyordum 5 yıldır, tahmin edebiliyorum, evliliğimin 6 ayı da gene o yığunlukta geçti ama dayanamadm stresine , ayrıldıktan sonra hem zihnen hem bedenen rahatladığımı hissettim... Allah yardımcınız olsunnCanim yaaa valla ben bankada o kadar yogun geciriyorum ki ama aklimdan cikmiyor mih gibi aklimda vallahi kereta oyyyy annesi kurban verene :))))
Ovulasyon testim 3 gündür pozitif üstelik daha 12. Günüm kasık ağrım oldu şüphelendim rastgele yaptım 10. Günde pozitif çıktı hala pozitif çok ağrım var 16. Günden önce hiç yunurtladığımı bilmem niye böyle oldu ki çatlamıyor da pozitif hep
3günlük pozitiflik bence normal, benim de durumum aynı. Üstelik ben de hep 14de yumurtladğımı zannederken 10.günde yumurtladım. Olumsuz düşünmeyin, yarına silikleşir diye düşünüyorum..Ovulasyon testim 3 gündür pozitif üstelik daha 12. Günüm kasık ağrım oldu şüphelendim rastgele yaptım 10. Günde pozitif çıktı hala pozitif çok ağrım var 16. Günden önce hiç yunurtladığımı bilmem niye böyle oldu ki çatlamıyor da pozitif hep
Ama adetim biteli daha 1 hafta oldu canım yumurtlama dönemi bile gelmedi derken böyle oldu anlam veremedimBebegin okusmaya basliyo olabilir 3 4 gun daha oyle cikarsa okusuyor anlamina geliyormus.. bekle bakalim hayirlisi olsun
Canım ben aylardır ovulasyon testi kullanıyorum hep 16. Gündü yumurtlama hatta bu ay yapmamaya karar vermiştim test ama sancım olunca pazartesi deniyeyim dedim pozitif hamile olmamın da imkanı yok adet oldum daha biteli 1 hafta falan olcak ilginç hakikaten kapalı kutu anlayamıyorsun neler olup bitiyor içerde3günlük pozitiflik bence normal, benim de durumum aynı. Üstelik ben de hep 14de yumurtladğımı zannederken 10.günde yumurtladım. Olumsuz düşünmeyin, yarına silikleşir diye düşünüyorum..
Nasıl yani canımBebis beklerken 2 tane nur topu gibi tasim olduben bu ay nakavt oldum anlayacaginiz cok uzgunum cok
Canım ben aylardır ovulasyon testi kullanıyorum hep 16. Gündü yumurtlama hatta bu ay yapmamaya karar vermiştim test ama sancım olunca pazartesi deniyeyim dedim pozitif hamile olmamın da imkanı yok adet oldum daha biteli 1 hafta falan olcak ilginç hakikaten kapalı kutu anlayamıyorsun neler olup bitiyor içerde
Adet döngüsüne göre değişiyor canım 28 gün se 14. Gün 30 ya da 32 ise 15 16. Gün 24 günse 10 ile 12. Gün gibi :)Her bünye farklı demekki. Benim adet bitti 3. Gün oldu, testlerim de yeni gelmişti tamamen tesadüfi öğrendim. İçerlerimiz derya deniz demekkii:)
çok üzüldüm canım taş derken ne taşı böbrek taşımı ilaç mı kullanıyorsun anlamadım hayırlısı olsun hakkındaBebis beklerken 2 tane nur topu gibi tasim olduben bu ay nakavt oldum anlayacaginiz cok uzgunum cok
Gecmis olsun canım.Bebis beklerken 2 tane nur topu gibi tasim olduben bu ay nakavt oldum anlayacaginiz cok uzgunum cok
Bence de çalışmak büyük avantaj şimdilik ama. Hamile kalirsak da dezavantajKesinlikle katılıyorum, evde sürekli bi uğraş bulmak gerekiyor ki o da kısır döngü
valla benim için avantaj değil çalışmak hiç aklımdan çıkmıyor yumurtlama gününe kadar böyle bi rahatlık oluyor yumurtlama bittimi geliyor yine gelenler eser kalmıyor rahatlıktanBence de çalışmak büyük avantaj şimdilik ama. Hamile kalirsak da dezavantaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?