Canım bende senin gibi oldum 5 6 gün pozitif devam etti. Ve beklediğimden önce koyu çizgiyi gordum. Sonra siliklesti. Beklemedeyim bakalım. Bende anlam veremedim bi bilgiye de ulaşamadım. Hayırlısı hakkımda durumundan haberdar et canım.Ovulasyon testim 3 gündür pozitif üstelik daha 12. Günüm kasık ağrım oldu şüphelendim rastgele yaptım 10. Günde pozitif çıktı hala pozitif çok ağrım var 16. Günden önce hiç yunurtladığımı bilmem niye böyle oldu ki çatlamıyor da pozitif hep
silikleşti sonunda demek ohh içim rahatladı her ay 16. gün de yumurtlarken bu ay 10. gün yumurtladım ağıdan şüphelendim rastgele test yaptım pozitif çıktı çok şaşırdım hala daha pozitif çok ta ağrım var haberdar ederim canımCanım bende senin gibi oldum 5 6 gün pozitif devam etti. Ve beklediğimden önce koyu çizgiyi gordum. Sonra siliklesti. Beklemedeyim bakalım. Bende anlam veremedim bi bilgiye de ulaşamadım. Hayırlısı hakkımda durumundan haberdar et canım.
Benimde Önceki aylarda doktor takibinde 17. Sinde çatlayan yumurta 13. De catladi. Bütün yumurtlama belirtilerimde oldu.silikleşti sonunda demek ohh içim rahatladı her ay 16. gün de yumurtlarken bu ay 10. gün yumurtladım ağıdan şüphelendim rastgele test yaptım pozitif çıktı çok şaşırdım hala daha pozitif çok ta ağrım var haberdar ederim canım
Beklemenin her turlusu kötü tabiki hele ki aylar geçtikçe ama işte zaman zaman rahatlama oluyo bende yinede :)valla benim için avantaj değil çalışmak hiç aklımdan çıkmıyor yumurtlama gününe kadar böyle bi rahatlık oluyor yumurtlama bittimi geliyor yine gelenler eser kalmıyor rahatlıktan
Kasik agrin devam ediyo mu canım. İnşallah bebisin etkisidirBat'lariniza kaç gün kaldı kızlar. Geri sayım kaççççç :) ben adet olursam iltihap var demektir. Olmazsamda Allah Kerim artık. Neyapim valla elimden geleni yaptım yapıyorum da... Gerisini Allah bilir...
Gecmis olsun canım.
Tedavi olman gerektiği için mi umutsuzsun. Herşeyde vardır bi hayor diyelim ya üzme kendini belli de olmaz ....
Evet canım ağrıyor hala kasık ve bel hafiften. Ama geçen ayda böyleydi. Oyüzden umitlenmiyorum. Bide sadece sağ göğsümun ucu hafif ağrıyor. İnşallah herşeyin hayırlısı hepimiz içinKasik agrin devam ediyo mu canım. İnşallah bebisin etkisidir
Değilse de doktora git bence emin ol. Bisey de yoktur belki de.
Herşeyin hayırlısı
Çok geçmiş olsun canım.Taslar bobrekden cikti..7 ve 4 mm agri fena 2 gundur acilden cikamadim.. serum igne mahvetti beni..rontgenede girdim mecburen ilaclar soylemiyorum bile.. 7 aydur zatn ugrasiyoruz ilk defa bu ay ovulasyon kullandim o kadar cift koyu cizgi tutturamadim tam agri cikti simdi kopkoyu.. bu ayda yalan oldu.. sansima sinir oldum ya
Cokk geçmiş olsun canımTaslar bobrekden cikti..7 ve 4 mm agri fena 2 gundur acilden cikamadim.. serum igne mahvetti beni..rontgenede girdim mecburen ilaclar soylemiyorum bile.. 7 aydur zatn ugrasiyoruz ilk defa bu ay ovulasyon kullandim o kadar cift koyu cizgi tutturamadim tam agri cikti simdi kopkoyu.. bu ayda yalan oldu.. sansima sinir oldum ya
Benim tahmini 4 günüm kaldı. Dün de çok çalışınca sağ kasigim çok ağrıdı. Ama ne adet günümden eminim ne de kasik ağrısının sebebinden. Galiba yine bu ay kendimi çok kaptırdım. Adet olursam çok bozulurumBat'lariniza kaç gün kaldı kızlar. Geri sayım kaççççç :) ben adet olursam iltihap var demektir. Olmazsamda Allah Kerim artık. Neyapim valla elimden geleni yaptım yapıyorum da... Gerisini Allah bilir...
Testi yaptım ve negatif çıktı arkadaşlar ama ovulasyondan sonra 1hafta geçti daha dolayısıyla çok üzülmedim adet olmazsam 1haftaya tekrarlayacagimAaa ne güzel
Ayy hadi açılışı yap canım inşallah
çok erken tatlım olsa bile çıkmaz 12 gün en az geçmesi lazım diye biliyorumTesti yaptım ve negatif çıktı arkadaşlar ama ovulasyondan sonra 1hafta geçti daha dolayısıyla çok üzülmedim adet olmazsam 1haftaya tekrarlayacagim
Benimde 10 gün kaldi. Bende kötü olurum valla adet olursam. Nekadar kaptirmicam desemde çaktırmadan kapiliyorum hamilelik hissine..Benim tahmini 4 günüm kaldı. Dün de çok çalışınca sağ kasigim çok ağrıdı. Ama ne adet günümden eminim ne de kasik ağrısının sebebinden. Galiba yine bu ay kendimi çok kaptırdım. Adet olursam çok bozulurum
Kız daha çok erken :) 1 hafta daha bekle. Varsa da cikmazki zaten. Sakın moralini bozma.. bende sabırsızlanıyorum ama beklemeliyiz. Benim adetime daha 10 gün varTesti yaptım ve negatif çıktı arkadaşlar ama ovulasyondan sonra 1hafta geçti daha dolayısıyla çok üzülmedim adet olmazsam 1haftaya tekrarlayacagim
Burada da paylaşımlarda bulunduk ya sanki hepimiz hamile kalacakmış diye kurdum kafamdaBenimde 10 gün kaldi. Bende kötü olurum valla adet olursam. Nekadar kaptirmicam desemde çaktırmadan kapiliyorum hamilelik hissine..
BenimdeBata son 4 gün kızlarrr :)
Hadi hayırlısı bakalimmmBata son 4 gün kızlarrr :)
Kendimizi kaptırdık... inşallah düşündüğümüz gibi güzel olur canım. Hiç belli olmaz neolacagi. İçimde hem bi ümit var, hemde ümitsizlik...Burada da paylaşımlarda bulunduk ya sanki hepimiz hamile kalacakmış diye kurdum kafamda
Size az kalmış. Bana daha çok var. Hadi guzel haberlerinizi bekliyorum.Benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?