- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
İnşallah olur bu ay canım. Ama bende doktora gidecem bu ayda olmazsa valla.Bugün 12. Günüm ovu testi yaptim geç ay 13. Gün koyu çizgiyi gördüm hayirlisi artik bu ay sifir stres. Üzerine dusmuyorum olursa olur olmazsa napim diyorum inş. Bu ay hepimiz mutlu haberleri aliriz incir kuru yapiyorum bugün 5. Günüm ilk defa demiyorum bu kuru bu ay olmazsa doktora gideceğim
Ayy bir an gebelik testi sandım testini, bana ne oluyorsa, çok heyecanlandimBugün 12. Günüm ovu testi yaptim geç ay 13. Gün koyu çizgiyi gördüm hayirlisi artik bu ay sifir stres. Üzerine dusmuyorum olursa olur olmazsa napim diyorum inş. Bu ay hepimiz mutlu haberleri aliriz incir kuru yapiyorum bugün 5. Günüm ilk defa demiyorum bu kuru bu ay olmazsa doktora gideceğim
Sen nekadardir dusunuyorsun canm bizim bu ay 4. Ayimiz aslında hic gününde degerlendiremiyoruz. Bigun degerlendiriyorsak uc dor gun atliyoruz Esimi bu konuda hic sıkmiyorum oda cok rahat zaten bikez olsun sormadi.İnşallah olur bu ay canım. Ama bende doktora gidecem bu ayda olmazsa valla.
Canimm yasa gecen ay basima gelenlerden dolayı gebelik testi asla yapmayacgim :) keşke gebelik olsa ama maalesefAyy bir an gebelik testi sandım testini, bana ne oluyorsa, çok heyecanlandim
Bence test yapma bir hafta bekleneni öneririm canimBen yarın ya da sonraki gün test yaparım. Ruh halime bağlınegatifi görmekten de korkuyorum. Takvime göre 4 gün var ama yine tarih değişir mi ondan da emin değilim
Aslında önceki hamileliğimde de test negatif çıkmıştı. Yani ben o çift cizgiyi hiç göremedimBence test yapma bir hafta bekleneni öneririm canim
Düşündüğümüzde bu yana yumurtlama günlerinde eşim ya şehir dişinda yada tatili misafirin geliyor bide eşim hadi bebekbyapalim modunda değil yani biraz benim israrmla oluyo oda denk gelmiyor sende Kafana takmamaya calis biliyorum çok zor amaBenimde 7 ay oldu canım. Olmadıkça dahada stres yapıyorum. Kasmamam lazım kendimi aslında ama elimde değil. Senin de tutmamasinin sebebi yumurtlama gününe denk getirememendendir canım. İnşallah olur bu sefer hayırlısıyla
Canım bende bu aya kadar kendimce sıkmamaya çalıştım ama aylar geçince artık olaya el atmam lazım dedim ve bu ay sağlam bir konuşma yaptım. Şimdi herşey yolundaSen nekadardir dusunuyorsun canm bizim bu ay 4. Ayimiz aslında hic gününde degerlendiremiyoruz. Bigun degerlendiriyorsak uc dor gun atliyoruz Esimi bu konuda hic sıkmiyorum oda cok rahat zaten bikez olsun sormadi.
Çift çizgiyi gören naptiki canim sevinemesim yani hep içimde bir korku vardi ve hastalandim. Kendini strese sokma elbep hepimiz birgün evlat sahibi olacaguz.gecen ay bana iyi bir ders olduAslında önceki hamileliğimde de test negatif çıkmıştı. Yani ben o çift cizgiyi hiç göremedimaslında ne kadar beklersek o kadar doğru sonuç olur ama ruh halim normal seyretmedigi için bilemiyorum
Takmak istemiyorum bende ama...Düşündüğümüzde bu yana yumurtlama günlerinde eşim ya şehir dişinda yada tatili misafirin geliyor bide eşim hadi bebekbyapalim modunda değil yani biraz benim israrmla oluyo oda denk gelmiyor sende Kafana takmamaya calis biliyorum çok zor ama
Canım bende bu aya kadar kendimce sıkmamaya çalıştım ama aylar geçince artık olaya el atmam lazım dedim ve bu ay sağlam bir konuşma yaptım. Şimdi herşey yolunda
Başka bir topikte bir dua buldum atayim bak canim ben onu yapacagimTakmak istemiyorum bende ama...neyse bu ay hepimizin olsun bebişleri inşallah. Okadar çok buna benzer dua ettik ki bu topikte. Hepside kabul olacak en sonunda
Tamam canım bi at okuyalımBaşka bir topikte bir dua buldum atayim bak canim ben onu yapacagim
Bu işler rastgele olmuyor. Düzenli ilişkiye girmemiz lazım. Her şeye keyif olarak bakamazsın, evet şu an bu bir görev. Eğer düzenli bir şekilde ilerlersek bende bu kadar stresli olmayacağım dedim. Ama senin sınavın varsa esinin elinde koz olmuş oluyor.Nasil bir konuşma yaptin? Ben sinava hazrlaniyorum bana sinava odaklanır bunlari düşünme simdi dicek oyuzden konusamiyorum sinavdan sonra artik doktora felan giderim birşeyler yaparim diye planliyorum
Aynen öyle canim bana diyeceği söz dersine odaklan simdi bunlari düşünme felan filan önce bir isin olsun.pufff sonra is olmazsa tekrar basa saracagim bu sefer yine calisman lazim calisana kadar bebek yok çocuk için zaten çok zor ikna oldu. Bazen diyorum bütün zorluklar beni bukuyo istediğim hic birşey zamanında olmuyor diyeBu işler rastgele olmuyor. Düzenli ilişkiye girmemiz lazım. Her şeye keyif olarak bakamazsın, evet şu an bu bir görev. Eğer düzenli bir şekilde ilerlersek bende bu kadar stresli olmayacağım dedim. Ama senin sınavın varsa esinin elinde koz olmuş oluyor.
ayyy aynı günüz :) gebelik testi yapcakmısın :)Bu işler rastgele olmuyor. Düzenli ilişkiye girmemiz lazım. Her şeye keyif olarak bakamazsın, evet şu an bu bir görev. Eğer düzenli bir şekilde ilerlersek bende bu kadar stresli olmayacağım dedim. Ama senin sınavın varsa esinin elinde koz olmuş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?