Kararlıyım ovulasyon testine

Bugün 12. Günüm ovu testi yaptim geç ay 13. Gün koyu çizgiyi gördüm hayirlisi artik bu ay sifir stres. Üzerine dusmuyorum olursa olur olmazsa napim diyorum inş. Bu ay hepimiz mutlu haberleri aliriz incir kuru yapiyorum bugün 5. Günüm ilk defa demiyorum bu kuru bu ay olmazsa doktora gideceğim

Eklentiler

• 1463573253174-1347628747.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben yarın ya da sonraki gün test yaparım. Ruh halime bağlı negatifi görmekten de korkuyorum. Takvime göre 4 gün var ama yine tarih değişir mi ondan da emin değilim

İnşallah olur bu ay canım. Ama bende doktora gidecem bu ayda olmazsa valla.

Ayy bir an gebelik testi sandım testini, bana ne oluyorsa, çok heyecanlandim

İnşallah olur bu ay canım. Ama bende doktora gidecem bu ayda olmazsa valla.
Sen nekadardir dusunuyorsun canm bizim bu ay 4. Ayimiz aslında hic gününde degerlendiremiyoruz. Bigun degerlendiriyorsak uc dor gun atliyoruz Esimi bu konuda hic sıkmiyorum oda cok rahat zaten bikez olsun sormadi.

Benimde 7 ay oldu canım. Olmadıkça dahada stres yapıyorum. Kasmamam lazım kendimi aslında ama elimde değil. Senin de tutmamasinin sebebi yumurtlama gününe denk getirememendendir canım. İnşallah olur bu sefer hayırlısıyla

Düşündüğümüzde bu yana yumurtlama günlerinde eşim ya şehir dişinda yada tatili misafirin geliyor bide eşim hadi bebekbyapalim modunda değil yani biraz benim israrmla oluyo oda denk gelmiyor sende Kafana takmamaya calis biliyorum çok zor ama

Sen nekadardir dusunuyorsun canm bizim bu ay 4. Ayimiz aslında hic gününde degerlendiremiyoruz. Bigun degerlendiriyorsak uc dor gun atliyoruz Esimi bu konuda hic sıkmiyorum oda cok rahat zaten bikez olsun sormadi.
Canım bende bu aya kadar kendimce sıkmamaya çalıştım ama aylar geçince artık olaya el atmam lazım dedim ve bu ay sağlam bir konuşma yaptım. Şimdi herşey yolunda

Aslında önceki hamileliğimde de test negatif çıkmıştı. Yani ben o çift cizgiyi hiç göremedim aslında ne kadar beklersek o kadar doğru sonuç olur ama ruh halim normal seyretmedigi için bilemiyorum
Çift çizgiyi gören naptiki canim sevinemesim yani hep içimde bir korku vardi ve hastalandim. Kendini strese sokma elbep hepimiz birgün evlat sahibi olacaguz.gecen ay bana iyi bir ders oldu

Takmak istemiyorum bende ama... neyse bu ay hepimizin olsun bebişleri inşallah. Okadar çok buna benzer dua ettik ki bu topikte. Hepside kabul olacak en sonunda

Canım bende bu aya kadar kendimce sıkmamaya çalıştım ama aylar geçince artık olaya el atmam lazım dedim ve bu ay sağlam bir konuşma yaptım. Şimdi herşey yolunda

Nasil bir konuşma yaptin? Ben sinava hazrlaniyorum bana sinava odaklanır bunlari düşünme simdi dicek oyuzden konusamiyorum sinavdan sonra artik doktora felan giderim birşeyler yaparim diye planliyorum

Takmak istemiyorum bende ama... neyse bu ay hepimizin olsun bebişleri inşallah. Okadar çok buna benzer dua ettik ki bu topikte. Hepside kabul olacak en sonunda
Başka bir topikte bir dua buldum atayim bak canim ben onu yapacagim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-18-11-34-45.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 18
Nasil bir konuşma yaptin? Ben sinava hazrlaniyorum bana sinava odaklanır bunlari düşünme simdi dicek oyuzden konusamiyorum sinavdan sonra artik doktora felan giderim birşeyler yaparim diye planliyorum
Bu işler rastgele olmuyor. Düzenli ilişkiye girmemiz lazım. Her şeye keyif olarak bakamazsın, evet şu an bu bir görev. Eğer düzenli bir şekilde ilerlersek bende bu kadar stresli olmayacağım dedim. Ama senin sınavın varsa esinin elinde koz olmuş oluyor.

Aynen öyle canim bana diyeceği söz dersine odaklan simdi bunlari düşünme felan filan önce bir isin olsun.pufff sonra is olmazsa tekrar basa saracagim bu sefer yine calisman lazim calisana kadar bebek yok çocuk için zaten çok zor ikna oldu. Bazen diyorum bütün zorluklar beni bukuyo istediğim hic birşey zamanında olmuyor diye

ben bu ay adetim biter bitmez düzenli gün aşırı ilişkiye girdim sadece bir gün kandile denk geldi ogünde ovulasyon günümdü atladıım diğer gün yaptım belime yakı yapıştırdım bide hacamat yaptırdım erken gebelik testi alsam diyorum ama korkuyorum negatifi görürsem diye :) napıyım sizce 4 gün kaldı sadece hatta 3,5 gün bugünü yarıladık dimi kikkikikikik

ayyy aynı günüz :) gebelik testi yapcakmısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…