Bekle canim test yapmaben bu ay adetim biter bitmez düzenli gün aşırı ilişkiye girdim sadece bir gün kandile denk geldi ogünde ovulasyon günümdü atladıım diğer gün yaptım belime yakı yapıştırdım bide hacamat yaptırdım erken gebelik testi alsam diyorum ama korkuyorum negatifi görürsem diye :) napıyım sizce 4 gün kaldı sadece hatta 3,5 gün bugünü yarıladık dimi kikkikikikik
Canım yakiyi bende duymuştum. İşe yarıyormus gerçekten. Keşke bende yapistirsaydim bu ay belimeben bu ay adetim biter bitmez düzenli gün aşırı ilişkiye girdim sadece bir gün kandile denk geldi ogünde ovulasyon günümdü atladıım diğer gün yaptım belime yakı yapıştırdım bide hacamat yaptırdım erken gebelik testi alsam diyorum ama korkuyorum negatifi görürsem diye :) napıyım sizce 4 gün kaldı sadece hatta 3,5 gün bugünü yarıladık dimi kikkikikikik
Hastanede calisiyirsan kan test i ver canim boşver dedikoduları takma annesi belli babasi belli kime ne oluyor ne gatif cikarsada kimseyi ilgilendirmez rahat olben hastanede çalışıyorum aslında kan testi verebilirim ama kan vermeye gitsem hastanede anında alır yürür dedikodu o yüzden gidipte daha çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum:)
Yakiyi bende çok niyetlensim yapisturmaya ama cesaret edemedim çok asidi yakiyir felan dedi eşimCanım yakiyi bende duymuştum. İşe yarıyormus gerçekten. Keşke bende yapistirsaydim bu ay belime
Yasin kaç tatlım pekiAynen öyle canim bana diyeceği söz dersine odaklan simdi bunlari düşünme felan filan önce bir isin olsun.pufff sonra is olmazsa tekrar basa saracagim bu sefer yine calisman lazim calisana kadar bebek yok çocuk için zaten çok zor ikna oldu. Bazen diyorum bütün zorluklar beni bukuyo istediğim hic birşey zamanında olmuyor diye
Evet belini çok yakiyormus. Ama olsun :)Yakiyi bende çok niyetlensim yapisturmaya ama cesaret edemedim çok asidi yakiyir felan dedi eşim
26Yasin kaç tatlım peki
Bazi insanların belinde aciklik oluyormuş oyuzden hamile kalma zorlasiyormus hacamat ve bu yani bando iyi geliyormuş aslında denemeye değer yaniEvet belini çok yakiyormus. Ama olsun :)
E ne bekliyor daha esin. En uygun yastasin bebek için. Hamile kalacan daha seneye doguracan 27 olursun. Bunun sonrası var. İdeal yaş canım. Zaten çalışa çalışa ömrümüz gitti kadın olarak
Aynen öyle canim 5 yil calistim evlenince biraktim şehir değişikliği yüzünden KPSS diye tutturdu sanki kazanmak çok kolay bekliyorum yani ilk baslarda çok tepkiliydi çocuğa bu konuda kalbimi çok kirdi ama 3-4 aydir yumusadi hapi biraktim şimdide olmuyor isteE ne bekliyor daha esin. En uygun yastasin bebek için. Hamile kalacan daha seneye doguracan 27 olursun. Bunun sonrası var. İdeal yaş canım. Zaten çalışa çalışa ömrümüz gitti kadın olarak
Esin ne iş yapıyorki canım, nedir bu calışman için yaptığı ısrar. Ama bide şöyle dusunuyordur, Belki de başka yerlerde calismani istemiyor, senin daha rahat bi iste olmani istediği için sinava girmeni istiyordur. Öyle değil mi. Tabiki çalışmak iyidir guzeldir, heleki durumlar çalışmanızı gerektiriyorsa mecbur tabiki. Ama biyandanda diğer yapmayi istediğin şeyler olunca işte durum orda kötülesiyor. Canım sen en iyisi korunma ve akışına bırak. Tamam biyandanda sınava çalış. Hangisi olursa artık.. Eminim en hayırlısı olacaktır.. zaten o bebek bu dünyaya gelecekse bunu ne eşin engelleyebilir nede bi başkası.Aynen öyle canim 5 yil calistim evlenince biraktim şehir değişikliği yüzünden KPSS diye tutturdu sanki kazanmak çok kolay bekliyorum yani ilk baslarda çok tepkiliydi çocuğa bu konuda kalbimi çok kirdi ama 3-4 aydir yumusadi hapi biraktim şimdide olmuyor iste
Kendi isi canim çok şükür iyi yani maddi olarak şuan bir sıkntimiz yok ya hak veriyorum bende istiyorum calismayi ama birşey olmuyorsa olmuyor beni çok strese sokuyor hayirlisi artik ne diyeyimki canmEsin ne iş yapıyorki canım, nedir bu calışman için yaptığı ısrar. Ama bide şöyle dusunuyordur, Belki de başka yerlerde calismani istemiyor, senin daha rahat bi iste olmani istediği için sinava girmeni istiyordur. Öyle değil mi. Tabiki çalışmak iyidir guzeldir, heleki durumlar çalışmanızı gerektiriyorsa mecbur tabiki. Ama biyandanda diğer yapmayi istediğin şeyler olunca işte durum orda kötülesiyor. Canım sen en iyisi korunma ve akışına bırak. Tamam biyandanda sınava çalış. Hangisi olursa artık.. Eminim en hayırlısı olacaktır.. zaten o bebek bu dünyaya gelecekse bunu ne eşin engelleyebilir nede bi başkası.
Bence başka yerde kan ver. Bir ay negatif olur, ikinci ay negatif olur. Üçüncü ay çabalıyor ama çocuğu olmuyor gibi söylentiler çıkar, yok yere canın sıkılırben hastanede çalışıyorum aslında kan testi verebilirim ama kan vermeye gitsem hastanede anında alır yürür dedikodu o yüzden gidipte daha çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum:)
Strese girme rahat ol. Rahat olursan daha çabuk hamile kalirsin. Ben kafama takıyorum. Neyse hayırlısı olsun canım hepimiz icinKendi isi canim çok şükür iyi yani maddi olarak şuan bir sıkntimiz yok ya hak veriyorum bende istiyorum calismayi ama birşey olmuyorsa olmuyor beni çok strese sokuyor hayirlisi artik ne diyeyimki canm
Ovulasyondan sonra bi haftaysa erkenmis canım . Neyse gününü bekleyelim bakalımTesti yaptım ve negatif çıktı arkadaşlar ama ovulasyondan sonra 1hafta geçti daha dolayısıyla çok üzülmedim adet olmazsam 1haftaya tekrarlayacagim
Bilemiyorum. Korkuyorumayyy aynı günüz :) gebelik testi yapcakmısın :)
Sanırım ancak hamile kalirsak rahatliyacaz canim. Rabbim yardımcımız olsunStrese girme rahat ol. Rahat olursan daha çabuk hamile kalirsin. Ben kafama takıyorum. Neyse hayırlısı olsun canım hepimiz icin
Bi kalabilsek hayırlısıyla. Nekadar zormuş yaaa bu böyleSanırım ancak hamile kalirsak rahatliyacaz canim. Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?