Kararlıyım ovulasyon testine

ben hastanede çalışıyorum aslında kan testi verebilirim ama kan vermeye gitsem hastanede anında alır yürür dedikodu o yüzden gidipte daha çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum:)

Bekle canim test yapma

Canım yakiyi bende duymuştum. İşe yarıyormus gerçekten. Keşke bende yapistirsaydim bu ay belime

ben hastanede çalışıyorum aslında kan testi verebilirim ama kan vermeye gitsem hastanede anında alır yürür dedikodu o yüzden gidipte daha çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum:)
Hastanede calisiyirsan kan test i ver canim boşver dedikoduları takma annesi belli babasi belli kime ne oluyor ne gatif cikarsada kimseyi ilgilendirmez rahat ol

Yasin kaç tatlım peki

E ne bekliyor daha esin. En uygun yastasin bebek için. Hamile kalacan daha seneye doguracan 27 olursun. Bunun sonrası var. İdeal yaş canım. Zaten çalışa çalışa ömrümüz gitti kadın olarak
Aynen öyle canim 5 yil calistim evlenince biraktim şehir değişikliği yüzünden KPSS diye tutturdu sanki kazanmak çok kolay bekliyorum yani ilk baslarda çok tepkiliydi çocuğa bu konuda kalbimi çok kirdi ama 3-4 aydir yumusadi hapi biraktim şimdide olmuyor iste

Esin ne iş yapıyorki canım, nedir bu calışman için yaptığı ısrar. Ama bide şöyle dusunuyordur, Belki de başka yerlerde calismani istemiyor, senin daha rahat bi iste olmani istediği için sinava girmeni istiyordur. Öyle değil mi. Tabiki çalışmak iyidir guzeldir, heleki durumlar çalışmanızı gerektiriyorsa mecbur tabiki. Ama biyandanda diğer yapmayi istediğin şeyler olunca işte durum orda kötülesiyor. Canım sen en iyisi korunma ve akışına bırak. Tamam biyandanda sınava çalış. Hangisi olursa artık.. Eminim en hayırlısı olacaktır.. zaten o bebek bu dünyaya gelecekse bunu ne eşin engelleyebilir nede bi başkası.

Kendi isi canim çok şükür iyi yani maddi olarak şuan bir sıkntimiz yok ya hak veriyorum bende istiyorum calismayi ama birşey olmuyorsa olmuyor beni çok strese sokuyor hayirlisi artik ne diyeyimki canm

Bence başka yerde kan ver. Bir ay negatif olur, ikinci ay negatif olur. Üçüncü ay çabalıyor ama çocuğu olmuyor gibi söylentiler çıkar, yok yere canın sıkılır

Kendi isi canim çok şükür iyi yani maddi olarak şuan bir sıkntimiz yok ya hak veriyorum bende istiyorum calismayi ama birşey olmuyorsa olmuyor beni çok strese sokuyor hayirlisi artik ne diyeyimki canm
Strese girme rahat ol. Rahat olursan daha çabuk hamile kalirsin. Ben kafama takıyorum. Neyse hayırlısı olsun canım hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…