Kararlıyım ovulasyon testine

Bilemiyorum. Korkuyorum
Aylardır test yapmak için heyecanlaniyorum. Test yapıyorum negatif. Sonra otur ağla üzül. Sonra adet ol. Sonra tekrar uğraş
Kaç kere doktora gittim. Yumurta takibi yaptirdim. Soğan kúrü incir kürü falan hala sonuç yok....
Bu ay adet olunca bide rahim filmi cektirecem artık....
Bazen çok yoruldum diyorum sonra isyan etmiş oluyor muyum diye korkuyorum.

Öyle karışık karışık duygular işte yaaa..

Ben adetimin geçmesini beklicem. Zaten 10 gün var daha. Şimdiden stres sardı bile beni. 13-14-15 mayıs ovulasyon gunlerimdi, ve degerlendirdim. Yani aradan daha 1 hafta bile geçmedi :) 10 günün geçmesini beklemeliyim. Zaten şu gebelik testleri yüzünden hep moralim bozuluyor. Ovulasyon testide olmasa çift çizgi diye biseyi hiç görmemiş olacaktım herhalde. Zaten doğru düzgün bi belirtim bile yok. En iyisi bol bol beklemek..

Kızlar öğlenden beri wcye gitmedim ama bir saat önce çay içtim şimdi ovulasyon testi yapsam olurmu ???

ayyy aynı beni tanımlamışsın :)

Bi kalabilsek hayırlısıyla. Nekadar zormuş yaaa bu böyle
inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberleri verecceğiz, bu arada yakı ilk gün hiç yakmadı ikinci gün aldı beni bi kaşıntı sinirlendim ikinci gün akşam çıkardım tam ovulasyon günümden 2 gün önce taktım :) bakalım işe yarıcakmı kızlar

haa birde bir kağıda 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazıp üstümde taşıyorum iki aydır buda ek bilgi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…