Aylardır test yapmak için heyecanlaniyorum. Test yapıyorum negatif. Sonra otur ağla üzül. Sonra adet ol. Sonra tekrar uğraşBilemiyorum. Korkuyorum
Sanki hiç o gün gelmeyecek gibi oluyo bazenBi kalabilsek hayırlısıyla. Nekadar zormuş yaaa bu böyle
Gelse bile hüsran olacakmış gibi hissediyorum çoğu zaman...Sanki hiç o gün gelmeyecek gibi oluyo bazen
Test mest yok kafalar rahat 25ine kadar yapmasın kimse bişey günümüz aynı olanlarSanki hiç o gün gelmeyecek gibi oluyo bazen
Stres hat safhada bu aralar.Gelse bile hüsran olacakmış gibi hissediyorum çoğu zaman...
Ama kafalar rahat değil ki.Test mest yok kafalar rahat 25ine kadar yapmasın kimse bişey günümüz aynı olanlar
Aminnnnnn canımStres hat safhada bu aralar.
Rabbim gönlümüze ferahlık versun sabır versin insallah
Bence o kadarciktan bisey olmaz bence benim de su ictigim oldu testten once ama az miktardaKızlar öğlenden beri wcye gitmedim ama bir saat önce çay içtim şimdi ovulasyon testi yapsam olurmu ???
Kendimi tutmaya çalışacağım. Hadi bakalım 25ine geri sayımTest mest yok kafalar rahat 25ine kadar yapmasın kimse bişey günümüz aynı olanlar
yapabilirim o zaman canım teşekkürler arkadasımBence o kadarciktan bisey olmaz bence benim de su ictigim oldu testten once ama az miktarda
ayyy aynı beni tanımlamışsın :)Aylardır test yapmak için heyecanlaniyorum. Test yapıyorum negatif. Sonra otur ağla üzül. Sonra adet ol. Sonra tekrar uğraş
Kaç kere doktora gittim. Yumurta takibi yaptirdim. Soğan kúrü incir kürü falan hala sonuç yok....
Bu ay adet olunca bide rahim filmi cektirecem artık....
Bazen çok yoruldum diyorum sonra isyan etmiş oluyor muyum diye korkuyorum.
Öyle karışık karışık duygular işte yaaa..
inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberleri verecceğiz, bu arada yakı ilk gün hiç yakmadı ikinci gün aldı beni bi kaşıntı sinirlendim ikinci gün akşam çıkardım tam ovulasyon günümden 2 gün önce taktım :) bakalım işe yarıcakmı kızlarBi kalabilsek hayırlısıyla. Nekadar zormuş yaaa bu böyle
Canım benim gayet güzel herşey normal sakin olabilirsincanlar ilk defa yaptım bu şekilde çıktı napıcam ben
Beklemeye devam şimdilikcanlar ilk defa yaptım bu şekilde çıktı napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?