25 e kadar bekleyebilecegimi sanmıyorum.bende 25ine kadar beklicem anlaştıkk :)
Daha ovulasyonda değilsin canımBi sıkıntı yok yani canım eşimle ne zman beraber olmam lazım dün olmadı bi önceki gün oldu bu akşam gerekir dimi
Saklasın tabi kuzum ferahlat kalbini Rabbim herşeyin hayırlısını eyler tez olup da bağlanıp köyü bişey olacağına geç olsun da sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah o yüzden heyecanı bastırıp bekleyelim bakalımAma kafalar rahat değil ki.
Aynen beklemek en güzeli.
Eşime soyleyim de testleri saklasin
İkinci çizgide tam koyu olunca yani aynı koyulukta olduklarında yumurtlama döneminde oluyosun canım.Olması gerekmez mi ki canım çift çizgi oluncamı olması lazım
Sen yaptıkça gruba at. Biz sana soyleriz merak etmeOlması gerekmez mi ki canım çift çizgi oluncamı olması lazım
İnşallah canımSaklasın tabi kuzum ferahlat kalbini Rabbim herşeyin hayırlısını eyler tez olup da bağlanıp köyü bişey olacağına geç olsun da sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah o yüzden heyecanı bastırıp bekleyelim bakalım
Tam olarak silik çıkması daha ovulasyonda olmadigini gösteriyorYani silik çıkması büyüdüğünü gösteriyo anladım canım bakalım büyüsün o zaman biraz daha
Birlikte hamile kalıp birlikte diguracaz inşallahCansınız siz ya iyi ki varsınız kuzucuklarım
Üç evre var gibi düşün canım. Yumurtlama öncesi, yumurtlama ve sonrası. Daha koyu cizgi çıkmadiysa zamanı var demektir ama o kadar farklı hikayeler dinliyoruz ki sen yine de ilişkiyi ihmal etme. Adetine az zaman kala olanlar da bazen gebe kalabiliyor ki muhtemelen test yapsalar silik çıkar. Ama koyu olduğu günleri sakın kaçırmaYani silik çıkması büyüdüğünü gösteriyo anladım canım bakalım büyüsün o zaman biraz daha
Yumurtlama ve çatlama arasında en fazla yirmi dört saat oluyor yani ikisini aynı şey gibi görebilirsin. Koyu olduğu günleri özellikle kaçırmamak gerekBende ovulasyon testine karar verdim bu testte catlama oldugu zaman mı koyuluk oluyor nasl oluyor :)
Adet olursam insallah baslamayı düsünüyorm 4 gun gecikti kan testm negatif maalesfYumurtlama ve çatlama arasında en fazla yirmi dört saat oluyor yani ikisini aynı şey gibi görebilirsin. Koyu olduğu günleri özellikle kaçırmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?