Kararlıyım ovulasyon testine

Bi sıkıntı yok yani canım eşimle ne zman beraber olmam lazım dün olmadı bi önceki gün oldu bu akşam gerekir dimi

Ama kafalar rahat değil ki.
Aynen beklemek en güzeli.
Eşime soyleyim de testleri saklasin
Saklasın tabi kuzum ferahlat kalbini Rabbim herşeyin hayırlısını eyler tez olup da bağlanıp köyü bişey olacağına geç olsun da sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah o yüzden heyecanı bastırıp bekleyelim bakalım

Olması gerekmez mi ki canım çift çizgi oluncamı olması lazım

Yani silik çıkması büyüdüğünü gösteriyo anladım canım bakalım büyüsün o zaman biraz daha

Yani silik çıkması büyüdüğünü gösteriyo anladım canım bakalım büyüsün o zaman biraz daha
Üç evre var gibi düşün canım. Yumurtlama öncesi, yumurtlama ve sonrası. Daha koyu cizgi çıkmadiysa zamanı var demektir ama o kadar farklı hikayeler dinliyoruz ki sen yine de ilişkiyi ihmal etme. Adetine az zaman kala olanlar da bazen gebe kalabiliyor ki muhtemelen test yapsalar silik çıkar. Ama koyu olduğu günleri sakın kaçırma

Ben bu kadar erken silik çizgi çıkmasını beklemiyordum çünkü programda olana göre önümüzdeki hafta yumurtlama günleri 8. Günde silik çıkınca şaşırmadım değil yani silik çıkıyo yani yumurtlucağımı gösteriyo test hadi bakalım bize kolay gelsin

İyi aksamlar. Bende bugun ovilasyon testine basladim. İlk silik cikti bi 15 dk sonra baktigimda tamamen belirginlesmisti İlk sonuca mi bakmaliyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…