- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Daha bikac gunun var canim ya biz sadece 2 gun calistik biraktik bu ay pek umutlu degilimBen bu kadar erken silik çizgi çıkmasını beklemiyordum çünkü programda olana göre önümüzdeki hafta yumurtlama günleri 8. Günde silik çıkınca şaşırmadım değil yanisilik çıkıyo yani yumurtlucağımı gösteriyo test hadi bakalım bize kolay gelsin
İlk 5 dkdan sonraki sonucu dikkate almayin yaziyo ustunde
İkiside ayni renkse bugunu ve yarini degerlendirin derim bugun bede yaptim test silikti yapali 6 sat felan oluyo hala silik yada elinizde baska ovulasyon testi varsa tekrar deneyin derimEvet ole yaziyo ama bukadar hizli degisicegini tahmin etmedim kipkirmizi olmus
Bebeğin rahime tutunmasinda çok büyük etkisi varmış canım. Bende gelecek ay denicem o yöntemi. Kaynanam zamanında yapmış, bebek düşmemiş tutunmuş.inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberleri verecceğiz, bu arada yakı ilk gün hiç yakmadı ikinci gün aldı beni bi kaşıntı sinirlendim ikinci gün akşam çıkardım tam ovulasyon günümden 2 gün önce taktım :) bakalım işe yarıcakmı kızlar
Benim de koyu cizgiden onceki gun oyle olmustu hatta ben de sordum burda bir yada iki gun sonra koyu cizgiyi gordum anindaEvet ole yaziyo ama bukadar hizli degisicegini tahmin etmedim kipkirmizi olmus
Silik çıkmis canım normal olarak. Rahat ol. Hergun yap koyulaşana kadar. Benim hep silik çıkıyordu, deli olmuştum koyulasmadi bi turlu diye :) sonra birgün koyuya yakın çizgi belirdi, o günü degerlendirdim. Ertesi sabah bidaha yaptım test, kopkoyuydu, o günü de degerlendirdim. Ertesi gün ise azcik silikesmisti, o günde beraber oldum. Yani suan birlikte olmanız size bağlı canim. Mecbur değilsiniz su durumda. Çünkü daha çok silik. Ama bikac güne koyulaşır sakın atmala o günlericanlar ilk defa yaptım bu şekilde çıktı napıcam ben
Koyuya yakın olunca sonra koyu olucak sonra yine biraz koyu olucak sonra silik olcak bu 3 gün önemli yani canımSilik çıkmis canım normal olarak. Rahat ol. Hergun yap koyulaşana kadar. Benim hep silik çıkıyordu, deli olmuştum koyulasmadi bi turlu diye :) sonra birgün koyuya yakın çizgi belirdi, o günü degerlendirdim. Ertesi sabah bidaha yaptım test, kopkoyuydu, o günü de degerlendirdim. Ertesi gün ise azcik silikesmisti, o günde beraber oldum. Yani suan birlikte olmanız size bağlı canim. Mecbur değilsiniz su durumda. Çünkü daha çok silik. Ama bikac güne koyulaşır sakın atmala o günleri
Benim de koyu cizgiden onceki gun oyle olmustu hatta ben de sordum burda bir yada iki gun sonra koyu cizgiyi gordum aninda
Hemde çok önemli canım. Özellikle en koyusu olduğu gün cook önemli. Kesinlikle degerlendirKoyuya yakın olunca sonra koyu olucak sonra yine biraz koyu olucak sonra silik olcak bu 3 gün önemli yani canım
Belli olmaz canım. Test yapınca anlarsın. Zaten akıntın oluyor yumurtlamadan önce ve yumurtlayacagin gün. En garantisi testle ogrenmekAma dha 9. Gunumdeyim olurmu ki yumurtlama smdiden
Canım bidaha yap istersen. 5 dk içinde oluşan çizgi dikkate alınır normalde ama seninki çok çabuk değişmiş. Bende merak ettim. İçin rahatlasin diye bir test daha yap tatlım istersenEvet ole yaziyo ama bukadar hizli degisicegini tahmin etmedim kipkirmizi olmus
Can'ım ben ilk kez kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 1 gün olmuştu ve doktor yumurtan çatlamak üzere deyip 3 gün ilişki olacak dedi hiç belli olmazHer bünye farklı demekki. Benim adet bitti 3. Gün oldu, testlerim de yeni gelmişti tamamen tesadüfi öğrendim. İçerlerimiz derya deniz demekkii:)
Öncesinde ilişki olması şart değil canım. hala silik ve koyulasmayi gormediysen için rahat olsun. İlişki olan kişiler sadece kaçırmamak için yapıyor.Merhaba kizlar bat 6 mayisti bikac gun sonra yumurtlama gunum bu surec icinde hic iliski olmadi evime yeni gectim illa oncesinde iliski olmasi lazim diye duydum dogru mu sizce sansim azaldi mi adetten hemen sonra ovulasyon testi yaptigim da silik ti cizgi hepte oyle devam etti kafam karisti benimmm
İcimi rahatlattin canim ya :) koyulasiyor yavas yavas diyorumya bu aralar yumurtlamam gelcek insallah hayirlisi o zman :)Öncesinde ilişki olması şart değil canım. hala silik ve koyulasmayi gormediysen için rahat olsun. İlişki olan kişiler sadece kaçırmamak için yapıyor.
Hatta bazı arkadaşlar öncesinde ilişki olmadan sadece ovulasyon günleri oneriyolar tecrübeleri doğrultusunda.
İlk iki gün sorun olmadida son gün biraz şeydikArkadaşlar bir de biley sorucam ama utana sıkılıa napayım artık madem herşeyi konuşuyorz bu üç gün üstüste olayı birtek bende mi biyerden sonra görev ifa etmel gibi görünüyor, tamam iyi hoş hepimiz sevdiğimiz insanlarla birlikteyizdir mutlaka da biyerden spnra hem eşim hem benim için aman olsa da bitse ye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?