Kararlıyım ovulasyon testine

Daha bikac gunun var canim ya biz sadece 2 gun calistik biraktik bu ay pek umutlu degilim

Bebeğin rahime tutunmasinda çok büyük etkisi varmış canım. Bende gelecek ay denicem o yöntemi. Kaynanam zamanında yapmış, bebek düşmemiş tutunmuş.

canlar ilk defa yaptım bu şekilde çıktı napıcam ben
Silik çıkmis canım normal olarak. Rahat ol. Hergun yap koyulaşana kadar. Benim hep silik çıkıyordu, deli olmuştum koyulasmadi bi turlu diye :) sonra birgün koyuya yakın çizgi belirdi, o günü degerlendirdim. Ertesi sabah bidaha yaptım test, kopkoyuydu, o günü de degerlendirdim. Ertesi gün ise azcik silikesmisti, o günde beraber oldum. Yani suan birlikte olmanız size bağlı canim. Mecbur değilsiniz su durumda. Çünkü daha çok silik. Ama bikac güne koyulaşır sakın atmala o günleri

Koyuya yakın olunca sonra koyu olucak sonra yine biraz koyu olucak sonra silik olcak bu 3 gün önemli yani canım

Her bünye farklı demekki. Benim adet bitti 3. Gün oldu, testlerim de yeni gelmişti tamamen tesadüfi öğrendim. İçerlerimiz derya deniz demekkii:)
Can'ım ben ilk kez kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 1 gün olmuştu ve doktor yumurtan çatlamak üzere deyip 3 gün ilişki olacak dedi hiç belli olmaz

Merhaba kizlar bat 6 mayisti bikac gun sonra yumurtlama gunum bu surec icinde hic iliski olmadi evime yeni gectim illa oncesinde iliski olmasi lazim diye duydum dogru mu sizce sansim azaldi mi adetten hemen sonra ovulasyon testi yaptigim da silik ti cizgi hepte oyle devam etti kafam karisti benimmm

Öncesinde ilişki olması şart değil canım. hala silik ve koyulasmayi gormediysen için rahat olsun. İlişki olan kişiler sadece kaçırmamak için yapıyor.

Hatta bazı arkadaşlar öncesinde ilişki olmadan sadece ovulasyon günleri oneriyolar tecrübeleri doğrultusunda.

İcimi rahatlat
İcimi rahatlattin canim ya :) koyulasiyor yavas yavas diyorumya bu aralar yumurtlamam gelcek insallah hayirlisi o zman :)

Arkadaşlar bir de biley sorucam ama utana sıkılıa napayım artık madem herşeyi konuşuyorz bu üç gün üstüste olayı birtek bende mi biyerden sonra görev ifa etmel gibi görünüyor, tamam iyi hoş hepimiz sevdiğimiz insanlarla birlikteyizdir mutlaka da biyerden spnra hem eşim hem benim için aman olsa da bitse ye geliyor

İlk iki gün sorun olmadida son gün biraz şeydik hatta ben dürttüm. Ama napayim mecbur. Artık bikere baslamisiz bitirecez.

Kızlar kiraz yedim şimdi farkettim kurtluymuş sizce bi sakıncası olur mu cok endişelendim lütfen cevap acil​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…