Kararlıyım ovulasyon testine

Geçmiş olsun cnm ALLAH acil şifalar nasip etsin İNŞALLAH hayırlısıyla kısa zamanda göbüşünde dolar dualarım
sizinle

çok erken tatlım olsa bile çıkmaz 12 gün en az geçmesi lazım diye biliyorum kafana takma sakın emi
Kafama takmadım ya alıştım galiba içine bi rahatlık çöktü yinede desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

Tekrar meraba kızlar dun yazmıştım hafif ağrım var diye bugün 15. Gündü ve çok şiddetli sağ kasık ağrım oldu. Ayağa kalkıp yürüyemedim bile. Bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor acaba?

Meraba ruzigarr ben de ayni agriyi yasamistim 6 ay önce dayanamadim agrilara ve gece esimle doktora gittik dis gebelik cikti insallah senin ki normal hamilelik cikar halen cok agrin varsa doktora gitmeni öneririm

Benimde yumurtlama gunumun ertesi gecesinde birlikte olduk.tam 7 gun gecti o gunden sonra belim cok agriyor

Caaanlaar şimdi afedersiniz büyük tuvaletime gittim kabızmış gibi ıkındım falan sonra peçeteye baktım pembe cok açık sonra hafif kahve gibi bi lekeler acaba yerleşme olabilir mi adetime 6-7gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…