Simdi tekrar yaptim canim silik cikti bayag uzun da durdu. İlki hataliymis sanirimCanım bidaha yap istersen. 5 dk içinde oluşan çizgi dikkate alınır normalde ama seninki çok çabuk değişmiş. Bende merak ettim. İçin rahatlasin diye bir test daha yap tatlım istersen
Canım ne olacak bisey olmaz ondan.Kııızlaaar
Bekliyoruz bakemOvulasyondan sonra bi haftaysa erkenmis canım . Neyse gününü bekleyelim bakalım)
Geçmiş olsun cnm ALLAH acil şifalar nasip etsin İNŞALLAH hayırlısıyla kısa zamanda göbüşünde dolar dualarımTaslar bobrekden cikti..7 ve 4 mm agri fena 2 gundur acilden cikamadim.. serum igne mahvetti beni..rontgenede girdim mecburen ilaclar soylemiyorum bile.. 7 aydur zatn ugrasiyoruz ilk defa bu ay ovulasyon kullandim o kadar cift koyu cizgi tutturamadim tam agri cikti simdi kopkoyu.. bu ayda yalan oldu.. sansima sinir oldum ya
Kafama takmadım ya alıştım galiba içine bi rahatlık çöktü yinede desteğiniz için çok teşekkür ediyorumçok erken tatlım olsa bile çıkmaz 12 gün en az geçmesi lazım diye biliyorumkafana takma sakın emi
Hadi bakalım canım buradaki herkes ve biz inşallah iyi haberler veririzKız daha çok erken :) 1 hafta daha bekle. Varsa da cikmazki zaten. Sakın moralini bozma.. bende sabırsızlanıyorum ama beklemeliyiz. Benim adetime daha 10 gün var
cnm korkma birşey olmaz kıyamam içini ferah tutKorkuyorum şayet bişey varsa zarar verir diye
Meraba ruzigarr ben de ayni agriyi yasamistim 6 ay önce dayanamadim agrilara ve gece esimle doktora gittik dis gebelik cikti insallah senin ki normal hamilelik cikar halen cok agrin varsa doktora gitmeni öneririmTekrar meraba kızlar dun yazmıştım hafif ağrım var diye bugün 15. Gündü ve çok şiddetli sağ kasık ağrım oldu. Ayağa kalkıp yürüyemedim bile. Bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor acaba?
Benimde yumurtlama gunumun ertesi gecesinde birlikte olduk.tam 7 gun gecti o gunden sonra belim cok agriyorTekrar meraba kızlar dun yazmıştım hafif ağrım var diye bugün 15. Gündü ve çok şiddetli sağ kasık ağrım oldu. Ayağa kalkıp yürüyemedim bile. Bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor acaba?
Tesekkur ederim insallah yaGeçmiş olsun cnm ALLAH acil şifalar nasip etsin İNŞALLAH hayırlısıyla kısa zamanda göbüşünde dolar dualarım
sizinle
Olabilir canım. Adet olacak olsan bu gece devamı gelir. Geçen ay bende de önce kahverengi akıntı oldu sonra adet oldum.Biri bişey söylesin sesimi duyan var mı
Bir hafta kala mı oldu senin de batına caanım????Olabilir canım. Adet olacak olsan bu gece devamı gelir. Geçen ay bende de önce kahverengi akıntı oldu sonra adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?