İnşallah bu ay tuttururuzzzOlabilir canım. Adet olacak olsan bu gece devamı gelir. Geçen ay bende de önce kahverengi akıntı oldu sonra adet oldum.
Hayır adet günü civarında olmuştu canımBir hafta kala mı oldu senin de batına caanım????
Beklemekten başka çare yok sanırım Allahım hayırlısını versin inşallah da ben bu heyecanla karışık duyguyla Nasıl uykuya salçam acepHayır adet günü civarında olmuştu canım
Bende de sağ kasikta ağrı var. Ayağa kalkınca başlıyor. Pazartesiye doktordan randevu aldım. İnşallah gebelikten.İnşallah bu ay tuttururuzzz
yumurtlama günümde yaşadım yalnız sen de m o gün yaşadın?Meraba ruzigarr ben de ayni agriyi yasamistim 6 ay önce dayanamadim agrilara ve gece esimle doktora gittik dis gebelik cikti insallah senin ki normal hamilelik cikar halen cok agrin varsa doktora gitmeni öneririm
nen benim de dun öyleydi ayağa kalkınca başlıyordu ama geçtiBende de sağ kasikta ağrı var. Ayağa kalkınca başlıyor. Pazartesiye doktordan randevu aldım. İnşallah gebelikten.
Yerleşme kanamasi olma ihtimali var tabiki canım. İnsallah öyledirCaaanlaar şimdi afedersiniz büyük tuvaletime gittim kabızmış gibi ıkındım falan sonra peçeteye baktım pembe cok açık sonra hafif kahve gibi bi lekeleracaba yerleşme olabilir mi adetime 6-7gün var
İnşallah canım. Beklentimiz iyi haberler zaten. Her buraya bakisimda biriniz test yapacak ve güzel haber verecek hissi uyanıyor bendeHadi bakalım canım buradaki herkes ve biz inşallah iyi haberler veririz
İyiki yaptın bidaha canım. İyi oldu. Hergun bitane yap ve ilk 5 dakikayı baz alSimdi tekrar yaptim canim silik cikti bayag uzun da durdu. İlki hataliymis sanirim
bendede değişik belirtiler var ama bu ay kendimi dinlemicem diye söz verdim kendime :)) geçen ay varya okadar psikolojimi bozmuşumki başımı döndürüyorum midemi bulandırıyordum artık takmıyorum ay hiç bi belirtide yok kikkikikiBenimde adet olacak gibi agrim var kasuklarimda baskı hissi. Şuan bile hissediyorum. Genelde adet olunca başlardı bu tip agrular. Yoksa erkenmi adet olacam acaba anlamadım
Bise olmaz canım. Onlarda kirazın bi parçası neticedeKızlar kiraz yedim şimdi farkettim kurtluymuş sizce bi sakıncası olur mucok endişelendim lütfen cevap acil
Hamilelikte adet belirtileri olurmuşBenimde adet olacak gibi agrim var kasuklarimda baskı hissi. Şuan bile hissediyorum. Genelde adet olunca başlardı bu tip agrular. Yoksa erkenmi adet olacam acaba anlamadım
Yerleşme olabilir tatlım ve inşallah da öyledir. Ama test için bekle azcik dahaCaaanlaar şimdi afedersiniz büyük tuvaletime gittim kabızmış gibi ıkındım falan sonra peçeteye baktım pembe cok açık sonra hafif kahve gibi bi lekeleracaba yerleşme olabilir mi adetime 6-7gün var
Beklemekten başka yapacak bisey yok zaten canimmHamilelikte adet belirtileri olurmuşbekleyelim canım. İnşallah öyledir
Bende de aynen :))İnşallah canım. Beklentimiz iyi haberler zaten. Her buraya bakisimda biriniz test yapacak ve güzel haber verecek hissi uyanıyor bende
Caanım sabahı zor ettim sesen yeri sabah 5gibi 2-3tur tuvalete kalktım kabızlık hissi vardı ve bacaklarım kasıklarımda kasılmalar vardı dünyevi kahverengi ip gibi bi çizgi vardı adet değil bence bugun de hafif cok 1-2leke ama nokta kadar.benim adetim cok sancılı ağrılı geçer yani şimdi cok az bi ağrı var sadeceYerleşme olabilir tatlım ve inşallah da öyledir. Ama test için bekle azcik daha
yok canım yumurtladığın anlamına geliyor o ağrılar bitince çatlamış oluyor testlerden biliyorum bende 3 gün benim de öyleydi testler pozitifti bugün bitti ağrılarım ovulasyon testi negatif çıktıTekrar meraba kızlar dun yazmıştım hafif ağrım var diye bugün 15. Gündü ve çok şiddetli sağ kasık ağrım oldu. Ayağa kalkıp yürüyemedim bile. Bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor acaba?
Aynen ben de 3gün kasık ağrısıyla gezdim, dün epey aZalmıştı bugün bitti tamamen.. Test de tamamen silikleşti:) beklemedeyizzyok canım yumurtladığın anlamına geliyor o ağrılar bitince çatlamış oluyor testlerden biliyorum bende 3 gün benim de öyleydi testler pozitifti bugün bitti ağrılarım ovulasyon testi negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?