Kararlıyım ovulasyon testine

Meraba ruzigarr ben de ayni agriyi yasamistim 6 ay önce dayanamadim agrilara ve gece esimle doktora gittik dis gebelik cikti insallah senin ki normal hamilelik cikar halen cok agrin varsa doktora gitmeni öneririm
yumurtlama günümde yaşadım yalnız sen de m o gün yaşadın?

Caaanlaar şimdi afedersiniz büyük tuvaletime gittim kabızmış gibi ıkındım falan sonra peçeteye baktım pembe cok açık sonra hafif kahve gibi bi lekeler acaba yerleşme olabilir mi adetime 6-7gün var
Yerleşme kanamasi olma ihtimali var tabiki canım. İnsallah öyledir
Ama olmayadabilir benim son 5 aydır hep once bi azar azar lekelenmelerim oluyo sonra adet başlıyor.
Test yapsam erken olabilir
Peki yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti

Benimde adet olacak gibi agrim var kasuklarimda baskı hissi. Şuan bile hissediyorum. Genelde adet olunca başlardı bu tip agrular. Yoksa erkenmi adet olacam acaba anlamadım

Benimde adet olacak gibi agrim var kasuklarimda baskı hissi. Şuan bile hissediyorum. Genelde adet olunca başlardı bu tip agrular. Yoksa erkenmi adet olacam acaba anlamadım
bendede değişik belirtiler var ama bu ay kendimi dinlemicem diye söz verdim kendime :)) geçen ay varya okadar psikolojimi bozmuşumki başımı döndürüyorum midemi bulandırıyordum artık takmıyorum ay hiç bi belirtide yok kikkikiki

Caaanlaar şimdi afedersiniz büyük tuvaletime gittim kabızmış gibi ıkındım falan sonra peçeteye baktım pembe cok açık sonra hafif kahve gibi bi lekeler acaba yerleşme olabilir mi adetime 6-7gün var
Yerleşme olabilir tatlım ve inşallah da öyledir. Ama test için bekle azcik daha

Yerleşme olabilir tatlım ve inşallah da öyledir. Ama test için bekle azcik daha
Caanım sabahı zor ettim sesen yeri sabah 5gibi 2-3tur tuvalete kalktım kabızlık hissi vardı ve bacaklarım kasıklarımda kasılmalar vardı dünyevi kahverengi ip gibi bi çizgi vardı adet değil bence bugun de hafif cok 1-2leke ama nokta kadar.benim adetim cok sancılı ağrılı geçer yani şimdi cok az bi ağrı var sadece

yok canım yumurtladığın anlamına geliyor o ağrılar bitince çatlamış oluyor testlerden biliyorum bende 3 gün benim de öyleydi testler pozitifti bugün bitti ağrılarım ovulasyon testi negatif çıktı

Aynen ben de 3gün kasık ağrısıyla gezdim, dün epey aZalmıştı bugün bitti tamamen.. Test de tamamen silikleşti:) beklemedeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…