- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
cnm sendeki yerleşme kanamasına benziyor İNŞALLAH kırmızıları görmezsinde kalbindeki olurCaanım sabahı zor ettim sesen yeri sabah 5gibi 2-3tur tuvalete kalktım kabızlık hissi vardı ve bacaklarım kasıklarımda kasılmalar vardı dünyevi kahverengi ip gibi bi çizgi vardı adet değil bence bugun de hafif cok 1-2leke ama nokta kadar.benim adetim cok sancılı ağrılı geçer yani şimdi cok az bi ağrı var sadece
Coook amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versincnm sendeki yerleşme kanamasına benziyor İNŞALLAH kırmızıları görmezsinde kalbindeki olur
cnm bazen yumurta geç çatlıyabiliyor bazende erken benim iki ay önce 19 uncu gün çatladı iki aydırda erken çatlıyor dediğin gibi ovuya devam et ve çalışmalarada gün aşırı devam İNŞALLAH tutarKizlar ovu testinde hala cift cizgiyi yakalayamadim gecen ay 13. Gunu yakaladim bugun hala silik ve yumurtlama olmadan iki gun kasik agrisi hissesiyordum suan oda yok her ihtimale karsi 10.ve 12. Gunleri degerlendirdik gun asiri devam edeyim diyorum
benim ağrım bugün yok yani bugün mu çatlamıştır canım?yok canım yumurtladığın anlamına geliyor o ağrılar bitince çatlamış oluyor testlerden biliyorum bende 3 gün benim de öyleydi testler pozitifti bugün bitti ağrılarım ovulasyon testi negatif çıktı
Belirtiler bunlar ozaman tatlım. Lekelerde yerleşme ile ilgili olabilir. Her halükarda beklicez. Sonumuz hayır olsun inşallahCaanım sabahı zor ettim sesen yeri sabah 5gibi 2-3tur tuvalete kalktım kabızlık hissi vardı ve bacaklarım kasıklarımda kasılmalar vardı dünyevi kahverengi ip gibi bi çizgi vardı adet değil bence bugun de hafif cok 1-2leke ama nokta kadar.benim adetim cok sancılı ağrılı geçer yani şimdi cok az bi ağrı var sadece
Amin kuzumm pazartesi-salı gelsin diye bekliceeZ şimdi durup durup bakıyorum ama adet kanaması değil bu eminimBelirtiler bunlar ozaman tatlım. Lekelerde yerleşme ile ilgili olabilir. Her halükarda beklicez. Sonumuz hayır olsun inşallah
Devam ediyo mu canımAmin kuzumm pazartesi-salı gelsin diye bekliceeZ şimdi durup durup bakıyorum ama adet kanaması değil bu eminim
Hoşgeldin canım.Kızlar merhaba benide alın aranıza. Adetim dün bitti ve bende bu ay ovulasyın testine başlayacam. 3 aydır deniyoruz olmuyor inş. 4. Ayda tutar
Mutlaka paylaşıcam tşk. EderimHoşgeldin canım.
Sende başla bizimle paylaş sonuçlarını inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ....
Değildir canım bencede. Ve inşallah oyledirAmin kuzumm pazartesi-salı gelsin diye bekliceeZ şimdi durup durup bakıyorum ama adet kanaması değil bu eminim
Hoşgeldin canım. Gel tabiki aramızaKızlar merhaba benide alın aranıza. Adetim dün bitti ve bende bu ay ovulasyın testine başlayacam. 3 aydır deniyoruz olmuyor inş. 4. Ayda tutar
Kullanıp da başarılı olanlar grubu oluruz inşallahHoşgeldin canım. Gel tabiki aramızaovulasyon kullananlar, kullanacak olanlar, kullanipta sonucu bekleyenlerin hepsi burada :) insallah senin içinde olumlu sonuç olur
İyiki yaptın bidaha canım. İyi oldu. Hergun bitane yap ve ilk 5 dakikayı baz al
Grup grup ayrılmış durumdayızKullanıp da başarılı olanlar grubu oluruz inşallah
Tatlım istediğin saatte yap ama yapmadan öncesinde 3-4 saat bise içme ve idrara gitme. Testi yaptıktan sonra istediğini yapabilirsin :) hergun hemen hemen aynı saatlerde yap. Mesela öğle yemeğini ye, suyunu falan ic, idararini yap. Ondan sonra bekle 3-4 saat bise içme idarara çıkma. Sonrasında da testini yap. Daha net çıkar bu şekildeTamam canim hergun ayni saatte mi yapiyosunuz hangi saatlerde yapiyosunuz. Ben o yazilan saati kaciriyorum hep birde sivi icicekler icmegin fazla
Diyo bende cok su iciyorum bi etkisi olurmu yanilma payi fln
Devam ediyo mu canım
Hadi inşallah ilk hamisi sen ol ve bize moral ver :)Bu sabah Bi iki damla demiyorum bak leke nokta nokta acık kahve adet değilim yani ve sol kasığımda ara ara sancı şimdi bişey yok bakalım ama dün gece ilk pembeyi gördüğümde şok oldum ve o andan beri acaba hamiş oldum mu sorusu aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?