- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Cansu benimde bu ay dorduncu ayim ins. Bu ay hepimiz guzel haberleei alirizMutlaka paylaşıcam tşk. Ederim
Tamam canim. Bugun yaptim yine dune gore daha belirgindi cizgiTatlım istediğin saatte yap ama yapmadan öncesinde 3-4 saat bise içme ve idrara gitme. Testi yaptıktan sonra istediğini yapabilirsin :) hergun hemen hemen aynı saatlerde yap. Mesela öğle yemeğini ye, suyunu falan ic, idararini yap. Ondan sonra bekle 3-4 saat bise içme idarara çıkma. Sonrasında da testini yap. Daha net çıkar bu şekilde
Çok iyi canım. Yola devammmmTamam canim. Bugun yaptim yine dune gore daha belirgindi cizgi
Bikac gün daha bekle canım. Elbet koyulasacak. Kaçınılmaz yani :)Kizlar ovu testinde hala cift cizgiyi yakalayamadim gecen ay 13. Gunu yakaladim bugun hala silik ve yumurtlama olmadan iki gun kasik agrisi hissesiyordum suan oda yok her ihtimale karsi 10.ve 12. Gunleri degerlendirdik gun asiri devam edeyim diyorum
Bende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.Bu sabah Bi iki damla demiyorum bak leke nokta nokta acık kahve adet değilim yani ve sol kasığımda ara ara sancı şimdi bişey yok bakalım ama dün gece ilk pembeyi gördüğümde şok oldum ve o andan beri acaba hamiş oldum mu sorusu aklımda
Bekle bekle ahac oldukBikac gün daha bekle canım. Elbet koyulasacak. Kaçınılmaz yani :)
İnşallah kuzummHadi inşallah ilk hamisi sen ol ve bize moral ver :)
Bekle bekle ahac olduk
İnşallah caaanımm mBende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize
Senden ne haber tatlım. Hani bu belirtiler ya nerede. Olması gerekmiyormu artık. Sıkıldim benBekle bekle ahac olduk
Ahh bi bilsem canımSenden ne haber tatlım. Hani bu belirtiler ya nerede. Olması gerekmiyormu artık. Sıkıldim ben
Amin canım inşallah. Burda birbirimizi dürte dürte düşündürüyoruz hamişliği. Bide bikac belirtimiz varsa işte ozaman kimse kurtaramaz bizi hamişlik düşüncesindenBende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize
Söyle bakalım neler var anlat çabukAhh bi bilsem canım
Dün akşama kadar takmıcaam kafaya diyordum ne olursa olsun ama içim içime sığmıyor sevinciniz kursağımızda kalmazsaAmin canım inşallah. Burda birbirimizi dürte dürte düşündürüyoruz hamişliği. Bide bikac belirtimiz varsa işte ozaman kimse kurtaramaz bizi hamişlik düşüncesinden
Benimde haftasonu misafirlerim var. Kaynana kayınbaba vs vs...İnşallah kuzummyarın okul var geçer umarım öğrenciler cok sinirlendirmez germez beni haftasonu misafirim var geçer pazartesi inşallah sabredebilrim salı ya da çarşamba teste giderim sanırım
Zaten bukadar uğraşlara rağmen ve bikac belirtiye rağmen adet olursammmmmmDün akşama kadar takmıcaam kafaya diyordum ne olursa olsun ama içim içime sığmıyor sevinciniz kursağımızda kalmazsa
Bel Ağrı'sı olabilir ama ben ondan kestiremiyorum kendimi çünkü kireçlenme ve fıtık başlangıcı var bendeKızlar beli ağrıyan varmı hafiften
Tabikideeee. Eğer hamis olursam hayırlısıyla ilk buraya yazacam. Size soylicemmmm. Bak yine heycanlandimBel Ağrı'sı olabilir ama ben ondan kestiremiyorum kendimi çünkü kireçlenme ve fıtık başlangıcı var bendeinşallah önce alan hayırlı haberi versin burda caaanım
Kasik agrm bide göğüs uçlarında agrim var bu kadaar :)Söyle bakalım neler var anlat çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?