Kararlıyım ovulasyon testine

Tamam canim. Bugun yaptim yine dune gore daha belirgindi cizgi

Kizlar ovu testinde hala cift cizgiyi yakalayamadim gecen ay 13. Gunu yakaladim bugun hala silik ve yumurtlama olmadan iki gun kasik agrisi hissesiyordum suan oda yok her ihtimale karsi 10.ve 12. Gunleri degerlendirdik gun asiri devam edeyim diyorum
Bikac gün daha bekle canım. Elbet koyulasacak. Kaçınılmaz yani :)

Bende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize

Bende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize
Amin canım inşallah. Burda birbirimizi dürte dürte düşündürüyoruz hamişliği. Bide bikac belirtimiz varsa işte ozaman kimse kurtaramaz bizi hamişlik düşüncesinden

Amin canım inşallah. Burda birbirimizi dürte dürte düşündürüyoruz hamişliği. Bide bikac belirtimiz varsa işte ozaman kimse kurtaramaz bizi hamişlik düşüncesinden
Dün akşama kadar takmıcaam kafaya diyordum ne olursa olsun ama içim içime sığmıyor sevinciniz kursağımızda kalmazsa

İnşallah kuzumm yarın okul var geçer umarım öğrenciler cok sinirlendirmez germez beni haftasonu misafirim var geçer pazartesi inşallah sabredebilrim salı ya da çarşamba teste giderim sanırım
Benimde haftasonu misafirlerim var. Kaynana kayınbaba vs vs... test sonucunu merakla bekliyoruz :)

Bel Ağrı'sı olabilir ama ben ondan kestiremiyorum kendimi çünkü kireçlenme ve fıtık başlangıcı var bende inşallah önce alan hayırlı haberi versin burda caaanım
Tabikideeee. Eğer hamis olursam hayırlısıyla ilk buraya yazacam. Size soylicemmmm. Bak yine heycanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…