Düşüncesi bile ne kadar heyecan verici değil miTabikideeee. Eğer hamis olursam hayırlısıyla ilk buraya yazacam. Size soylicemmmm. Bak yine heycanlandim
Herşeye hazırlıklı olmalıyız ne yazıkkiZaten bukadar uğraşlara rağmen ve bikac belirtiye rağmen adet olursammmmmm
Çocuk dusundugunu biliyor mu aileler canım.Benimde haftasonu misafirlerim var. Kaynana kayınbaba vs vs...test sonucunu merakla bekliyoruz :)
Evet ne gelirse Allahtan nasip kızlar biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelimHerşeye hazırlıklı olmalıyız ne yazıkki
Ben korunuyoruz dedim merakli kaynanama. Eşim gitmis demiski biz deniyoruz ama olmuyor çocuğumuz. Sonra geldi bana akıl verdi, beline yakı koy falan filan. Yani ne gereği var ya ben söylemek istemiyorum. Gözler üstümüzde ve haliyle stresliyim. Her konu açıldığında da geriliyorum. Hele eltimin bebeğini içlerine soka soka sevişleri varya, o gıcık eltininde mal mal imalı bakışları, alttan alttan gulusleri...Çocuk dusundugunu biliyor mu aileler canım.
Ben soylemiyom bisey tabi
Lafın yeri geldikçe olsa iyi olur deyip duruyorlar ve ben sessiz kalıyorum...
Evet ya kalbimin çarpmasına neden oluyor bu dusunceeeeDüşüncesi bile ne kadar heyecan verici değil mi
Benim özellikle kasik ağrım var. Arada belime de vuruyor. Göğüs uçlarım da ağrıyor. Biraz umitleniyorum ama sonra ya değilse diyorum ya da dış gebelik falansa. Bir kere düşük yapınca hep korkuyor insanKızlar beli ağrıyan varmı hafiften
Ben her iki sonucada hazirlikliyim ama sanki hamislik sonucuna dahada hazır gibiyimHerşeye hazırlıklı olmalıyız ne yazıkki
Bunlar bile güzel belirtiler canım. Daha erken sanırım aslında. Biz hemen olsun istiyoruz. Adet geçince daha net belirtiler çıkacak ortaya. Benimde son 9 gün..Kasik agrm bide göğüs uçlarında agrim var bu kadaar :)
Bide benim normalde adet öncesi leke geliyordu kaç aydir bu ay gelmedi daha
Bide ben koyulasmayi goreli 12 gün oldu artık.
Ahh bu kafadaki deli sorular
Herşey geliyor akilimiza haklisinBenim özellikle kasik ağrım var. Arada belime de vuruyor. Göğüs uçlarım da ağrıyor. Biraz umitleniyorum ama sonra ya değilse diyorum ya da dış gebelik falansa. Bir kere düşük yapınca hep korkuyor insan
Valla bendede var o düşünce ama yanında ya değilsem fikirde bedava 2gün kaldı adeteBende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize
Inşallah hamilesindir canımBekle bekle ahac olduk
Sabret canım benim çıkıyor illaki devm et yapmaya ümitsizlik yok kuzuTamam canim. Bugun yaptim yine dune gore daha belirgindi cizgi
Valla bekliyoruz bizde kuzu hadi bakalım haberler gelsin okumuşsun olsa olumsuzca devm edicez burdanBat a 6 gün kizlarsanmıyorum bu ay ama hayırlısı sizde ne var ne yok
Esin soylemeseymis daha iyi olurmuş tabi. Bilmeseler bile insan stres yapiyo.Ben korunuyoruz dedim merakli kaynanama. Eşim gitmis demiski biz deniyoruz ama olmuyor çocuğumuz. Sonra geldi bana akıl verdi, beline yakı koy falan filan. Yani ne gereği var ya ben söylemek istemiyorum. Gözler üstümüzde ve haliyle stresliyim. Her konu açıldığında da geriliyorum. Hele eltimin bebeğini içlerine soka soka sevişleri varya, o gıcık eltininde mal mal imalı bakışları, alttan alttan gulusleri...onunda kulagina gitmis belli. Ey Allahım yaa. Eşimin yüzünden yani kısacası
Aynen hamilelige daha hazırız artuk :)Ben her iki sonucada hazirlikliyim ama sanki hamislik sonucuna dahada hazır gibiyim
Bende etkileniyorum artık. Onunda var bununda var demelerine falan.Çevremdeki herkes ya hamile ya doğurmuş görünce psikolojim bozuluyor asla kıskanmıyorum ama kendimi yarıştaymışım gibi hissediyorum içimden ne var bu kadar doğruyoruz diyorum Bilmem ki ben hani olsam nasıl olur kimsenin gözüne sokmam heralde aksine olmayan vardır deyip sakınırım, Şimdi sanki eskisi gibi kalmadı hevesim görüyorum yeni doğum yapanları korkuyorum sanırım . Kısacası kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?