Kararlıyım ovulasyon testine

Çocuk dusundugunu biliyor mu aileler canım.
Ben soylemiyom bisey tabi
Lafın yeri geldikçe olsa iyi olur deyip duruyorlar ve ben sessiz kalıyorum...
Ben korunuyoruz dedim merakli kaynanama. Eşim gitmis demiski biz deniyoruz ama olmuyor çocuğumuz. Sonra geldi bana akıl verdi, beline yakı koy falan filan. Yani ne gereği var ya ben söylemek istemiyorum. Gözler üstümüzde ve haliyle stresliyim. Her konu açıldığında da geriliyorum. Hele eltimin bebeğini içlerine soka soka sevişleri varya, o gıcık eltininde mal mal imalı bakışları, alttan alttan gulusleri... onunda kulagina gitmis belli. Ey Allahım yaa. Eşimin yüzünden yani kısacası

Kasik agrm bide göğüs uçlarında agrim var bu kadaar :)
Bide benim normalde adet öncesi leke geliyordu kaç aydir bu ay gelmedi daha
Bide ben koyulasmayi goreli 12 gün oldu artık.
Ahh bu kafadaki deli sorular
Bunlar bile güzel belirtiler canım. Daha erken sanırım aslında. Biz hemen olsun istiyoruz. Adet geçince daha net belirtiler çıkacak ortaya. Benimde son 9 gün..

Herşey geliyor akilimiza haklisin ama iyi dusunelim. Belki de hersey yolunda gidecek, hamile olacaz bu ay ve çok güzel bi hamileligin ardından sağlıklı süt kokan bebislerimiz olacak :) olamazmi yani. Kötüsü oluyorsa iyiside olur. Hep kotu şeyler mi başımıza gelecek sanki. Belki de bu konuda çok şanslı olacaz kim bilir

Bende acayip hamile miyim diye düşünmeye başladım hiç bu kadar olmazdım. İnşallah hisselerim doğru çıkar.
Rabbim sen buyuksun sen nasip et hepimize
Valla bendede var o düşünce ama yanında ya değilsem fikirde bedava 2gün kaldı adete

Çevremdeki herkes ya hamile ya doğurmuş görünce psikolojim bozuluyor asla kıskanmıyorum ama kendimi yarıştaymışım gibi hissediyorum içimden ne var bu kadar doğruyoruz diyorum Bilmem ki ben hani olsam nasıl olur kimsenin gözüne sokmam heralde aksine olmayan vardır deyip sakınırım, Şimdi sanki eskisi gibi kalmadı hevesim görüyorum yeni doğum yapanları korkuyorum sanırım . Kısacası kafamda deli sorular

Esin soylemeseymis daha iyi olurmuş tabi. Bilmeseler bile insan stres yapiyo.
Ben soylesem dusunuyoz ama olmadı diye der ki korundunuz onca zaman olmuyo işte der. Halbuki bilmiyo ki senesi geldi nerdeyse.
Ben direk eşim istemiyor diyorum kaynanama.

Bende etkileniyorum artık. Onunda var bununda var demelerine falan.
Rabbim sabır versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…