Kararlıyım ovulasyon testine

Arkadaslar yazdiklarinizi okudum da ayni duygulari paylasiyorum son gunlerdeyiz insallah birer birer guzel haberler veririz bende belirti falan yok ama nasip son 1 haftam bakalim

Ayy inşallah canım inşallah

Günaydın hayrlı cumalar arkdşlar bir şey soracaktm ben 30 günde bi adet oluyorum ve bu ay ovülasyon testi almaya karar verdm ve adettm 15 mayısta bitti hemen başladım yapmaya hep silik çıktı dün illkez bu kadar koyu ne demek acaba ve yumurta gelişmeden çatlar mı çok merak ettim şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20160520_070835.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar günaydınbu sabah uyandım ve gördüm ki akıntı kesilmiş bakalım ilerleyen saatlerde neler bekliyor bizi

İki cizgide koyu iste muhtemelen 24 - 36 saat sonra yumurtlama olacak canim sen uc gunu degerlendir mutlaka

canım çok saol ALLAH RAZI olsun senden preesed alcam kullancam aklımda bişey 30 günde bir adet görüom ya hani normalde biraz daha geç yumurta çatlaması lazm değilmi benm 11. günde çift çizgi çıktı acaba benm yumurta gelişmeden mi çatlar

Canim hic belli olmuyorki bende gecen ay 13. Gunumde yumurtladim ondan incr 16. Gunde yumurtladim bu ayda 14 gunde bende 30 gunde bir oluyorum demekki yumurtlama degisyir yani 30-14= 16 bu hesabi curutmus oluyoruz. Kisiden kisiye degisiyor yumurtlama mesela gecen ay 13. Gunu yumurtladim 29. Gunu hastalandim oyuzden sen yumurtlama takibine gore hareket et ve 3 gunu mutlaka degerlendir

Gelismeden catlamayla ilgili bir fikrim yok canim 18-20 mm olunca catliyor diye bikiyorum kotu seyler dusunme eger suphem varsa incir ye yada bal tarcin corek otu karisimini ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…