İnşallah canımInşallah hamilesindir canım
Ayy inşallah canım inşallahHerşey geliyor akilimiza haklisinama iyi dusunelim. Belki de hersey yolunda gidecek, hamile olacaz bu ay ve çok güzel bi hamileligin ardından sağlıklı süt kokan bebislerimiz olacak :) olamazmi yani. Kötüsü oluyorsa iyiside olur. Hep kotu şeyler mi başımıza gelecek sanki. Belki de bu konuda çok şanslı olacaz kim bilir
Her an belirtiler başlayabilirArkadaslar yazdiklarinizi okudum da ayni duygulari paylasiyorum son gunlerdeyiz insallah birer birer guzel haberler veririz bende belirti falan yok ama nasipson 1 haftam bakalim
Devam hayırlı zamanda gelir inş bebislerValla bekliyoruz bizde kuzu hadi bakalım haberler gelsin okumuşsun olsa olumsuzca devm edicez burdan
Hayir yumurtlama gününde degildi benim kiyumurtlama günümde yaşadım yalnız sen de m o gün yaşadın?
İnşallah güzel haberler veririz canım. Bende belirti var ama onu saymiyorum. 8 günüm kaldı benimdeArkadaslar yazdiklarinizi okudum da ayni duygulari paylasiyorum son gunlerdeyiz insallah birer birer guzel haberler veririz bende belirti falan yok ama nasipson 1 haftam bakalim
İki cizgide koyu iste muhtemelen 24 - 36 saat sonra yumurtlama olacak canim sen uc gunu degerlendir mutlakaGünaydın hayrlı cumalar arkdşlar bir şey soracaktm ben 30 günde bi adet oluyorum ve bu ay ovülasyon testi almaya karar verdm ve adettm 15 mayısta bitti hemen başladım yapmaya hep silik çıktı dün illkez bu kadar koyu ne demek acaba ve yumurta gelişmeden çatlar mı çok merak ettim şimdiden teşekkür ederim
Canim hic belli olmuyorki bende gecen ay 13. Gunumde yumurtladim ondan incr 16. Gunde yumurtladim bu ayda 14 gunde bende 30 gunde bir oluyorum demekki yumurtlama degisyir yani 30-14= 16 bu hesabi curutmus oluyoruz. Kisiden kisiye degisiyor yumurtlama mesela gecen ay 13. Gunu yumurtladim 29. Gunu hastalandim oyuzden sen yumurtlama takibine gore hareket et ve 3 gunu mutlaka degerlendircanım çok saol ALLAH RAZI olsun senden preesed alcam kullancam aklımda bişey 30 günde bir adet görüom ya hani normalde biraz daha geç yumurta çatlaması lazm değilmi benm 11. günde çift çizgi çıktı acaba benm yumurta gelişmeden mi çatlar
Gelismeden catlamayla ilgili bir fikrim yok canim 18-20 mm olunca catliyor diye bikiyorum kotu seyler dusunme eger suphem varsa incir ye yada bal tarcin corek otu karisimini yecanım çok saol ALLAH RAZI olsun senden preesed alcam kullancam aklımda bişey 30 günde bir adet görüom ya hani normalde biraz daha geç yumurta çatlaması lazm değilmi benm 11. günde çift çizgi çıktı acaba benm yumurta gelişmeden mi çatlar
Evet mutlaka degerlendir simdi cift cizgiyi gordun ya ertesi gun test yap siliklesmeye basladiysa yumurta catliyor demek iki uc gunu kesin degerlendirO ZAMAN ŞÖYLE YAPIM YARIN VE DİĞER GÜNLERİ DEĞERLENDRM DEMİ
Bİ UMUT İŞTE BENNMKİSİ NE BİL,M YA TAKTIKÇA OLMUO SANIRIMGelismeden catlamayla ilgili bir fikrim yok canim 18-20 mm olunca catliyor diye bikiyorum kotu seyler dusunme eger suphem varsa incir ye yada bal tarcin corek otu karisimini ye
CANIM ÇOK SAOL VALA NE YAPACMI BİLEMEDM KİEvet mutlaka degerlendir simdi cift cizgiyi gordun ya ertesi gun test yap siliklesmeye basladiysa yumurta catliyor demek iki uc gunu kesin degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?