- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Canim 15 mayista adetin bitmis kac gun suruyor ona gore hesaplayalimGünaydın hayrlı cumalar arkdşlar bir şey soracaktm ben 30 günde bi adet oluyorum ve bu ay ovülasyon testi almaya karar verdm ve adettm 15 mayısta bitti hemen başladım yapmaya hep silik çıktı dün illkez bu kadar koyu ne demek acaba ve yumurta gelişmeden çatlar mı çok merak ettim şimdiden teşekkür ederim
Aynen oyle taktikca olmuyo bende senle ayni durumdayim oyuzden sakin ol ve degerlendirmeye bak senBİ UMUT İŞTE BENNMKİSİ NE BİL,M YA TAKTIKÇA OLMUO SANIRIM
Tatlim 20 mayista cift cizgi senin bugunu yarini ve pazar gununu mutlaka degerlendir yarin tekrar test yap at bakalim siliklesecek miO ZAMAN ŞÖYLE YAPIM YARIN VE DİĞER GÜNLERİ DEĞERLENDRM DEMİ
5 gün sürüyorCanim 15 mayista adetin bitmis kac gun suruyor ona gore hesaplayalim
peki canım hergün ilişki spermler için skntı olmaz mı acabaTatlim 20 mayista cift cizgi senin bugunu yarini ve pazar gununu mutlaka degerlendir yarin tekrar test yap at bakalim siliklesecek mi
sen ne kadardr istiosun cnmAynen oyle taktikca olmuyo bende senle ayni durumdayim oyuzden sakin ol ve degerlendirmeye bak sen
Gun asiri iliski diyorlar fakat baska bir topikte bir cok kez okudum cift cizgiyi gordukten sonra uc gunu degerlendirdik yaziyordu ve hamilelerdi. İsini sansa birakma ben uc aydir gun asiri deniyorum olmuyo. Bu uc gunu arka arkaya degerlendirmekte yarar var sonra yine gun asiri olsun bir aksamdan diger aksana zaten 24 saat geciyor bence bisey olmaz denemekte fayda var canim bende bu ay biyle denicempeki canım hergün ilişki spermler için skntı olmaz mı acaba
Bu ay 4 olacak canmsen ne kadardr istiosun cnm
Yok canm ne ise yariyor duymadim hicbenm 1 sene oldu bi senelikte evliyimpreseed die jel var eczaneye söyledm birazdan alıp gelcem denicem yani onu duydn mu hiç
Valla ben gecen ay dort defa silik cizgi girdum canim hatta bu testten daha belirgindi topikte herkes hamilesin dedi fakat hastalandim. Gunun gecmeden inanma bu testlere bende adetime 5 gun kala uc gun kala iki gun kala yaptim ve herseferinde ikinci cizgi silikti hatta en sin yaptgimda baya belli oluyordu ama hastalandim cok sabredemiyirsan kan testi ver canmKızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Benim ilk defa silik de olsa bir çizgi gördüm ama yine de belli olmaz. Zaten ağrılarım için pazartesi günü doktora gideceğim. O zaman belli olurValla ben gecen ay dort defa silik cizgi girdum canim hatta bu testten daha belirgindi topikte herkes hamilesin dedi fakat hastalandim. Gunun gecmeden inanma bu testlere bende adetime 5 gun kala uc gun kala iki gun kala yaptim ve herseferinde ikinci cizgi silikti hatta en sin yaptgimda baya belli oluyordu ama hastalandim cok sabredemiyirsan kan testi ver canm
İns.hamilesindir canim demek istedigim bu testlere guven olmuyor ins.sen hamilesindir pazartesi mutlu haberlerini bekliyoruzBenim ilk defa silik de olsa bir çizgi gördüm ama yine de belli olmaz. Zaten ağrılarım için pazartesi günü doktora gideceğim. O zaman belli olur
İnşallah canım hep beraber inşallahİns.hamilesindir canim demek istedigim bu testlere guven olmuyor ins.sen hamilesindir pazartesi mutlu haberlerini bekliyoruz
Aaaaa cokkk iyi canım yaa inşallah hamilesindir. Bikac gün sonra bidaha yappp. Ben goruyorum şuan o çizgiyiKızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Bat nezamandi tatlimKızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Sadece kasık agrinmi var canimBenim ilk defa silik de olsa bir çizgi gördüm ama yine de belli olmaz. Zaten ağrılarım için pazartesi günü doktora gideceğim. O zaman belli olur
Biliyorsun düzensiz olduğu için tam tarihi bilemiyorum ama galiba 22si gibi.Bat nezamandi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?