doğal hamile kalma falan yazıo nette bak istersen aldım gelmiş denicem bakalımYok canm ne ise yariyor duymadim hic
Hayır canım göğüs uçlarında da ağrı var.Sadece kasık agrinmi var canim
Baktim canim fiyatini ogrenebilirmiyim sen bir dene ona gore bende alayim olmadi. Nette 130 tl yaziyordoğal hamile kalma falan yazıo nette bak istersen aldım gelmiş denicem bakalım
İnşallah sonuç pozitif olur hayırlısıyla tatlımBiliyorsun düzensiz olduğu için tam tarihi bilemiyorum ama galiba 22si gibi.
Yanliz beraber olmadan 15 dk once kullanilmali diyor canmdoğal hamile kalma falan yazıo nette bak istersen aldım gelmiş denicem bakalım
İnşallah canımİnşallah sonuç pozitif olur hayırlısıyla tatlım
Peki bel ve kasık agrinmi başladı önce. Sonra mı göğüs uçları canimHayır canım göğüs uçlarında da ağrı var.
Sanırım yumurtlama zamanı gibi göğüslerim bi şişti sonra eski haline geri döndü. Sonra ilk kasık ağrısı başladı. Sanki ilk başlarda daha genel bir ağrıydı. Dünden beri alt karın dedikleri yerde daha çok hissediyorum. Göğüs ağrısı bir kaç gündür var.Peki bel ve kasık agrinmi başladı önce. Sonra mı göğüs uçları canim
aynen cnm ben nete güvenmedm eczaneden aldım bugun denicem sonçları yazarım sende alBaktim canim fiyatini ogrenebilirmiyim sen bir dene ona gore bende alayim olmadi. Nette 130 tl yaziyor
evet ben 15 dk sıkıp yatacam inş işe yararYanliz beraber olmadan 15 dk once kullanilmali diyor canm
inş hamilesindir :)İnşallah canım
Biraz fazla soru sordum :) ama bide nezaman yumurtladin diyecektim canımHayır canım göğüs uçlarında da ağrı var.
Sen ne kadara aldin canmaynen cnm ben nete güvenmedm eczaneden aldım bugun denicem sonçları yazarım sende al
Ne demek sor tabii ki. Biz bu yola beraber çıktıkBiraz fazla soru sordum :) ama bide nezaman yumurtladin diyecektim canım
İyi yapmissin sen kullan konusuruz detaylari memnun kalirsan bende alayim139 TL CNM EN AZNDAN ECZANEDEN OLSUN DEDİM BEN
Sağol tatlım:) hamile olma ihtimalin yüksek bence. İnşallah hamilesindir. Ptesi test yaptırırsan hemen burdan bildir canım merek ettim. Benimde belim ağrıyor. Yuruyuncede kasigim ağrıyor. Ama henüz goguslerde bise yok. 14 mayısta yumurtladim. Adete 8 gün var. Bakalım neler olacakNe demek sor tabii ki. Biz bu yola beraber çıktıkGaliba 8 mayıs civarı canım.
TMM CNM İNŞ SANADA GEREK KALMADAN KALIRSN HAMİŞ :)İyi yapmissin sen kullan konusuruz detaylari memnun kalirsan bende alayim
Sanki belirtiler birbirine benziyorSağol tatlım:) hamile olma ihtimalin yüksek bence. İnşallah hamilesindir. Ptesi test yaptırırsan hemen burdan bildir canım merek ettim. Benimde belim ağrıyor. Yuruyuncede kasigim ağrıyor. Ama henüz goguslerde bise yok. 14 mayısta yumurtladim. Adete 8 gün var. Bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?