Kararlıyım ovulasyon testine

Peki bel ve kasık agrinmi başladı önce. Sonra mı göğüs uçları canim
Sanırım yumurtlama zamanı gibi göğüslerim bi şişti sonra eski haline geri döndü. Sonra ilk kasık ağrısı başladı. Sanki ilk başlarda daha genel bir ağrıydı. Dünden beri alt karın dedikleri yerde daha çok hissediyorum. Göğüs ağrısı bir kaç gündür var.

Ne demek sor tabii ki. Biz bu yola beraber çıktık Galiba 8 mayıs civarı canım.
Sağol tatlım:) hamile olma ihtimalin yüksek bence. İnşallah hamilesindir. Ptesi test yaptırırsan hemen burdan bildir canım merek ettim. Benimde belim ağrıyor. Yuruyuncede kasigim ağrıyor. Ama henüz goguslerde bise yok. 14 mayısta yumurtladim. Adete 8 gün var. Bakalım neler olacak

Sanki belirtiler birbirine benziyor ben pazartesiye kadar her gün test yaparım artık. Kesin sonucu da tabii sizlerle paylaşırım. Ay keşke hepimiz aynı şehirde otursaydık. Daha çok destek olurduk birbirimize

Belirtilerimiz benziyorsa ozaman benim 1 hafta sonra gogus uclarim agrimali ve henüz lekelenme olmadı. Oda olmalı bi hafta sonra falan. Ay aynı şehirde olma düşüncesi çok guzelmisss. Keşke öyle olsaydık. Bebislerimiz oluncada arkadasligimiz devam ederdi, bebislerde oynardı birbirleriyle ama ben taaaa mersindeyim sizlerden çok uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…