Yalnız bende lekelenme olmadı. İlk hamileliğimde de olmamıştı. Kişiden kişiye değişiyor olabilirBelirtilerimiz benziyorsa ozaman benim 1 hafta sonra gogus uclarim agrimalive henüz lekelenme olmadı. Oda olmalı bi hafta sonra falan. Ay aynı şehirde olma düşüncesi çok guzelmisss. Keşke öyle olsaydık. Bebislerimiz oluncada arkadasligimiz devam ederdi, bebislerde oynardı birbirleriyle ama ben taaaa mersindeyim sizlerden çok uzak
İnşallah canım. Test yaptıkça yine resmini koyarım. Ne çok bekledik koyu çizgiler içinAyyy canım bende gordum silikligi sadece çok kenarda duruyo.
İnşallah insallah gerçek pozitifliktir canım benim .
Ne güzel olur ne mutlu bu haber olur
Nasıl duruyorsun şimdi sen ya ben bekleyememezdum emin olmak isterdim. Eşine falan söyledin mi i nsan hem korkar hem bi sevinirİnşallah canım. Test yaptıkça yine resmini koyarım. Ne çok bekledik koyu çizgiler için
Bir kere düşük yapınca artık haber vermeye korkuyorum. Eşime de söylemedim. Pazartesi günü doktordan sonra konuşuruz eşimle.Nasıl duruyorsun şimdi sen ya ben bekleyememezdum emin olmak isterdim. Eşine falan söyledin mi i nsan hem korkar hem bi sevinir
Ayy nasıl bi duygudur
Rabbim yardımcımız olsun
Öylemi canım. İlla olması gerekmiyor dimi ozaman. Lekelenme olmaması hamile olmadığımız anlmina gelmiyor ozaman oh :)Yalnız bende lekelenme olmadı. İlk hamileliğimde de olmamıştı. Kişiden kişiye değişiyor olabilir
Canım benimm. Rabbim sağlık sıhhat versin. hayirlisiyla bebisinin haberunu almayı kucağına almayı nasip etsinBir kere düşük yapınca artık haber vermeye korkuyorum. Eşime de söylemedim. Pazartesi günü doktordan sonra konuşuruz eşimle.
Yok canım ben oğluma hamileyken ne lekelenmem oldu ne de bir belirtim günüm geçince anladımÖylemi canım. İlla olması gerekmiyor dimi ozaman. Lekelenme olmaması hamile olmadığımız anlmina gelmiyor ozaman oh :)
Hayırlısı olsun caanım inşallah hamilesin hemen kan testi yaptır bak şimdi beni bile cesaretlendirdim acaba yapsam mı diyeKızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Amin canım inşallahCanım benimm. Rabbim sağlık sıhhat versin. hayirlisiyla bebisinin haberunu almayı kucağına almayı nasip etsin
Valla ben senin durumundan çok şüpheleniyorum zaten. Lekelenmeler falanHayırlısı olsun caanım inşallah hamilesin hemen kan testi yaptır bak şimdi beni bile cesaretlendirdim acaba yapsam mı diye
Maydanoz dereotu yemek hamileliği engelliyor ddiyodu KV bi araştırın benceKızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
gördüm ben hemde ilk bakışta hamilesin inşallah canım :)Kızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Ben de şüpheleniyorum fena tatlımm sabah akıntı kesilmişti en son öğlene doğru yine acık kahve yine leke peceteyle siliyorum bakıyorum bişey yok ve ben hiç böyle olmazdım.eşim de diyor iltihaplanma falandır belki biz kendimizi kötüsüne alıştıralım iyisi olursa daha cok seviniriz diyorValla ben senin durumundan çok şüpheleniyorum zaten. Lekelenmeler falan
Valla mıgördüm ben hemde ilk bakışta hamilesin inşallah canım :)
Ne zaman doktora gideceksin?Ben de şüpheleniyorum fena tatlımm sabah akıntı kesilmişti en son öğlene doğru yine acık kahve yine leke peceteyle siliyorum bakıyorum bişey yok ve ben hiç böyle olmazdım.eşim de diyor iltihaplanma falandır belki biz kendimizi kötüsüne alıştıralım iyisi olursa daha cok seviniriz diyorcaanım ya olsa benden cok sevinir
Hayırlısı olsun caanım inşallah hamilesin hemen kan testi yaptır bak şimdi beni bile cesaretlendirdim acaba yapsam mı diye
Ne zaman doktora gideceksin?
Bence böyle pozitif olmamız cok şirinAy çok güldüm. Bu ay daha kimsenin net belli değil ama eninde sonunda olacak yani. O yüzden bu modda devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?