Kararlıyım ovulasyon testine

Yalnız bende lekelenme olmadı. İlk hamileliğimde de olmamıştı. Kişiden kişiye değişiyor olabilir

İnşallah canım. Test yaptıkça yine resmini koyarım. Ne çok bekledik koyu çizgiler için
Nasıl duruyorsun şimdi sen ya ben bekleyememezdum emin olmak isterdim. Eşine falan söyledin mi i nsan hem korkar hem bi sevinir
Ayy nasıl bi duygudur
Rabbim yardımcımız olsun

Nasıl duruyorsun şimdi sen ya ben bekleyememezdum emin olmak isterdim. Eşine falan söyledin mi i nsan hem korkar hem bi sevinir
Ayy nasıl bi duygudur
Rabbim yardımcımız olsun
Bir kere düşük yapınca artık haber vermeye korkuyorum. Eşime de söylemedim. Pazartesi günü doktordan sonra konuşuruz eşimle.

Kızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Hayırlısı olsun caanım inşallah hamilesin hemen kan testi yaptır bak şimdi beni bile cesaretlendirdim acaba yapsam mı diye

Maydanoz dereotu yemek hamileliği engelliyor ddiyodu KV bi araştırın bence

Valla ben senin durumundan çok şüpheleniyorum zaten. Lekelenmeler falan
Ben de şüpheleniyorum fena tatlımm sabah akıntı kesilmişti en son öğlene doğru yine acık kahve yine leke peceteyle siliyorum bakıyorum bişey yok ve ben hiç böyle olmazdım.eşim de diyor iltihaplanma falandır belki biz kendimizi kötüsüne alıştıralım iyisi olursa daha cok seviniriz diyor caanım ya olsa benden cok sevinir

Ne zaman doktora gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…