Evet maşallah testinde kırmızılık belirmiş o kadarcık göreceğimi bilsem şu dakika yaparım
Çok merak ediyorum. Sonuç inşallah hayırlı olurSabredebilirsem salı veya çarşamba aslında en geç 24ünde olmazsam ay sonuna gitmem ama işte biliyorsun kuzum ah bu kadınlar
Sanırım pazartesi İlk hayırlı haberi sen olacaksın inşallahÇok merak ediyorum. Sonuç inşallah hayırlı olur
Canım evet doğru ama o yazdığım yazı eski :) adetten önce, hamis kalmaya çalışmadığım günler. Aksi halde tabiki çok tehlikeli.Maydanoz dereotu yemek hamileliği engelliyor ddiyodu KV bi araştırın bence
Ben.karar verdim pazar akşam yapacam. Daha fazla dayanamamÇok merak ediyorum. Sonuç inşallah hayırlı olur
İyiymis ozaman canım valla bende leke bekliyorum hergun. Belki bendede olmicak leke :) hamileysem eğer tabiiYok canım ben oğluma hamileyken ne lekelenmem oldu ne de bir belirtim günüm geçince anladım
Canım daha erken zaten. Sabret göreceksin koyu çizgilericanlarrr nasılsınız 3 günlük testlerim hala yumurtlama gelmedi demek
İnşallah canım bakalım kısmet artıkCanım daha erken zaten. Sabret göreceksin koyu çizgileri
Şuan için uzulmeni gerektirecek bu durum yok rahat olmaya calis..
Bende boyleydim canım. Ama sonrasında pek beklemedim koyulasmaya başladı. Sende sabret tatlım . Bikac gün en azından.canlarrr nasılsınız 3 günlük testlerim hala yumurtlama gelmedi demek
Amin canımBende etkileniyorum artık. Onunda var bununda var demelerine falan.
Rabbim sabır versin bizlere
Hadi inşallah tatlım güveniyoruz sanaBen.karar verdim pazar akşam yapacam. Daha fazla dayanamamve pozitif gorecem inşallah
Benim 18. Günümde koyulaştı sanırım canımErken başladım teste farkındayım canım ama kaçıncı günden itibaren koyulaşmaya baslıyo onu merak ettim
Ovulasyon testi gebelik için nekadar doğru sonuç gösterir bilmiyorum canım vallahiBen de dayanamadım ovulasyon yaptım tekrar bilmiyor söylenti mi onda da çıkıyor dediler ya böyle çıktı Eki Görüntüle 1835732
Bende merak ettim canım o yüzden erken başladımBenim 18. Günümde koyulaştı sanırım canım
Bende adetten hemen sonra başlamıştım canım, oyüzden bayağı bekledim. Ama iyi yapmissin erken başlamakla. Çünkü hiç belli olmaz nezaman yumurtlayacagimiz. Hadi yumurtlada çalışmalarını tamamlayıp sende bekle bizimle beraber güzel sonuçlarınıBende merak ettim canım o yüzden erken başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?