Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
bende çizgiyi gördüm İNŞALLAH hamilesindir cnm her hamilelik haberi bizim için umut oluyor İNŞALLAH ALLAHIM hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip eyler AMİN

bende çizgiyi gördüm İNŞALLAH hamilesindir cnm her hamilelik haberi bizim için umut oluyor İNŞALLAH ALLAHIM hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip eyler AMİN
İnşallah canım. Aylardır bu kadar güzel dileklerin ve duaları bir arada duymamıştım. Eğer olursa sizin de dualarınızın etkisi vardır.

Ben hep söylüyorum sen bu ay hamilesiiin yarında yap bir tane canım. Haftaicinde doktora gideceksin zaten

Ben hep söylüyorum sen bu ay hamilesiiin yarında yap bir tane canım. Haftaicinde doktora gideceksin zaten
Dayanamadım gecen ay aldığımız erken gebelik testinden de aldık iyice görelim diye 20liralık onda daha belirgin çıktı çift çizgi tattlımmminşallah hamileymdir darısı daha güzelleri sizlerin başına kızlar Allahım böyle güzel hayırlı haberleri daha cok duyalım bu mübarek günde inşallah hayırlı Kandil'ler caanım buarada

Hayırlı olsun bence hamilesin çok sevindim canım. Ama emin olmak lazım insan korkuyo yine de.
Sanırım herkes hamile kalacak inşallah

Ayyy tebrkler cnm çoooook sevindimRABBİM seni ve bebeğini korusun tez zamanda sağlıklı sihhatli kucağına alırsın İNŞALLAH ayy kendine dikkat et yorulma ağır iş yapma iyi beslen ay valla ben heycanlandım

Ayyy cok saol kuşum darısı sizlerin başına Allahım tez vakitte sağlıklı sıhhatli basit etsin yorumlamak elde değil ama 3gündür kuzenim geldi başka şehirden misafir ettim gece 10bucukta yolcu ettik bugün okuldan kızlarla günüm vardı gelmeyin diyemezsin onlara hizmet ettim caanım çıktı okulu hiç saymıyorum günlük 7saat derse giriyorum Rabbim hepimize yardım etsin inşallahpazartesi gelsin de inşallah Bi de kan testinde göreyim ancak öyle rahat ederim

Hayırlı olsun bence hamilesin çok sevindim canım. Ama emin olmak lazım insan korkuyo yine de.
Sanırım herkes hamile kalacak inşallah
Ayyyy cok aaaminaynen tatlım kan testi önemli olan bekliyorum pazartesiyi inşallah hersey yolunda gider korkuyorum adet olacakmış gibi hafif Bi Ağrı'm var bacaklarıma inen inşallah olmam testlerim doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…