bende çizgiyi gördüm İNŞALLAH hamilesindir cnm her hamilelik haberi bizim için umut oluyor İNŞALLAH ALLAHIM hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip eyler AMİNKızlar biliyorum size 25ine kadar söz verdim ama kasık ağrılarım bilmeyince biraz önce gebelik testi yaptım. Çok silik bir çizgi çıktı. Bir de siz bakabilir misiniz
Amin canım benimbende çizgiyi gördüm İNŞALLAH hamilesindir cnm her hamilelik haberi bizim için umut oluyor İNŞALLAH ALLAHIM hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip eyle AMİN
İçimde hem umut hem korku var. Hayırlısı olsunSanırım pazartesi İlk hayırlı haberi sen olacaksın inşallah
Canım sabahki idrarla daha iyi sonuç alınır diye biliyorum. Öyle okudum bir yerlerde ama ne kadar bilimsel bilmiyorumBen.karar verdim pazar akşam yapacam. Daha fazla dayanamamve pozitif gorecem inşallah
İnşallah canım. Aylardır bu kadar güzel dileklerin ve duaları bir arada duymamıştım. Eğer olursa sizin de dualarınızın etkisi vardır.bende çizgiyi gördüm İNŞALLAH hamilesindir cnm her hamilelik haberi bizim için umut oluyor İNŞALLAH ALLAHIM hepimize en kısa zamanda sağlıklı sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip eyler AMİN
Dayanamadım gecen ay aldığımız erken gebelik testinden de aldık iyice görelim diye 20liralık onda daha belirgin çıktı çift çizgi tattlımmmBen hep söylüyorum sen bu ay hamilesiiinyarında yap bir tane canım. Haftaicinde doktora gideceksin zaten
Hayırlı olsun bence hamilesin çok sevindim canım. Ama emin olmak lazım insan korkuyo yine de.Dayanamadım gecen ay aldığımız erken gebelik testinden de aldık iyice görelim diye 20liralık onda daha belirgin çıktı çift çizgi tattlımmminşallah hamileymdir darısı daha güzelleri sizlerin başına kızlar Allahım böyle güzel hayırlı haberleri daha cok duyalım bu mübarek günde inşallah hayırlı Kandil'ler caanım buarada
Canim başka bi topic d böyle birisi vardı ve diğer gün hamileliği öğrendi.Ben de dayanamadım ovulasyon yaptım tekrar bilmiyor söylenti mi onda da çıkıyor dediler ya böyle çıktı Eki Görüntüle 1835732
hemen mi oldu böyle canımBen de dayanamadım ovulasyon yaptım tekrar bilmiyor söylenti mi onda da çıkıyor dediler ya böyle çıktı Eki Görüntüle 1835732
Bu tamamen belirgin
Dayanamadım gecen ay aldığımız erken gebelik testinden de aldık iyice görelim diye 20liralık onda daha belirgin çıktı çift çizgi tattlımmminşallah hamileymdir darısı daha güzelleri sizlerin başına kızlar Allahım böyle güzel hayırlı haberleri daha cok duyalım bu mübarek günde inşallah hayırlı Kandil'ler caanım buarada
Ayyy cok saol kuşumAyyy tebrkler cnm çoooook sevindim RABBİM seni ve bebeğini korusun tez zamanda sağlıklı sihhatli kucağına alırsın İNŞALLAH ayy kendine dikkat et yorulma ağır iş yapma iyi beslen ay valla ben heycanlandım
Olur inşallah hiç umut kesme ve şükret cokbu arada bende test yaptım negatif herşeyde var bir hayır napalım önümüzdeki aylara bakıcaz artık
İnşallah kuzum pazartesiyi bekliyorumBu tamamen belirgindoktordan da onay alırsak dört dörtlük olacak
Ayyyy cok aaaminHayırlı olsun bence hamilesin çok sevindim canım. Ama emin olmak lazım insan korkuyo yine de.
Sanırım herkes hamile kalacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?