Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Öyle sevindimkiii. Darısı bizlere tatlimmmDayanamadım gecen ay aldığımız erken gebelik testinden de aldık iyice görelim diye 20liralık onda daha belirgin çıktı çift çizgi tattlımmminşallah hamileymdir darısı daha güzelleri sizlerin başına kızlar Allahım böyle güzel hayırlı haberleri daha cok duyalım bu mübarek günde inşallah hayırlı Kandil'ler caanım buarada
Belirti olarak ne vardı tatlım sendeİşte bu testimizi testim adetime en az 2gün var
İnşllah sizden de güzel haberler bekliyorum kuzumCanım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Öyle sevindimkiii. Darısı bizlere tatlimmm
Gün gün yazdım aslında adet olacakmisim gibi ağrı sızı şişkinlik vardı bacaklarım ayak bileklerimde kas Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı ama ben Bi gece yazmıştım ya önce acık pembe sonra kahve leke diye işte o Zaman hissettim şok oldum dediğim gibi daha önce adetimden 6gün önce böyle Bi lekelenme olmamıştı adet olacak olsam doğrudan devamı gelir hiç beklemez ve sancıdan kıvranıyor sıcak su torbasıyla uyuyor olurdumBelirti olarak ne vardı tatlım sende
Belirti olarak ne vardı tatlım sende
Belinde agiyormuydu canım pekiHatta lekelenmeden önce bacaklarım ağrıyor kaşıklarımda batma oluyorken belirti aramıcam adeti bekliceem diye de yazmıştım buraya bir ara
Anladım tatlım. Çok güzel ifade etmissin. Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin canım benim. İnanki çok mutlu ettin beni ve bu topiktekileriGün gün yazdım aslında adet olacakmisim gibi ağrı sızı şişkinlik vardı bacaklarım ayak bileklerimde kas Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı ama ben Bi gece yazmıştım ya önce acık pembe sonra kahve leke diye işte o Zaman hissettim şok oldum dediğim gibi daha önce adetimden 6gün önce böyle Bi lekelenme olmamıştı adet olacak olsam doğrudan devamı gelir hiç beklemez ve sancıdan kıvranıyor sıcak su torbasıyla uyuyor olurdumkokuya karşı normal hayatta da hassasım kireçlenme var belimde bel Ağrı'm sık sık olur bunlar benim için belirtec değil yani bulantı yok başdönmedi öyle yani caanım
Kan testini yaptırda hayırlısıyla bi rahatlayalim hepbirlikte tatlim :) inşallah oda pozitif çıkar. Ve eminim öyle cikacaginaİnşllah sizden de güzel haberler bekliyorum kuzumben hala kan testini ve güZel şeyler duymayı bekliyorum orası ayrı tabii
Amin caaanım benim Allah size de nasip etsin caanım teşekkürler mutluluğumu paylaştığınız içinAnladım tatlım. Çok güzel ifade etmissin. Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin canım benim. İnanki çok mutlu ettin beni ve bu topiktekileri
Dayanamazsam ona da yarın giderimKan testini yaptırda hayırlısıyla bi rahatlayalim hepbirlikte tatlim :) inşallah oda pozitif çıkar. Ve eminim öyle cikacagina
Tek tek hamis kalalim böyle işteeeeAmin caaanım benim Allah size de nasip etsin caanım teşekkürler mutluluğumu paylaştığınız için
Canım bildiğin çift çizgi hamilesindirde çook sevindimm rabbim sagasağlim kucağına almayı nasip etsin aminn
Ayyyy cok aaaminaynen tatlım kan testi önemli olan bekliyorum pazartesiyi inşallah hersey yolunda gider korkuyorum adet olacakmış gibi hafif Bi Ağrı'm var bacaklarıma inen inşallah olmam testlerim doğrudur
5dk sonra böyle oldu canım oooy oyyhemen mi oldu böyle canım
Amin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu ayCanım bildiğin çift çizgi hamilesindirde çook sevindimm rabbim sagasağlim kucağına almayı nasip etsin aminn
Tebrikler hayirli olsun darisi bize insallah :) ben bu ay umutlu degilim o ayri mesele cunku hic belirtim yokAmin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu aybu predictor erken gebelik testi Bi tane de sıradan test yaptım bundan Bi kaç dakika önce onda da silik çıktı güvenemeyip bunu yaptım
Canım benimde bacaklarımda hafif ağrı oluyor. Bide belim ağrıyor. Onun dışında bi belirti yokGün gün yazdım aslında adet olacakmisim gibi ağrı sızı şişkinlik vardı bacaklarım ayak bileklerimde kas Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı ama ben Bi gece yazmıştım ya önce acık pembe sonra kahve leke diye işte o Zaman hissettim şok oldum dediğim gibi daha önce adetimden 6gün önce böyle Bi lekelenme olmamıştı adet olacak olsam doğrudan devamı gelir hiç beklemez ve sancıdan kıvranıyor sıcak su torbasıyla uyuyor olurdumkokuya karşı normal hayatta da hassasım kireçlenme var belimde bel Ağrı'm sık sık olur bunlar benim için belirtec değil yani bulantı yok başdönmedi öyle yani caanım
Kasik ağrın bacağına mi vuruyor canımCanım benimde bacaklarımda hafif ağrı oluyor. Bide belim ağrıyor. Onun dışında bi belirti yok
Evet canım ama hafiften hafiftenKasik ağrın bacağına mi vuruyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?