Kararlıyım ovulasyon testine

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Öyle sevindimkiii. Darısı bizlere tatlimmm

Belirti olarak ne vardı tatlım sende
Gün gün yazdım aslında adet olacakmisim gibi ağrı sızı şişkinlik vardı bacaklarım ayak bileklerimde kas Ağrı'sı gibi Ağrı'lar vardı ama ben Bi gece yazmıştım ya önce acık pembe sonra kahve leke diye işte o Zaman hissettim şok oldum dediğim gibi daha önce adetimden 6gün önce böyle Bi lekelenme olmamıştı adet olacak olsam doğrudan devamı gelir hiç beklemez ve sancıdan kıvranıyor sıcak su torbasıyla uyuyor olurdumkokuya karşı normal hayatta da hassasım kireçlenme var belimde bel Ağrı'm sık sık olur bunlar benim için belirtec değil yani bulantı yok başdönmedi öyle yani caanım

Anladım tatlım. Çok güzel ifade etmissin. Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin canım benim. İnanki çok mutlu ettin beni ve bu topiktekileri

Ayyyy cok aaaminaynen tatlım kan testi önemli olan bekliyorum pazartesiyi inşallah hersey yolunda gider korkuyorum adet olacakmış gibi hafif Bi Ağrı'm var bacaklarıma inen inşallah olmam testlerim doğrudur
Canım bildiğin çift çizgi hamilesindirde çook sevindimm rabbim sagasağlim kucağına almayı nasip etsin aminn

Canım bildiğin çift çizgi hamilesindirde çook sevindimm rabbim sagasağlim kucağına almayı nasip etsin aminn
Amin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu aybu predictor erken gebelik testi Bi tane de sıradan test yaptım bundan Bi kaç dakika önce onda da silik çıktı güvenemeyip bunu yaptım

Hamilelikten şüphelenen bayanlarrrrr. Günler yavaş yavas kısalıyor. Beklenen tarihler geliyor. Batlarinizi ve belirtilerinizi alalım lütfen.Benim bat bugün 7 kaldı. Tek belirtim belimin agrimasi azcik. Kasigimda ara sıra işte Tabi bu surede hamis kalan tatlışlarda var. Ama biz hala beklemede olan grubuz

Amin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu aybu predictor erken gebelik testi Bi tane de sıradan test yaptım bundan Bi kaç dakika önce onda da silik çıktı güvenemeyip bunu yaptım
Tebrikler hayirli olsun darisi bize insallah :) ben bu ay umutlu degilim o ayri mesele cunku hic belirtim yok

Canım benimde bacaklarımda hafif ağrı oluyor. Bide belim ağrıyor. Onun dışında bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…