Kararlıyım ovulasyon testine

Ozaman ben bikac gün sonra mı başlasam acaba

Ben üç ay testle takip ettim.sonra doktorda yumurta çatlamasını takip ettim olmadı. tamam bu ay uğraşmayacağım testle takiple dedim. ama regli bitiminden itibaren 2 günde bir yaptık ve hamile kaldım. testi çok takmayın :)

Doğru söylüyorsun canım ama bazen aksilik oluyor birlikte olamıyoruz. En azından gününü bilmek isterim

ne mutlu size.. ama napalım doğru zamanı yakalamak adına bi uığraş içindeyiz :)

Kızlar yapmaya basladiniz mi testi ben bu akşam yada yarın başlamayı dusunuyorum. Nezaman başlasam acaba. Adetim bitti. 6. Gunum bugün hatta. Sizler nezaman baslicaksiniz. Başladıysanız nasil gidiyor
Canım ben adetten 2 gün sonra yapmaya başladım ama hep silik t çıktı yani arkadaşın dediği gibi 12.gündeyim hala silik. 10. Gün yapmaya başla bence

Bende buradan okuyup gaza geldim kızlar.
Ovi testi aldım ve bugün basladim.
10. Günüm silik çıktı.
Hayırlısı bakalım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla

Gebelik testlerinde aylardır bi kere bile gormediğm o silik çizgi icimi cız ettirdi.
Eşime diyorum hamile kalırsam bak boyle çıkacak diye.
Teste bakiyom bi daha bakiyom.....
Bebek isteğini o kadar güzel ifade etmişsin ki içim cız etti. İnşallah yakında gebelik testinde o cizgiyi görürsün. Hem de en koyusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…