Ozaman ben bikac gün sonra mı başlasam acababen ilk geçen ay yaptım günde iki kez sabah akşam 20 tane test harcadımbu ay öğrendim artık sadece 4 tane yetti.Geçen ay adetten hemen sonra başlamıştım bu ay 12. gün başladım 14. gün yumurtladım 1 gün daha yapıp bıraktım
Benim yarın 7. Günüm adetimin. Bittim coktan. Bende yarinmi başlasam acabaBen yarın deneyeceğim. Daha vakti var ama nasıl oluyormuş bakalım
Bol bol aldık zaten. Kullanalım, elimizde kalmasınBenim yarın 7. Günüm adetimin. Bittim coktan. Bende yarinmi başlasam acaba
Doğru söylüyorsun canım ama bazen aksilik oluyor birlikte olamıyoruz. En azından gününü bilmek isterimBen üç ay testle takip ettim.sonra doktorda yumurta çatlamasını takip ettim olmadı. tamam bu ay uğraşmayacağım testle takiple dedim. ama regli bitiminden itibaren 2 günde bir yaptık ve hamile kaldım. testi çok takmayın :)
Evet yarın baslicam bende hayırlısıyla.Bol bol aldık zaten. Kullanalım, elimizde kalmasın
Neguzel bir dua bu böyle :) Allah duysun ağzından valla. Amin canım benim inşallah. Buradaki herkessss :))inşallah hemen hamile kalırsınız da testler elinizde kalır
Amin amin amin inşaAllah mübarek kandil gününün hürmetineNeguzel bir dua bu böyle :) Allah duysun ağzından valla. Amin canım benim inşallah. Buradaki herkessss :))
İnşallah canım :))Valla gaza geldikinşallah selin
Ben üç ay testle takip ettim.sonra doktorda yumurta çatlamasını takip ettim olmadı. tamam bu ay uğraşmayacağım testle takiple dedim. ama regli bitiminden itibaren 2 günde bir yaptık ve hamile kaldım. testi çok takmayın :)
Canım ben adetten 2 gün sonra yapmaya başladım ama hep silik t çıktı yani arkadaşın dediği gibi 12.gündeyim hala silik. 10. Gün yapmaya başla benceKızlar yapmaya basladiniz mi testiben bu akşam yada yarın başlamayı dusunuyorum. Nezaman başlasam acaba. Adetim bitti. 6. Gunum bugün hatta. Sizler nezaman baslicaksiniz. Başladıysanız nasil gidiyor
Bikac gün daha mı bekleyim sence canım. Çok korkuyorum kaciracam diyeCanım ben adetten 2 gün sonra yapmaya başladım ama hep silik t çıktı yani arkadaşın dediği gibi 12.gündeyim hala silik. 10. Gün yapmaya başla bence
Bence de bekle testin çoksa şimdide başlayabilirsin tabi ama bekle derimBikac gün daha mı bekleyim sence canım. Çok korkuyorum kaciracam diye
Bebek isteğini o kadar güzel ifade etmişsin ki içim cız etti. İnşallah yakında gebelik testinde o cizgiyi görürsün. Hem de en koyusundanGebelik testlerinde aylardır bi kere bile gormediğm o silik çizgi icimi cız ettirdi.
Eşime diyorum hamile kalırsam bak boyle çıkacak diye.
Teste bakiyom bi daha bakiyom.....
İnsallah. Rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamanda hayirlisiyla ..Bebek isteğini o kadar güzel ifade etmişsin ki içim cız etti. İnşallah yakında gebelik testinde o cizgiyi görürsün. Hem de en koyusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?