Bence bu ay senden de olumlu haberler alacağızBide ara ara kalça tarafimda da hafif ağrı yayılıyor
Ayyyy inşallah bitanem. Ama akintim yok.Bence bu ay senden de olumlu haberler alacağız
Benim de yokAyyyy inşallah bitanem. Ama akintim yok.
İnşallah olur caanım bu ay olmazsa önümüzdeki ay gönlünü ferah tut Allah sağlıcakla hayırlısıyla nasip eder inşallah umudu yitirmek yokTebrikler hayirli olsun darisi bize insallah :) ben bu ay umutlu degilim o ayri mesele cunku hic belirtim yok
Unutmayalım ki adet günü gecene kadar en ufak belirti yaşamamış arkadaşlar da yazmış ben onlardan cok etkilenmiştim hattaCanım benimde bacaklarımda hafif ağrı oluyor. Bide belim ağrıyor. Onun dışında bi belirti yok
Caanım akıntı kimisinde oluyor kimisinde olmuyormus yerleşme kanamasını hamile olduğunu öğrendikten sonra yaşayanlar hiç yaşamayanlar da varmış Rabbim neylerde güzel eylerBenim de yok
Normal mi devlet hastanesinin aciline gitsende olur canım. :)Kızlar kan testini özel hastanede yaptırcam randevu almama gerek var mı bunun için yoksa saat 2de direk gidip hamilelik testi mi yaptrmak istiyorm mu desem ilk defa kan testi yaptırcam bi de kan verdiğim gün çıkar mı???
Yok canım randevuya gerek yok. Gidip hemen yaptırıyorsun özel hastanede. Ve 2 saat sonra sonucun cikiyorKızlar kan testini özel hastanede yaptırcam randevu almama gerek var mı bunun için yoksa saat 2de direk gidip hamilelik testi mi yaptrmak istiyorm mu desem ilk defa kan testi yaptırcam bi de kan verdiğim gün çıkar mı???
Gözün aydın arkadaşımm , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh... Darısı geri kalanlarımızaa:)Kızlar hamileyim
Neeeee gercektenmiiii aayyy canım benim sen 10 ay bekledin ben biliyorum seni tatlım oyüzden cokkkk farklı sevindim şimdi yeminle. Hayırlı uğurlu olsun bitanem çok sağlıklı bi bebisin olsun insallahh. Allahım yaaaaaAKızlar hamileyim
Tatlım neydi belirtilerin :)Darısı sizlerin başına inşallah dualarm sizlerle gül haberlerinizi alır daha cok mutlu olurum inşallah.
Hepiniz çok sağolun olumlu düşünceleriniz dualariniz desteğiniz için.
Hala inanamiyorum çok sukur oldu
İnşallah sonuna kadar devam eder...
Gözün aydın arkadaşımm , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh... Darısı geri kalanlarımızaa:)
Çok saol canım bemim inşallah sana da sevinevegiz. En umutsuz anda Rabbim nasip etti. Çok sukur ..Neeeee gercektenmiiii aayyy canım benim sen 10 ay bekledin ben biliyorum seni tatlım oyüzden cokkkk farklı sevindim şimdi yeminle. Hayırlı uğurlu olsun bitanem çok sağlıklı bi bebisin olsun insallahh. Allahım yaaaaaA
Amin tatlım darısı burda bekleyen isteyen herkese :)Çok saol canım bemim inşallah sana da sevinevegiz. En umutsuz anda Rabbim nasip etti. Çok sukur ..
Daha benim adetime 2 gün var hatta.Tatlım neydi belirtilerin :)
Aklım sizde canlarim inşallah hep birlikte sevinelum.Amin tatlım darısı burda bekleyen isteyen herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?