Çok şükür canım benim. Ne mutlu sana anne olacaksın hayırlısıyla :) harika bi duygudur kesinDaha benim adetime 2 gün var hatta.
Eşimin içine doğdu resmen test yaptık çıktı.
Belirtilrim canım kaşıklarima vuran ara ara olan ağrı. Bide gogus uçlarimda hafif ağrı vardı. Akintim artmıştı. Bacaklarim da bi güçsüzlük vardı bide.
Derken hamile olduğumu öğrendim
Bambaşka bisey canım ya inanamiyorum hala korkuyorum da bisey olursa diye de.Çok şükür canım benim. Ne mutlu sana anne olacaksın hayırlısıyla :) harika bi duygudur kesin
Ayyyy tebrikler kuzumm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaKızlar hamileyim
Hastaneye mi gittin bugün caanımDaha benim adetime 2 gün var hatta.
Eşimin içine doğdu resmen test yaptık çıktı.
Belirtilrim canım kaşıklarima vuran ara ara olan ağrı. Bide gogus uçlarimda hafif ağrı vardı. Akintim artmıştı. Bacaklarim da bi güçsüzlük vardı bide.
Derken hamile olduğumu öğrendim
Amiin hayırlısı inşallahÇok saol canım seninki de yolda zaten inşallah
Rabbim hepimize nasip etsin
Canım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur gözünaydınAklım sizde canlarim inşallah hep birlikte sevinelum.
Evet canım kan verdim bugünHastaneye mi gittin bugün caanım
Saol canım seninde güzel haberlerini alırız inşallahCanım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur gözünaydın
Allah korusun canım. Bise olmaz annesi meleğin ve gelmiş artık göbüşüne :) bol bol dua et canım. Sağ salim dogur bebisini. Mis gibi süt kokuluBambaşka bisey canım ya inanamiyorum hala korkuyorum da bisey olursa diye de.
Canım kaç haftalikmisSaol canım seninde güzel haberlerini alırız inşallah
evet kaç haftalıkmış bir de bundn önce adet tarihin neydi caanım ?Canım kaç haftalikmis
Devlette de kan versem aynı gün çıkar mı benim deEvet canım kan verdim bugün
Ayy ne guzel hayirli olsun canim :) bigun biz de boyle haber veririz insallahAklım sizde canlarim inşallah hep birlikte sevinelum.
Aynen benim de oyle ben de bu ay degilim gibi hissediyorum umarim yanlis cikarKızlar göğüslerim ağrıyor ama, uçları degil. Yani hamis değilim sanırım
Bende öyle hissediyorumAynen benim de oyle ben de bu ay degilim gibi hissediyorum umarim yanlis cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?