Kararlıyım ovulasyon testine

10.12.14.15.gunleri degerlendirdim kizlar bugunude degerlendirmem gerek cunku dun cif cizgiyi gordum ovu testinde bugun 16. Gunum fakat evde havalar gergin kpssden dolayi simdi ben bugunu degerlendiremzsem hamile kalma sansim varmidir? Bu arada sol kasikta agri var muhtelemen bugun yumurta catlayacak ben nasil degerlendirecegim (

10.12.14.15.gunleri degerlendirdim kizlar bugunude degerlendirmem gerek cunku dun cif cizgiyi gordum ovu testinde bugun 16. Gunum fakat evde havalar gergin kpssden dolayi simdi ben bugunu degerlendiremzsem hamile kalma sansim varmidir?
Bugunde test yaptin mi koyu ciktiysa bence kacirma derim

kızlarrrr benim testlerim nasıl ????? dün geceyi değerlendirdik bugün boş yarın devam sizce uygunmudur

Eklentiler

• 20160522_154527.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 28
Ya kizlar ben 12. Gundeyim hala bi yumrtlama yok ama dunku ovilasyon testim bugune gore daha koyu. Bugunku dune gore acik renk oldu 2. Cizgi kacirmis fln olabilir miyim acaba. Yoksa bu normal mi

bu gece yapamıcam canım yarın akşam olurda bu gece zor eşim uyuyo benimde başım çatlıyo artık kısmet

Ya kizlar ben 12. Gundeyim hala bi yumrtlama yok ama dunku ovilasyon testim bugune gore daha koyu. Bugunku dune gore acik renk oldu 2. Cizgi kacirmis fln olabilir miyim acaba. Yoksa bu normal mi
Hergun yapıyorsan koyu çizgiyi görmemiş olman imkansız tatlım. Ayrıca 12. Gün daha erken. Merak etme bekle azcik daha :) akşam bidaha yap istersen, eğer testin çizgisi dune gore açık renk ise.

Benim de1hafta önce migrenim tuttu içmedim hap fln iyi dişimi sıktım caanım nolur nolmaz ilaç alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…