- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Bugunde test yaptin mi koyu ciktiysa bence kacirma derim10.12.14.15.gunleri degerlendirdim kizlar bugunude degerlendirmem gerek cunku dun cif cizgiyi gordum ovu testinde bugun 16. Gunum fakat evde havalar gergin kpssden dolayi simdi ben bugunu degerlendiremzsem hamile kalma sansim varmidir?
Koyu cikti canim ama malesef limoniyizBugunde test yaptin mi koyu ciktiysa bence kacirma derim
Yarinda sehir disinda canm her ay bisey cikiyoTüh kötü denk gelmis sen bilirsin canim ama 1 ay daha beklemek var sonunda sen arayi duzeltmeye bak bugun olmasa yarini degerlendir hic degilse
Bende canım. İnşallah tutar bizimkilerdeYine de kucuk de olsa bi umutvar ama :) bu hafta hersey belli olcak hayirlisi olsun olmadi bidahaki ay devam
Ben böyleyken değerlendirmeye başlamıştım canım. Bugünü degerlendir derim ben. Bide yarinikızlarrrr benim testlerim nasıl ????? dün geceyi değerlendirdik bugün boş yarın devam sizce uygunmudur
Hergun yapıyorsan koyu çizgiyi görmemiş olman imkansız tatlım. Ayrıca 12. Gün daha erken. Merak etme bekle azcik daha :) akşam bidaha yap istersen, eğer testin çizgisi dune gore açık renk ise.Ya kizlar ben 12. Gundeyim hala bi yumrtlama yok ama dunku ovilasyon testim bugune gore daha koyu. Bugunku dune gore acik renk oldu 2. Cizgi kacirmis fln olabilir miyim acaba. Yoksa bu normal mi
Tamam canım yarinda olurbu gece yapamıcam canım yarın akşam olurda bu gece zor eşim uyuyo benimde başım çatlıyo artık kısmet
Şuan 4 hafta sanırım tamCanım kaç haftalikmis
Kanı veriyosun bi saatte de çıkıyo canımDevlette de kan versem aynı gün çıkar mı benim de
Geçen çarşamba akşamı acillik oldum kuzum hala geçmedi başım doktor migren dedi başımı kopartıp atasım var o kadar ağrıyo dün gece o iş tamam bugünü es geçtik yarından sonra her gün devam olurTamam canım yarinda olur
Saol canimm. İnşaallah dualarım hep sizinle . Böyle bi tarafım buruk oluyo inşallah hep beraber bu güzel duyguları yaşayalımAyy ne guzel hayirli olsun canim :) bigun biz de boyle haber veririz insallah
Bende bi haftadır vardı ama önceki aylarda da olmuştu. Ağrı yoksa olmaz diye düşünme canım bilemeyiz ki belli olmaz...Hamile arkadaslar bu kasik agrisi ne zaman basladi sizde bende hic oyle bisy yok adete 3-4 gun kaldi
Benim de 28di yakınmışız tatlımŞuan 4 hafta sanırım tam
Son adet tarihim 25 nisan canım.
Benim de1hafta önce migrenim tuttu içmedim hap fln iyi dişimi sıktım caanım nolur nolmaz ilaç almaGeçen çarşamba akşamı acillik oldum kuzum hala geçmedi başım doktor migren dedi başımı kopartıp atasım var o kadar ağrıyo dün gece o iş tamam bugünü es geçtik yarından sonra her gün devam olur
Şimdi de gidip verebilirsinBenim de 28di yakınmışız tatlımbekleki yarın olsun okul bitmek bilmez yarın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?