Migren çok zor ama benimm baş ağrıma papatya buharı iyi geliyo canım. Aklimda olsun.Geçen çarşamba akşamı acillik oldum kuzum hala geçmedi başım doktor migren dedi başımı kopartıp atasım var o kadar ağrıyo dün gece o iş tamam bugünü es geçtik yarından sonra her gün devam olur
Betan kaç çıktı soruyorum böyle sürekli ama sıkmadım umarım seni caanım aynı şekilde merak içerisindeyimŞimdi de gidip verebilirsin
Onu nasıl yapıyosun canım bende nette biberiye yağını okudum iyi geliyo diyeMigren çok zor ama benimm baş ağrıma papatya buharı iyi geliyo canım. Aklimda olsun.
Tam yakalamissin canım koyuluğu.Koyu cikti canim ama malesef limoniyizofff vala bir aydir bugunu bekle kpssye denk gelsin cok canim sıkkın
Çok iyi gelmiş testlerin canım. Hatta muhtemelen yarın tam günükızlarrrr benim testlerim nasıl ????? dün geceyi değerlendirdik bugün boş yarın devam sizce uygunmudur
Ben ışığa ve sese cok duyarlı oluyorum caanım bi de afedersiniz geğirtiyor gözlerim başımmmİçmiyorum kuzum ama öyle aklım bi karış havada geziniyorum ortalıkta illet bişey çok afedersin senin mide bulantın kusman falan oluyomu
Yarın yine testi yapıp akşamda işi bitiririm artıkTam yakalamissin canım koyuluğu.
Çok iyi gelmiş testlerin canım. Hatta muhtemelen yarın tam günü
Sor tabiki canım aşk olsunBetan kaç çıktı soruyorum böyle sürekli ama sıkmadım umarım seni caanım aynı şekilde merak içerisindeyim
Ben ışıktan sesten anlayamadım canım çünkü başım ağrıdığında hep ayakta geçsin diye bekledim ama geçen hafta mahvetti beni midem bulandı kustum falan baya kötü oldumBen ışığa ve sese cok duyarlı oluyorum caanım bi de afedersiniz geğirtiyor gözlerim başımmm
Yok canim ne bel ne kasik hic bi agrim yok malesefBende canım. İnşallah tutar bizimkilerdebel ağrın varmi
Çaydanlıkta 1 2 dakika birazcık papatya kaynatip (annem.yazin toplayıp kurutuyo)Onu nasıl yapıyosun canım bende nette biberiye yağını okudum iyi geliyo diye
İnşallah ben ve diğer arkadaşlar da duyarız böyle güzel şeyleri benim de geçmedi yarın öbürgün en geç salı o da en geç olmam gereken tarihler inşallah olmam da bebeğim yerleşmiştir ben bi kaç sabahtır 5-6gibi uyanıyorum benim hormanlar iyi etkiledi beni gün içinde sersem gibi uyukluyorum bacaklarım ve ayak bileklerim cok ağrıyorSor tabiki canım aşk olsun
126 çıktı.
Gerçekten de ovi testine gore 13. gün yumurtlamam olmuş gibi. Çünkü daha günum geçmedi bile.
Ben kurutmadım ama yazın papatyaÇaydanlıkta 1 2 dakika birazcık papatya kaynatip (annem.yazin toplayıp kurutuyo)
Buharına duruyorum. Çaydanlığın ustune eğilip etrafimi bi Yemeni ile kapatıp yapıyorum canım
İyi dusunmeye calisiyorum ama sona yaklastikca da bu ay olmadi galiba diyorum nasipBende bi haftadır vardı ama önceki aylarda da olmuştu. Ağrı yoksa olmaz diye düşünme canım bilemeyiz ki belli olmaz...
Çok sevindimKızlar hamileyim
Tmm canım benimmŞuan 4 hafta sanırım tam
Son adet tarihim 25 nisan canım.
İyi yapmışsın canım inşallah doktora da git de bi iyice net bir sevinç yaşayalımAmin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu aybu predictor erken gebelik testi Bi tane de sıradan test yaptım bundan Bi kaç dakika önce onda da silik çıktı güvenemeyip bunu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?