Kararlıyım ovulasyon testine

Migren çok zor ama benimm baş ağrıma papatya buharı iyi geliyo canım. Aklimda olsun.

İçmiyorum kuzum ama öyle aklım bi karış havada geziniyorum ortalıkta illet bişey çok afedersin senin mide bulantın kusman falan oluyomu

Dün gece rüyamda bilmiyorum eşim az da olsa erkek istediği için mi bilinçaltıma öyle yerleşti Bebek mama önlüğü seçiyorduk mavi renk ne alakaysa üzerinde bowling bilmiyorum yazsın diyodrdk onu da herhalde eşimle hırslı bowling oynadığımız için aklımda öyle kaldı

Ben ışığa ve sese cok duyarlı oluyorum caanım bi de afedersiniz geğirtiyor gözlerim başımmm
Ben ışıktan sesten anlayamadım canım çünkü başım ağrıdığında hep ayakta geçsin diye bekledim ama geçen hafta mahvetti beni midem bulandı kustum falan baya kötü oldum

Onu nasıl yapıyosun canım bende nette biberiye yağını okudum iyi geliyo diye
Çaydanlıkta 1 2 dakika birazcık papatya kaynatip (annem.yazin toplayıp kurutuyo)
Buharına duruyorum. Çaydanlığın ustune eğilip etrafimi bi Yemeni ile kapatıp yapıyorum canım

Sor tabiki canım aşk olsun
126 çıktı.
Gerçekten de ovi testine gore 13. gün yumurtlamam olmuş gibi. Çünkü daha günum geçmedi bile.
İnşallah ben ve diğer arkadaşlar da duyarız böyle güzel şeyleri benim de geçmedi yarın öbürgün en geç salı o da en geç olmam gereken tarihler inşallah olmam da bebeğim yerleşmiştir ben bi kaç sabahtır 5-6gibi uyanıyorum benim hormanlar iyi etkiledi beni gün içinde sersem gibi uyukluyorum bacaklarım ve ayak bileklerim cok ağrıyor

Çaydanlıkta 1 2 dakika birazcık papatya kaynatip (annem.yazin toplayıp kurutuyo)
Buharına duruyorum. Çaydanlığın ustune eğilip etrafimi bi Yemeni ile kapatıp yapıyorum canım
Ben kurutmadım ama yazın papatya

Amin caanım inşallah hepimiz sevinelim bu aybu predictor erken gebelik testi Bi tane de sıradan test yaptım bundan Bi kaç dakika önce onda da silik çıktı güvenemeyip bunu yaptım
İyi yapmışsın canım inşallah doktora da git de bi iyice net bir sevinç yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…